Invoke
Üye
Cihaz oyunlarda ne kadar ısınıyor? Benim cihaz gibi çok ısınıyor mu?(m7) Özellikle Clash Of clans da
Maksat kapağı açmamak ya hocam zaten en iyisi dock birde hafıza kartı alacağım 128 çok gelir demi artı yazma hızı falan varmış sonynın kendi sd kartı var yoksa başka marka ne alayım?
İşte ne alayım arti 128 gb çok mu gelir 32 de iş görür yani sanırım :-)Sony'nin hafıza kartı pahalıdır ya.
İşte ne alayım arti 128 gb çok mu gelir 32 de iş görür yani sanırım :-)
Aynen hocam mantıklı 32 alıp geçeyim :-)Bence bayağı çok.Zaten fiyat uçuyor.
16+ 32 fazla fazla yeter bana ama seni bilemem
Çin malı kablolar kötü bazıları tam oturmuyor orayaSence bundan mi almalıym yoksa sadece dock kablosu mu?
Clash Of clans da ben de 45 dereceyi gördüm. Benim sorunum kısa sürede ısınması 5 dakika içinde hissediyorsun ısıyı. Önceki iphone cihazımda bu kadar çabuk ısınmıyor. Arkadaşımın iphone 4 ü var. Uzun süre fazla ısınmıyor.Senin cihaz ne kadar ısınıyor ki? Gayet normaldir büyük ihtimalle sıcaklık seviyesi.
Oyunlarda ısınmaları çok normal. Hele bu sıcak havalarda ve m7 alüminyum kasasıyla daha çok hisssettirir ısıyı.
45 dereceyi gördüm ben nexus 5 de.
(anomaly 2 oynarken)
Çok ısınırsa zaten performans düşürür, dengelemek için.
Clash Of clans da ben de 45 dereceyi gördüm. Benim sorunum kısa sürede ısınması 5 dakika içinde hissediyorsun ısıyı. Önceki iphone cihazımda bu kadar çabuk ısınmıyor. Arkadaşımın iphone 4 ü var. Uzun süre fazla ısınmıyor.
Ya iki haftadir kullanıyorum cihazı bildiğin zorluyorum havalar sıcak normaldir ama menu olayı yalan kamerada ısınıyor illa 4k ya girmenze gerek yok ısınması için oda 15 dakika sonra falan ısınıyo ki işini halletmş olursun o zamanaCihazınızın metal olmasından kaynaklanıyor bu. Normal telefonlarda oyun açınca o kadar çabuk ısınıyor lakin M7'nin arka kasası metal olduğu için ısıyı daha çabuk iletiyor.
Bu arada Z2 kullanıcıları telefonun kronik ısı sorunu olduğunu söylemiş. Menüde bile bariz ısınıyor diyenlerde var. Tabi bunu diyen kişi sayısı 3-4/10 anca. Şans işi sanırım.
Ya iki haftadir kullanıyorum cihazı bildiğin zorluyorum havalar sıcak normaldir ama menu olayı yalan kamerada ısınıyor illa 4k ya girmenze gerek yok ısınması için oda 15 dakika sonra falan ısınıyo ki işini halletmş olursun o zamana
Sen olaya öyle bir yerden baktınki samsung çıkardı o modeller amiral gemimiyidi? ona bakarsan sonyde o arada sürüsüyle telefon çıkardı yalanmı sony dışında bütün şirketlerin senede 1 amiral gemi politikaıs vardır ama sony 6 ayda bir birde o kötü iyisi çıkıcak bahaneside çok saçma diğer telefonlarında eskileri vardı ama onlar sürekli amiral gmei mi çıkardı hayır sony öyle değil birde desteğide kesildi sayılır destek felanda vermiyorS4 den sonra da s4 mini, active falan çıkmadı mı?
Sony kendisi diyor zaten çıkarıcaz diye ve Z nin donanımı hala iyi sayılır ve güncelleme alıyor
S4 den sonra da s4 mini, active falan çıkmadı mı?
Sony kendisi diyor zaten çıkarıcaz diye ve Z nin donanımı hala iyi sayılır ve güncelleme alıyor
Ya iki haftadir kullanıyorum cihazı bildiğin zorluyorum havalar sıcak normaldir ama menu olayı yalan kamerada ısınıyor illa 4k ya girmenze gerek yok ısınması için oda 15 dakika sonra falan ısınıyo ki işini halletmş olursun o zamana
Çin malı kablolar kötü bazıları tam oturmuyor oraya
Sony'nin ürününü alsan daha iyi olur
Sen olaya öyle bir yerden baktınki samsung çıkardı o modeller amiral gemimiyidi? ona bakarsan sonyde o arada sürüsüyle telefon çıkardı yalanmı sony hariç bütün şirketlerin senede 1 amiral gemi politikaıs vardır ama sony 6 ayda bir birde o kötü iyisi çıkıcak bahaneside çok saçma diğer telefonlarında eskileri vardı ama onlar sürekli amiral gmei mi çıkardı hayır sony öyle değil birde desteğide kesildi sayılır destek felanda vermiyor
çok gelme durumu kişiden kişiye değişir benim gibi çok fazla video ve müzik atan biri için az bile 128Maksat kapağı açmamak ya hocam zaten en iyisi dock birde hafıza kartı alacağım 128 çok gelir demi artı yazma hızı falan varmış sonynın kendi sd kartı var yoksa başka marka ne alayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?