aldemirfatih
Üye
EYVALLAH KARDEŞ...ben de yükledim..tescilli oldu artık.. çok sağolasın..gerçekten telefona çok yakıştı..sadece bikaç gün kullanıp alışmam lazım...tekrar sağolasın..http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...v5-s-3-symbianos9-x-signed-regged-431171.html
ben burdan yükledim kodu da girdim orjinal gibi kullanıyorum kaç gündür. bi sıkıntısını göremedim. çok da tatlı olmuş bence...
Batarya sorunu ve türkçe dil sorunu derkenn?batarya sorunu Türkçe dil sorunu keşke gelmeseydin ANNA
kardeşim şöyle batarya sorunum yoktu telefonumda telefon n8 bu arada.anna yükledim şarj 6-7 saatte bitmeye başladı 2-3 arama yaparım başkada kurcalamam daha önce 3 gün yetiyordu.batarya sorunu bu ayrıca hiç reset atmayan makina resetlemeye başladı.tekrar yükledim belki hatalı yüklemişlimdir die ama baktım olmuyor götürdüm verdim servise mecburen[sıze=2]
batarya sorunu ve türkçe dil sorunu derkenn?[/sıze]
Hmmm.İnş telefonun eskisi gibi olurkardeşim şöyle batarya sorunum yoktu telefonumda telefon n8 bu arada.anna yükledim şarj 6-7 saatte bitmeye başladı 2-3 arama yaparım başkada kurcalamam daha önce 3 gün yetiyordu.batarya sorunu bu ayrıca hiç reset atmayan makina resetlemeye başladı.tekrar yükledim belki hatalı yüklemişlimdir die ama baktım olmuyor götürdüm verdim servise mecburenyapacak bişe kalmadı daha dün verdim haber bekliyorum inşallah düzeltirler
annadan önce günde birdefa şarj ederken şimdi 2 yada üç oluyor (telefon elimden düşmez çoğu zaman net açıktır). Anna yükledim bütün uygulamalar kayboldu ingilizce yapınca telefon dilini düzeldi fakat şimdide ingilizcede sistem hatasi veriyor. Turkce dilde oviden uygulama yuklenmiyor, yukledigim uygulamalarda ingilizcede kayip yani Turkcedeki uygulamalar ingilizcede, ingilizcedeki uygulamalar Turkcede yok pisman oldum acikcasi. Reset atmayan telefon resetleniyo artik web arada disari atiyo, acik uygulamarda tumunu kapat deyince artik ramblowda kapaniyo ki kapanmiyordu ve kapanmasin diye dusunuyorum. Anna yaktin beni ANNNAAAABatarya sorunu ve türkçe dil sorunu derkenn?
SilentOne Kardeş keşke forumda ilk sana sorsaydım kafayı yememe ramak kala senin cevaplarını gördüm.Aynen gökhan6078 kullanıcı adlı arkadaşımız ın sorunu gibi sorunum var.Telefonum nokia e5.almanya kodlu.kontrol panelinden girdigimde pc ile güncelle diyor fakat *#0000#yaptıgımda güncelleme bulunamadı diyor.senin gökhana vermiş oldugun cevaplarla bende cevap buldum sanırım sa gol.Ama yinede sorayım bendemi ovi suit ten güncellemem gerekiyor?Teşekkürler
sana anna geldi oviden güncelleyecen bide senin tel siyah nerden bildim ama rengini xD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?