Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
ya n97 miniye özel sürümü kurdum fakat tek bi hata war o da şebeke we şarj göstergesi görünmüyor...bide normal beta 2yi kurcam bide ona bakıp haber wereyim...
komik mi?? ilk defa deniyorum böle birşeyi...sizde ilk başlarda böyleydiniz eminim...siz güleceğiniz yere yardımcı olsanız daha çok işe yararsınız eminim
komik mi?? ilk defa deniyorum böle birşeyi...sizde ilk başlarda böyleydiniz eminim...siz güleceğiniz yere yardımcı olsanız daha çok işe yararsınız eminim
her flaşdan önce hafıza kartını biçimlendirip hard format atarım kalıntı filan yok rambodanda cevap yok herhalde oda aldı dahili bileşen hatasıni
Uchiha Sasukee
Üye
Bakın beta demek yazılımın hataları olabileceğini ve geliştirildiğinin anlamıdır.Bir de siz istiyorsunuz ki ram ve cpu speed i artıralım.Bunun tek çaresini bilen biliyor zaten.oğuzhan çok haklı cfw de en ufak kasma yok.Aksine hızlanma var.
Bakın beta demek yazılımın hataları olabileceğini ve geliştirildiğinin anlamıdır.Bir de siz istiyorsunuz ki ram ve cpu speed i artıralım.Bunun tek çaresini bilen biliyor zaten.oğuzhan çok haklı cfw de en ufak kasma yok.Aksine hızlanma var.Kelimeler den ve hex lerden dolayı kaynaklanan bir problem var o da beta2 de olmayacak.