Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye

İlginç :hmmm Telefonu kapatıp açmayı dene, tuş kilidi bileşeni sonlanmış olabilir.
[/QUOTE]

yine faydası olmuyo :dry:. bi kaç defa hem hafıza kartına hem telefona hard format attım .yine aynı sıkıntı var tuş kilitli gözüküyo yani dokunmatik kısmı ve alttaki tuşlar çalışmıyo ama sürekli ekran ışığı yanıyo boyle oluncada şarj dayanmıyo

Süleyman

Süleyman

Üye

İlginç :hmmm Telefonu kapatıp açmayı dene, tuş kilidi bileşeni sonlanmış olabilir.

yine faydası olmuyo :dry:. bi kaç defa hem hafıza kartına hem telefona hard format attım .yine aynı sıkıntı var tuş kilitli gözüküyo yani dokunmatik kısmı ve alttaki tuşlar çalışmıyo ama sürekli ekran ışığı yanıyo boyle oluncada şarj dayanmıyo

arkadaşım sanırsam özel versiyonu kullanıyorsun. Bu hata tahminim belle topbardan yapıyor. Topbarı kaldır. Birde öyle dene

kezman272727

kezman272727

Üye
:tşk:

SametCan43

SametCan43

Üye
*#0000# deki yazıları nasl degiştiriyoruz :)

Metalist Angel

Metalist Angel

Üye
rambo diğer yerlere s^3 modunu kendin uygula kodlarla oynayarak sonra bak bozuk olanları eski haline getir

- - - Eklendi - - -

resource version içindeki txt lere bak pesimist

fLuke!

fLuke!

Üye

arkadaşım sanırsam özel versiyonu kullanıyorsun. Bu hata tahminim belle topbardan yapıyor. Topbarı kaldır. Birde öyle dene
Aynı sorun bende de var. belle topbar 3 le gelen bi bozukluk sanırım. parlaklık ayarı bozuluyor.:D

anılbaran

anılbaran

Üye
belle topbar 3 de aşırı hata mevcut gùncelenmesi gerekir.

KRALCEZ46

KRALCEZ46

Üye

evet özel versiyonu kullanıyorum , top barı kaldırdım ekran ışığı yanmaz oldu ama bu defada ne şarj göstergesi ve şebeke göstergesi ne diğer şeyler gözükmüyo , bunu halletmenin başka yolu var mı ? normal sürümü falan mı kursak.

Metalist Angel

Metalist Angel

Üye
evet özel versiyonu kullanıyorum , top barı kaldırdım ekran ışığı yanmaz oldu ama bu defada ne şarj göstergesi ve şebeke göstergesi ne diğer şeyler gözükmüyo , bunu halletmenin başka yolu var mı ? normal sürümü falan mı kursak.
belle topbar 2.1 kur o daha stabil

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo diğer yerlere s^3 modunu kendin uygula kodlarla oynayarak sonra bak bozuk olanları eski haline getir

- - - Eklendi - - -

resource version içindeki txt lere bak pesimist

Diğer yerler derken modu yapanların bahsetmedikleri yerler mi? Ancak çok fazla dosya var hangisi direkt etki ediyor bilmem gerek. Mce'nin Mesajlar'a ait olduğunu bilmiyordum mesela :)

MrTech

MrTech

Üye

Diğer yerler derken modu yapanların bahsetmedikleri yerler mi? Ancak çok fazla dosya var hangisi direkt etki ediyor bilmem gerek. Mce'nin Mesajlar'a ait olduğunu bilmiyordum mesela :)
MCE (Messag(c)Es) :ehe

Metalist Angel

Metalist Angel

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hacı winhexe ver hepsini gitsin :D

- - - Eklendi - - -

Olmaz öyle :ehe Sağlamların dosya ismini nerden bilecem? Bir program var mı ilgili r14 dosyasını gösteren :hmmm

Üst Alt