Sonbahar 2 Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
Sonbahar 2 Kampanyası
Tek seferde 20 TL yükleyin, 30 gün boyunca her yöne 100 dk bedava konuşun,

Tek seferde 30 TL yükleyin, 30 gün boyunca her yöne 150 dk bedava konuşun,

Üstelik ek olarak 30 gün boyunca her yöne 300 SMS de hediye..

Kampanyaya katıldıktan sonra, 30 gün içinde tek seferde 20 TL ve daha fazla yükleme yapmanızdan itibaren, 3 ay boyunca 30 günde bir yükleme yaparak kampanya avantajından yararlanmaya devam edebilirsiniz.

Detaylı Bılgi:

misteryomas

misteryomas

Üye
katılımı nasıl yapacagız

asigsasi

asigsasi

Üye
Turkcellin yapmış olduğu bu kampanyalar hep aynı ve katılım için bana ve arkadaşlarıma hiç bir mesaj gelmedi böyle kampanyalar yapacağına en kötü olarak katılım sınırlı kampanyalar yapsa daha iyi olur. İşte turkcell kampanya yapmadık demesinler diye milletle dalga geçiyor.

ilo53

ilo53

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar gecen bana mesaj geldı 30tl yukle akşamları 120tl 9la 6arası 3ay oncede dakıka sms yagmuru kampanyasını yapmıstım.mesaj gelıyor.bırde arkadaslar bence avea kullanın aveada 20tl yukledım 1ay boyunca 40tl(katlayan tarıfeden) geldı bırde sıze ozel kampanyadan 120dk(toplam 220dk heryone geldı konustum).1ay bıtemesıne 5gun kala mesaj geldı 10tlye 150dk almak ıcın 150 yazp 1100 gonderın gonderdım 10 tl ye 150 dk heryone aldım.suan kullanıyorum 2haftam var 2ay olmasına 10tlde bakıyemde var.2ayda 10tl harcamıs oluyorum.super bence sıze tavsıye ederım turkcell eskısı gıbı kampanya yapmıyor artık yapsa bıle sacma sacma krıterler verıyor en ıyısı avea.turkcelın sms paketı gusel turkcellde sms paketı kullanıyorum tek.bırde 3g numara tasıma kampanyasından 1gb geldı 12. ayın 16sına kadar 1gb bedava ınternetım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt