Pure Life
Üye
-
Konu Sahibi
-
bence yanlıs bazıları gıdınce akıllarda uzun sure kalabılıoYa bu site kimseyi unutmaz diye birşey yok. Ben gittiğimde yada bir başkası gittiğinde 1 gün 2 gün unutmazsınız sonra unutursunuz..
Elbette unutulacak ne bekleyebilirsin ki?Amacın beni kimse unutmasın ise Bunu illa konu açarak yapmana gerek yok.Bunu hepimiz için söylüyorum .Akılda daha farklı şeylerle kalabilirizYa bu site kimseyi unutmaz diye birşey yok. Ben gittiğimde yada bir başkası gittiğinde 1 gün 2 gün unutmazsınız sonra unutursunuz..
Ya bu site kimseyi unutmaz diye birşey yok. Ben gittiğimde yada bir başkası gittiğinde 1 gün 2 gün unutmazsınız sonra unutursunuz.
kendinle çelişiyorsun, dikkat çekmeye çalışıyorsun. Bu hareketleri kişiliğine benimsetirsen eğer ne hayatında ne işinde başarılı olursun.Ya kendimi unuttursam ne olur unutturmasam ne olur. Saçmalama Anıl.
Murat abimin soylediklerine harfiyen katılmakla birlikte artık bu tarz konular gormek istemedigimi belirteyim. Ailevi problemlerinizle ilgili konu acın tartısalım, belki püf noktasını bulur cozeriz. Ama gidlyorum, gitmek uzareyim, yok vazgectim tarzı konular artık kapatılacaktır. Yahu hastaneye yatarken bile internet paketi aldım sırf sizlerden kopmamak icin be.
Salih Baba™;1601040' Alıntı:Aslında bu tür git-gel konularını bende pek tasvip etmiyorum....Ama o kişi gittikten sonra kafalardaki soru işaretlerini gidermek için gerekli..Mesela Turkordu Öss nedeniyle mola verdi ve sevilen bir üye olduğundan en doğru ağızdan gitme nedenini öğrenmek iyi oldu...Dedikodulara fırsat kalmadı....
Ama sırf dikkat çekmek amacıyla yapılan veda ayrılışları tabiki gereksiz....Durduk yere sağlam bir üye giderse bence arkasından gitme nedenini belirten bir yazı bırakması o kadarda sorun yaratmamalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?