sonunda aldim muhabbet kusunu

Sponsorlu Bağlantılar

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
konusmasi icin cok ugrasmak lazim bu kuslara salincak oyuncak almamak lazim bize olan ilgisi azaliyor

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
benimkide hic oyuncak yok

adanalı1

adanalı1

Üye
Dişimi Erkekmı ? bende vardı bitane şakır şakır konusuyordu . iyi alışmıştıkta . Ben işteyken Kardesım Kacırmıs ...Evlat acısı gıbı koydu vallahı ..somuru:

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
ov kacmasi kotu olmus ya sen nsl konustura bildin bi iki taktik verse bide benimki benden korkuyo nsl onun guvenini kazana bilirim :D

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
benimkide hic oyuncak yok
alma bosver benim kus benden ayrilmazdi surekli kafesden cikmak isterdi ama bi salincak aldim kus u donusu yapti simdi kafesden cikartgm zaman geri kafese ucuyor salincagi saklatgm zaman siniri bozuluyo

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Dişimi Erkekmı ? bende vardı bitane şakır şakır konusuyordu . iyi alışmıştıkta . Ben işteyken Kardesım Kacırmıs ...Evlat acısı gıbı koydu vallahı ..somuru:
gecmis olsun allah gecinden versin benimkine bisey olsa bende cok üzülürüm

adanalı1

adanalı1

Üye
ov kacmasi kotu olmus ya sen nsl konustura bildin bi iki taktik verse bide benimki benden korkuyo nsl onun guvenini kazana bilirim :D
Ortama alıstıgında Maydonoz fılan yem yedırmeye calıs elınle .Arada pencerelerı kapat odaya sal gezsın tozsun .Eline alıp sevmeye calıs ama kızdırma fazla hayvanı.Gaagasının altını oksa.Fılan :D Ondan sonra hayvan sana alıstıgında eğitmesı sana kalmıs :D

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
alma bosver benim kus benden ayrilmazdi surekli kafesden cikmak isterdi ama bi salincak aldim kus u donusu yapti simdi kafesden cikartgm zaman geri kafese ucuyor salincagi saklatgm zaman siniri bozuluyo
vay ciko az degilmis :D bu arada bende adini fıstık koydum :D

adanalı1

adanalı1

Üye
gecmis olsun allah gecinden versin benimkine bisey olsa bende cok üzülürüm
Valla ugrasmasını bılırsen bebek gıbı hayvandır . Enkotusude ıyı alıskanlık yapıyor . Aılenın Bır parcası oluyor vallahı :D

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Ortama alıstıgında Maydonoz fılan yem yedırmeye calıs elınle .Arada pencerelerı kapat odaya sal gezsın tozsun .Eline alıp sevmeye calıs ama kızdırma fazla hayvanı.Gaagasının altını oksa.Fılan :D Ondan sonra hayvan sana alıstıgında eğitmesı sana kalmıs :D
eyvallh sende kendine bi tane daha al olmaz mi :Dtmer o dosya nedir

adanalı1

adanalı1

Üye
Yok ya oda kacarsa dayananamam vallahı :D sımdılık kalsın :D

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
dogrudur :) usta benim bu kus degisikya simdi kafese sarilmis iki saattir oyle dona kaliyo etrafa falan bakiyo yorulmuyorlar mi :D

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Yorulmaz yaptigi bi ismi varki-)
senin kus ne renk adina ne koydun