SonicCD kısa bir süre için Çin magazasında ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
SonicCD kısa bir süre için Çin magazasında ücretsiz

Popüler oyun SonicCD Çin magazasında kısa bir süreligine ücretsiz. Şimdi bize ne biz Türkiye magazasındayız diyebilirsiniz. Ama ayarlarınızdan "ülke/bölge" sekmesine gelerek Çin'i seçip telefonunuzu yeniden başlattiginizda oyunu ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Magazanızı degiştirdikten sonra tek yapmanız gereken tıklamak.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sonra Türkiye'ye dönerken güncelleme alabilir miyiz yada geri yükleme yaparken?

bozokluht

bozokluht

Üye
:tşk: Ali Kemal abi , geçtim Çin mağazasına oyun şuan iniyor :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Download listesine aldım yarın indireceğim kısmetse , bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum

saliherkinkoc

Üye
çin mağazasına girip baktım da görüntü kalitesi vesaire o kadar da iyi değil sanki ?

hasansen_83

hasansen_83

Üye
ben bu oyunu turk mağzadan indirmiştim ama artık bulamıyorum ya

zorbaa

Üye
bunu bilgisayar uzerinden yapamazmiyiz peki ordan dil secenegini cine alsak mesela

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

zorbaa

Üye
Bilgi icin tskurker

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bölgenizde kullanılamıyor diyor indiremeiyorum

Lumia820

Lumia820

Üye
Yükle butonu yok bende

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Ya allah aşkına söyleyin indiremiyorum :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya allah aşkına söyleyin indiremiyorum :(

bilgisayardan windowsphone magazaya telefonundaki microsoft hesabinla giriş yapip uygulamayi yukleye tikla. O zaman yuklenir. Yuklenmezse magazadan bolgeni kontrol et.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Neyse yükleyemedim süre doldu herhalde :(

- - - Eklendi - - -

Yükle butonu yok, ayrıca aratınca 4.99 pARALI KARŞIMIZA ÇIKIYOR.

- - - Eklendi - - -

Bakın şöyle yaptım:
Lumianın ayarlar bölümünden bolgeyi china yapıp, tarayıcı ve arama dili ve diğer herşeyi english yaptım ve telefonu yeniden başlattım.
Bilgisayardan lumiadaki hotmail hesabımla mağazaya giriş yaptım ve verdiğiniz linke tıkladım. Yükle butonu yok ve This app is no longer published yazıyor. Yükleyemiyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefondan linke tiklayinca oyun magazada acilir. Burada ince bir nokta var. Oyunun boyutu:D

Oyun boyutu 249mb. Ama sizde <1mb işareti cikiyorsa durum farkli. Yok eger oyun mb olarak normal boyutunda gozukuyorsa ve yukle butonu aktif olmuyorsa bolge ayarlarinizda sorun var demektir. Bir de şoyle bir durum var yakin zamanda bolge ayarlarinizi degiltirdiyseniz şimdi degiştirdiginizde telefonda Çin olarak gözükür ama windowsphone.com'da degişmemiş olarak gözükür. Bu yüzden bölge ayarını pc'den girerek kontrol et demiştim yukaridaki mesajimda.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
telefondan linke tiklayinca oyun magazada acilir. Burada ince bir nokta var. Oyunun boyutu:D

Oyun boyutu 249mb. Ama sizde <1mb işareti cikiyorsa durum farkli. Yok eger oyun mb olarak normal boyutunda gozukuyorsa ve yukle butonu aktif olmuyorsa bolge ayarlarinizda sorun var demektir. Bir de şoyle bir durum var yakin zamanda bolge ayarlarinizi degiltirdiyseniz şimdi degiştirdiginizde telefonda Çin olarak gözükür ama windowsphone.com'da degişmemiş olarak gözükür. Bu yüzden bölge ayarını pc'den girerek kontrol et demiştim yukaridaki mesajimda.
İşte bende bilgisayar üzerinden nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum :( Sizi çok boğdum ama kusura bakmayın Telefondan sizin linke tıkladığımda 241 mb olarak gözüküyor ve buton yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşte bende bilgisayar üzerinden nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum :( Sizi çok boğdum ama kusura bakmayın

sorun degil:oke:

Pc'den magazayi actiginizda sag ust koşede bir pencere olmasi gerekir. Eger giriş yaptiysaniz orada telefonunuz kendi renginde ve telefon kurulumu yapilan hesabin kullanici adiyla gozukur. Oradan hesap ayarlarina girip kontrol edebilirsin. Zaten telefondan uygulamayi magazada actiginda boyutu tam olarak yazmasina ragmen yukleme butonu aktif olmuyorsa bu bolgenizin degişmedigini gosterir.

Üst Alt