Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
ogzhnoTr
Üye
Anlamadın Alırım almasınada. Başka bir batarya bulup denemem gerek ilk önce. Ya aldığımıda şarj etmezse ? Boşa gider.
Uchiha Sasukee
Üye
O da doğru.Umarım çaresini bulursun.Bende şu lanet portu bitiririm.Bir bakmanızı istiyorum.Sizcede yararlandığım kaynak doğru bir port işlemi mi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ogzhnoTr
Üye
Olabilir. Ama C6 portununki gibi portlanmıyor olabilir.
Ekteki insert dosyasini indir c5 fwye at sildikten sonra
Uchiha Sasukee
Üye
ok.
TheMadness
Üye
Olursa artık dosyaları silip uygun hale getiririz
Uchiha Sasukee
Üye
Elbette
- - - Eklendi - - -
Yalnız orada sil denilenlerin 4-5 tanesi vardı.Ben de onları sildim.Sonra ektekini fw ye attım.Acaba nolcaK?Olursa tüm s60v5 ler için yaparız sonra c6-01 portuna yavaş yavaş başlarım.Pr1'e
.
Yalnız orada sil denilenlerin 4-5 tanesi vardı.Ben de onları sildim.Sonra ektekini fw ye attım.Acaba nolcaK?Olursa tüm s60v5 ler için yaparız sonra c6-01 portuna yavaş yavaş başlarım.Pr1'e
.
.
Aynen.Bizim Nokia işlemcilerimiz 600Mhz'den 434'e sırf bataryayı koruma amacıyla düşürülmüş.Yani bizimki normalde 600.Zorlanırsa 680'e bile çıkabilir.Bir de SYMBIAN LATINO gerçekten 536Mhz'Yi nasıl yaptı?
Aynen.Bizim Nokia işlemcilerimiz 600Mhz'den 434'e sırf bataryayı koruma amacıyla düşürülmüş.Yani bizimki normalde 600.Zorlanırsa 680'e bile çıkabilir.Bir de SYMBIAN LATINO gerçekten 536Mhz'Yi nasıl yaptı?