Sonradan Görmelerin Yeni Favorisi / Lüx Zırhlılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Sonradan Görmelerin Yeni Favorisi / Lüx Zırhlılar


Araçlarının birbirinden havalı olmasından büyük zevk alan bu yeni zenginler, artık alışılmışın dışında modeller deniyor.


Son model lüks arabaları bile artık “sıradan” gördükleri için, son yıllarda Hummerların peşine düşen Rus zenginler artık bununla da yetinmiyor. Şimdilerde moda “lüks zırhlılar”. Fiyatı 300 bin dolardan başlıyor. İç donanımına ve aksesuarlarına göre fiyat artıyor.
Özellikle sert kış şartlarında kar, fırtına demeden giden “lüks zırhlılar”la aynı zamanda nehirlerden de geçip gitmek mümkük. Çünkü bunlar amfibi tipi araçlar.

V85.5 dizel motora sahip “lüks zırhlıların”, görünürde dört tekerlekleri var. Ama gizli bir dört teker daha var. Böylelikle en kötü yollarda, en kötü arazide bile, bir düğmeye basarak sekiz tekerlek gücüyle engelleri kolayca aşabiliyor.

Konfor amaçlı ise her türlü yüksek teknoloji donanımına sahip: GPS, TV sistemi, DVD’si, Navigasyon sistemi, sonar ve gece görüşü mevcut. Daha bitmedi… Mini-barı, buzdolabı, deri kaplama koltukları da tamam. Bu araçlara Moskova trafiği onay verdi.

“Lüks zırhlıları” en çok kayak merkezlerinin etrafında görmek mümkün. Ama gece klüpleri ile casinoların otoparklarında da artık sayıları giderek artıyor. İşte yeni Rus zenginler böyle hava atıyor.










 
  • Beğen
Tepkiler: jackalx_06


jackalx_06

jackalx_06

Üye
kendini güvende hissetmek isteyenler için süper. ama biraz sonradan görmelik gerçektende.



paylaşım için teşekkürler.
 
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bu ruslar nsl insanlar ya memeletinin yarısından fazlası açlıktan ölüyor zenginlerin zevklerine bak
Bmw X6 nelerine yetmiyor:ehe
 
'Davut

'Davut

Üye
Ordu'da bunlardan yok.yuh artık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ALPARS™
Cevap
0
Görüntüleme
415
ALPARS™
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
508
Doğuş Pertez


Üst Alt