Sonny Ericsson Xperia Arc Şikayet ! ! !

Sponsorlu Bağlantılar

muckrex61

Üye
    Konu Sahibi
Sonny Ericsson Xperia Arc Şikayet ! ! !
Xperia Arc Kullanıcısıyım Çok İstekli aldığığım telefonumda ekran hafif Darbelerle Kolaylıkla Çizildi. Bundan Önce kullandığm IPhone de Böyle bişe başıma hiç geLmedi . . Ve Xperia da İnternette Durdukça ve telefonla konuştukça telefnda Aşırı bir Isınma Oluyo bu ısınma teleFonu kulağıma Değdiremeyeceğim kadar fazla Oluyor. 3. Şikayetimde arKa kapağı Çok danDik Olmuş Oyuncak telefonu andırırcasına basit yapılmış sanki heran kırılacakmış gibi.. Sonny ericsson un en İyi telefonum dediği tyelefon bu Olmamalıydı bence.Henüz 2 haftaLık telefonum olmasına karşın Çok soğudum telefonumdan acaBa teleFnun bu ısınması arızalı olabilceğini mi gösteriyo yoksa normal halimi böyle. Xperia Arc kullanıcıLarından yardım istiyorum aynı sorun OnLarda da Var Mı ?

technoblue

technoblue

Üye
xperia kullanıcısı değilim ama bi süre önce çok sıkı sony ericsson kullanıcısıydım. ama ortaya çıkan hatalar ve ilgisizlikler yüzünden nefret edip vazgeçtim sony ericssondan. sürekli bir kaoanıp açılma durumu, aşırı ağırlaşma, bataryada aşırı ısınma vs. vs. işin kötü yanı ilgilenecek bir teknik serviste yok ortada. tam teknik servisi buldum diyorsunuz önce cihazı almak istemiyorlar. zor bela veriyorsunuz kullanıcı hatası diyorlar. senin konuna gelince arka kapak ve ekran konusunda evet ekranda çiziklerin oluşmasına hiç şaşırmadım çünkü malzeme kalitesi düşük. smartphone cihazlarda kullanılan ekran teknolojileri çizilmeye dayanıklı, ışığa duyarlı olarak üretilip kullanılırken xperia arc da bu sorunun oluşması can sıkıcı. ısınma problemi neredeyse bütün smartphonelar da var ama ufak tefek ısınmalar oluşuyor bahsettiğin gibi değil. bence garantin varsa teknik servisine bi danış. farklı bir sorun olabilir.

hoss

hoss

Üye
o ısınma durumu bütün telefonlarda var ancak xperia cok ince oldugu için ve malzeme plastik oldugu için ısındıgını hemen fark edebiliyorsun , bu bir sorun degil her telefon ısınır dogal olarak , laptop da fan bile varken ısınıyo telefonun ısınması normal ,ben yıllardır sony ericsson kullandım hiçbir modeli beni mahcup etmedi , kalite , hız , arayüz bakımından sony ericsson bence bir cok markadan üstün

Big K

Üye
arkadaşlar o ısınma sorunu çok tehlikeli ve ciddi yaralanmalara sebebiyet verebilir.

lütfen şarj etme sırasında telefonlarınızla çok uzun konuşmayınız. patlamalar olabiliyor. bir arkadaşımızın başına geldi. marka SE değildi ancak yine de tehlikeye atılmamak lazım.

edit: ayrıca SE ürün ve hizmet kalitesini aşırı düşürmüş durumda. w995 almadan önce çok baktım xperia' ya. android 1,6 vardı ve yükseltme olamıyordu.

yanılmıyorsa android 2,2 çıktığı sıralarda ancak 2,1 e yükseltme imkanı geldi...bu da 1 yıl kadar bir süreç oldu yanılıyorsam lütfen düzeltin.

evrenfi

evrenfi

Üye
2 aydır Sonny Ericsson Xperia Arc kullanıcısıyım internet kullandıgım da ve oyun oynarken, evet ısınma oluyor ama o kadar aşırı değil, bence bi teknik servisle konuş derim problemli bir cihaz olabilir ekran içinde varlıgı yoklugu belli olmayan koruyuculardan kullanmalısın ve slikon kılıf tabii.. ben aldıgım gün ekranını korucu ile kaplattım görüntü ve ses de üstüne tanımıyorum cihazın internet hızı dersende intel atom notebook var bende bitane ondan hızlı... sen bi teknik servisle görüş birader...

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Çok kullanımla alakası olabilir.uzun süre başında oyalanırsak ısınır tabii

eskesk2626

Üye
sony ericson xperia arc kullanıcısıyım ısınma olayı benimkinde yok oyunları açtığım zaman uzun süre oynarsam çok az ısınma yapıyor buda normaldir daha önceki telefonum htc desire hd vardı onda daha kotuydu ve sarjı hiç yetmiyordu xperia arc gayet başarılı ben memnunum tlf aşırı çok ısınma sorunu yaşayan arkadaşlarım ihmal etmeyin teknik servise danışın hayatınızı riske atmayın .

----------Eklendi @ 01:13:54 ---------- Yazıldı @ 00:59:49 ----------

mrb sony ericson xperia arc kullanıyorum cihazımı alalı 3 ay oldu alır almaz ekran kaplaması ve kapaklı deri kılıf aldım bir sorun yok benimkinde bir tane çizik bile yok ısınma olayına gelince ben çok fazla aşırı kullanıyorum tlf şebeke üzerinden interneti açık,ve ayrıca bluetoth ve konuşmada yapıyorum çok sık olarak bir oyun oynarken ısınma yapıyor tabiki cihazımdan ben memnunum kullandığım tlflardan 3. android tlf en iyisi olarak görüyorum tabiki bana göre

sahabeayta

sahabeayta

Üye
bugün sony destek hattını aradım sebebi yeni aldığım xperia ray ın bir kaç sorunundan bahsetmek istedim 1. si 3g si olan bir telofon reklamlarında görüntülü görüşme var diyor ama bunu gerçeklerştirebilmeniz için her zamn bir wi fi noktanız olmalı yada internet kotanızın çok büyük olması gerek aynı zamnda telinize skype yada benzeri görüşme yapan kamera programı bulundurmalısınız bu karşıki taraftada olmalı 2. arka plan uygulamaları bir android telofonun arka plan uygulamalarını kapatabilmek için 10 yere girmeniz gerekiyor 3. ısınma problemi bu bütün sony leri kapsıyormuş

dragic

dragic

Üye
arkadaslar yardım SE arc kullanıyorum 2 aydır bı sıkıntı yok ama dun wı-fı ıle yazılım guncellerken coktu telefon yenı yazılım attm ama bıda ha coktu yardım

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
Bendede Sony Ericsson Xperia Arc S var mp3 sesi gidiyor açamıyorum uzun süre sonra sesi geri geliyor bunun çözümünü bilen varmı arkadaşlar :/

Xelord

Xelord

Üye
Boş yere en baştan okudum. Adam haziran 2011de yazmış ya insan önce tarihe bakar :D

Bendede Sony Ericsson Xperia Arc S var mp3 sesi gidiyor açamıyorum uzun süre sonra sesi geri geliyor bunun çözümünü bilen varmı arkadaşlar :/

Farklı bir müzik çalar programı ile dene aynı sorun oluyorsa heralde donanımsaldır. Servise bir sor derim.

xcxal

Üye
Telefonu alıp daha sonra yardım isteyeceğine ve böyle saçma sapan yorumlar yapacağına 1000 tl ye yakın para verip aldığın telefon hakkında önce bilgi sahibi ol araştır... Satış kanalına gidip telefonu eline al incele daha sonra gelip burada saçma sapan yorumunu yap. Sony Ericsson Xperia ARC S mükemmel bir telefon. Sınıfında, fiyatı ve özellikleri ile çok iyi. Senin arka kapakla ne işin var? Hattını taktın mı olay bitti. Elektronik cihazların hangisini kullanırsan o cihaz ısınır. Bu telefon, televizyon, bilgisayar hepsi için geçerli.

Takipçi Satın Al

Üst Alt