aslında oda var ama bilmiyorum ya çok aklım karışıyor keşke hafıza kartı desteği ile gelse daha hiç bir haber bile yok ama biliyoruz ki sd card desteği olmaz :/
aslında oda var ama bilmiyorum ya çok aklım karışıyor keşke hafıza kartı desteği ile gelse daha hiç bir haber bile yok ama biliyoruz ki sd card desteği olmaz :/
Artıları, mis gibi cihaz. Sağlam, kaliteli, hoş. Ne bileyim zaten üst seviye cihaz işte. Eksisi ben göremiyorum, kullananların sıkıntısı varsa yazsın.
Pil ömrüne iyi demişti arkadaş.
Ben öneririm şahsen.
Bulaşmaz.
Cihazın şarj süresi çok iyi aynı gün bitirmek için gayret etmek lazım kamerası başarılı tasarım başarılı donanım üst seviye suya toza dayanıklı e bundan iyisi afganistan da karpuz
Telefonun tasarımı iyi, kaliteli, su geçirmiyor, pil ömrüne kullanıcılar iyi diyor, microSD desteği var, kamerası gayet iyi. Çok güzel telefon kesinlikle almanı öneririm.
xperia z üçün Android L versinler bidaha güncelleme vermediler diye ağzımı açmam.
sony xperia z, zl , zr gibi cihazları üçün ağustosta 4.4.4 kit kat vereceği hakında bazı sitelerde haberler var.
zaten xperia z ile aynı zamanda piyasaya çıkan ve ayni donanıma sahip olan Nexus 4, galaxy note 2 gibi cihazların Android L güncellemesi alma ihtimali çok düşük.