sonunda beklenen güncelleme geldı bada 2.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gemons1

Üye
    Konu Sahibi
sonunda beklenen güncelleme geldı bada 2.0
kandırdımmmm !!!

furkey

Üye
hahahaha çok komik!!!

ne yani böyle bi tepki mi bekliyosun arkadaşım?!

bbounce

bbounce

Üye
Admin !!!!!!!!!!!!!

gemons1

Üye
    Konu Sahibi
o değilde sizce de cok bekletmedı mı bu lanet olası versıyon

martyu20

Üye
Şiştin heralde senin şişini birilerinin alması lazım.

oleştimaxi2

Üye
anasına sövülmesi hoşuna gidiyo

• Beğen
Tepkiler: schnellmajestic

kaptannova

Üye
hahaha ben güldüm beyler :D: aklımda vardı böyle bir fikir :D

feyzammm

feyzammm

Üye
versiyon değilde lanet olası sensin bence böyle bi durumda böyle şaka olmaz insanları resmen sazan yaptın eline ne geçti peki rahatladınmı SAYGISIZ

ceycey111

ceycey111

Üye
Maxi Cep'in bence en güzel forumu olan bada kısmına Bakan mod olmadığı için böyle konular açılıyor.

gizli99

Üye
bada SDK nın da 2.03 güncellemesi çıkmış biri de bunu yazar şimdi..

bence burada aktif olan arkadaşlar admin ile görüşüp moderatörlük talep etsinler..
yazık yani bu foruma..

Emre-45

Emre-45

Üye
Siz hala bekliyor musunuz bada 2 yi yaa? Biz pr.1.2 için beklerken görmüştüm. pr1.2 geldi pr2.0 geldi pr.3.0 belle geldi :)

ceycey111

ceycey111

Üye
Arkadaşlar bu konuda bence artık yazı yazmıyalım çünkü konu yukarı çıkıyor bilmeyen arkadaşlar heycanlanmasın

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
Siz hala bekliyor musunuz bada 2 yi yaa? Biz pr.1.2 için beklerken görmüştüm. pr1.2 geldi pr2.0 geldi pr.3.0 belle geldi :)

pardon ama sen neden bu kadar mutlu oldun sayın nokia kullanıcısı
allahım yarabbim bu nasıl bir pişkinlik sen neden forumuna gitmiyorsun
kaç tane samsung kullnıcısı gördün sizin forumda gezen
ama maaşallah bizim forumu bizden çok kullanıyorsunuz
bari satın o cihazlarıda birer samsung wave alın
böyle kaçak göçek girmeyin foruma
komik duruma düşüyorsunuz
neymiş belle gelmiş
sanki geldide telefonunuz turbo boost'a geçti dahada yavaşladı hepsi bu
bununla nasıl övünüyorsunuz anlamış değilim
siz bu "Belle" yi aldınız ama bir türlü başka forumlara özellikle "Samsung Bada" forumuna girip atıp tutmaktak vazgeçmeyi ve saygıyı
asla "Belle'yemediniz...

veletifo

Üye
Allah peygamber askına . Tamam anladım adam saka yapmıs yada kendı capında eglenmıs de...
Su; boyle bır durumda boyle saka yapılırmı,zaten dıken ustundeyız gıbı yorumlara kıl oluyorum.kardesım sen bunu beklemeyı goze alarak telefonu aldın neyen bahsedıyorsun?sankı mılletın hayatı cıkıcak olan 2.0 a baglı mılletın.sacma sapan yorumlar yokmu delı oluyorum almasaydın samsung u cok sabırsızsan tobe tobee......MODERATORE SESLENENLER BILMEM NELER,BAKTINKI ADAM SAKA YAPMIS GERI TUSUNA BAS SAYFADAN GERI GEL..UFACIK SEYI BUYUTUYOLARDA BUYUTUYOLAR BASBAKANLIGA YAZI YAZICAK MILLET.GIT SIKAYET ET BENDE SANA KUPA VERIM HADI

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Neyin kavgasını yapıyorsanız,birisi ''bellede güncelleme gelmiş'' der diyeri onun yazısından alıntı yapıp boğazına yapışmadığı kalır.
Biribirinizi yiyeceğinize onun şaka olduğunu anlayın da ondan sonra da,gülüp geçin.
Kavgayla,tartışmayla hayatınızı yürütemezsiniz,burda da yürütürseniz gereği yapılır.
Serseri mayın olmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt