Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Anlamadın :D Alırım almasınada. Başka bir batarya bulup denemem gerek ilk önce. Ya aldığımıda şarj etmezse ? Boşa gider.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
O da doğru.Umarım çaresini bulursun.Bende şu lanet portu bitiririm.Bir bakmanızı istiyorum.Sizcede yararlandığım kaynak doğru bir port işlemi mi?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Olabilir. Ama C6 portununki gibi portlanmıyor olabilir.

TheMadness

TheMadness

Üye
O da doğru.Umarım çaresini bulursun.Bende şu lanet portu bitiririm.Bir bakmanızı istiyorum.Sizcede yararlandığım kaynak doğru bir port işlemi mi?

C6 port için evet.

TheMadness

TheMadness

Üye
C5 için denemek lazim.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
O klavye için falan hani bazı dosyaları sil diyorya silsem sorun çıkarır mı?Denemek gerek.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C5-03'ü portlamak veya C5-03'e C6 portlarmak çok büyük bir olay olur :oke:

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Tamam.Peki insert in c6 fw diyorya onu atayım mı fw ye?Bundan da olumlu yanıt gelirse öyle yapacağım.

- - - Eklendi - - -

C5-03'ü portlamak veya C5-03'e C6 portlarmak çok büyük bir olay olur :oke:
Teşekkürler.

TheMadness

TheMadness

Üye
Tamam.Peki insert in c6 fw diyorya onu atayım mı fw ye?Bundan da olumlu yanıt gelirse öyle yapacağım.

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler.

Dosyaları sil c5 fwden üstüne 5228 fwsini at

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
C5-03'portlarsak ne olcağnı anlamıyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
Ekteki insert dosyasini indir c5 fwye at sildikten sonra

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
ok.

TheMadness

TheMadness

Üye
Olursa artık dosyaları silip uygun hale getiririz ;)

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Elbette

- - - Eklendi - - -

Yalnız orada sil denilenlerin 4-5 tanesi vardı.Ben de onları sildim.Sonra ektekini fw ye attım.Acaba nolcaK?Olursa tüm s60v5 ler için yaparız sonra c6-01 portuna yavaş yavaş başlarım.Pr1'e
.

TheMadness

TheMadness

Üye
Elbette

- - - Eklendi - - -

Yalnız orada sil denilenlerin 4-5 tanesi vardı.Ben de onları sildim.Sonra ektekini fw ye attım.Acaba nolcaK?Olursa tüm s60v5 ler için yaparız sonra c6-01 portuna yavaş yavaş başlarım.Pr1'e
.

C6-01 biraz zor. Ama denemekten zarar gelmez :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
Elbette

- - - Eklendi - - -

.

Dil dosyalarını sil ing hariç. Sonra eklersin.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Aynen.Bizim Nokia işlemcilerimiz 600Mhz'den 434'e sırf bataryayı koruma amacıyla düşürülmüş.Yani bizimki normalde 600.Zorlanırsa 680'e bile çıkabilir.Bir de SYMBIAN LATINO gerçekten 536Mhz'Yi nasıl yaptı?

- - - Eklendi - - -

Tmm.Dil dosyalarını da sileceğim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aynen.Bizim Nokia işlemcilerimiz 600Mhz'den 434'e sırf bataryayı koruma amacıyla düşürülmüş.Yani bizimki normalde 600.Zorlanırsa 680'e bile çıkabilir.Bir de SYMBIAN LATINO gerçekten 536Mhz'Yi nasıl yaptı?

- - - Eklendi - - -

Tmm.Dil dosyalarını da sileceğim.

Latino göz boyuyor. Madness'in verdiği linkten devam edersen sevinirim :)

Üst Alt