Sonunda aldım 3250

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Dostum hayırlı olsun güle güle kullan madem bi 3250 aldın artık paylaşıma başlamalısın nasıl bir telefon iyi ve kötü yönlerinden bahseder misin?Bu telefon her yerde bulunmuyor kullanan sayısıda az pek bilgi sahibi değiliz eğer bizi aydınlatırsan seviniriz...Tekrar hayırlı olsun.Cevabını Bekliyorum...

cenkozgen

cenkozgen

Üye
tek merak ettiğim müzik kalitesi.bi referans noktası belirleyip örnek verebilirmisin? yni sx1 yada n-gage yada 6630 vs gibi.. ve tabi hayırlı olsun..

gokkoc

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaş uzun bi süreden sonra gelebildim. sizlerin sorularını cevaplandırayım ben. 3250 yi herkese tavsiye ederim müzik kalitesi çok güzel. kamera olarak sadece amatör çekimler yapabilirsiniz yani bu cihaz tam bir müzik cihazı. eksik yönleri cihazın program desteği çok yaz nerdeyse aklı başında hiç bir programı desteklemiyor. ama diğer yönleriyle çok beğenerek kullandığım bir telefon

MagNum

MagNum

Üye
memnunum diosan tekrar hayırLı oLsun ;) görünümüde çok şık ayrıca

gokkoc

Üye
    Konu Sahibi
evet görünüm zaten bence muhteşem dönmesi falan tekrar teşekkürler ama bana program bulma konusunda falan yardımcı olursanız sevinirim arkadaş şimdi ayrı bir başlık açmayım okuyan arkadaş ve bu cihazı kullanan arkadaşlardan ricam

djtalha

Üye
Kardeş Hayirli Olsun Allah Herkese Nasip Etsin öle Bi Telefon

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Hayırlı olsun..Ben 3250 alacaktım 6280 aldım.İçimde kaldı ama.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt