Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

killer78

Üye
tema efektleri ağır usta daha seri bi efekt bulunabilir aslında ayrıca ana ekrandaki navibardaki tam sağa yaslanmamış biraz ortada duruyor o tamamen sağa yaslanacak mı?

- - - Eklendi - - -

rehberden bahsediyorum

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
sana ozel mesaj kullan demisti rambo?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
tamam birsey demedim zaten :D ozel mesaji kullanirsan daha iyi takip edebilir. Hem oda boyle istemisti. Kisaca tavsiye vermis oldum.

killer78

Üye
tamam birsey demedim zaten :D ozel mesaji kullanirsan daha iyi takip edebilir. Hem oda boyle istemisti. Kisaca tavsiye vermis oldum.

teşekkürler :-)

- - - Eklendi - - -

beta2 deki topbar türkçe değil rotate filan yazıyor resimde bende türkçe topbar arıyodum 5230 için var mi öyle birşey

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Vardir ama bircokta sorunu vardir. Soz veremem ama belki final surume duzeltilir (Kesin degil). Bende duzeltmeye calisicam.

killer78

Üye
rotate ne demek onu bile bilmiyorum sence topbarın ingilizce olması kullanılması için bir engel mi

- - - Eklendi - - -

bide sen olsan normal sürümü mü tercih edersin yoksa özel sürümümü tercihini alayım

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hayir aslinda engel degil, cunku rotate, mobile data gibi yerlerde resim var. Ozel surumu tercih ederim, begenmezsem normali kullanirim. Bu arada rotate dondur demek topbardaki gorevi ise sensoru acip ekrani yan dondurmek.

killer78

Üye
özel sürümde topbar türkçeleştirilebilirse ve topbarın en altındaki ekstra butonun izleri silinirse gerçekten müthiş olur

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ekstra buton izleri yok, ekstra buton cikiyor zaten :kop2: duzeltmek icin ne yapilmali bende bilmiyorum.

killer78

Üye
iz derken onu kastetmistim :-) oğuzhan hadi görelim sizi türkçeleştirin şu topbarı görelim :-) yarin çıkıyor beta 2 niye bu kadar geri çekildi beta 2nin çıkış tarihi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
hizli bitti sanirim benimde fikrim yok.

killer78

Üye
hm özel sürümü sabırsızlıkla bekliyorum :)

- - - Eklendi - - -

topbar sisteme gömülü gelir di mi herhalde?

58zara

58zara

Üye
arkadaşlar c503 e göre bu cfw denilen şeyden yokmu

afacan15

Üye
teşekürler arkadaşlar cfw gerçekten çok güzel olmuş
ellerinize
sağlık kolay gelsin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belle TopBar daha fazla Türkçeleştirilemiyor. Ben daha fazlasını yapamadım, Belle TopBar'ın tüm dosyalarına HEX editörüyle tek tek baktım. Ben gerekli yerleri Türkçeleştirmiştim zaten.

Belle TopBar sisteme gömülü gelmeyeceği için, kendiniz isterseniz beğendiğiniz başka bir Belle TopBar kullanabilirsiniz. Özel sürümde hafiften beyaz iz var iki tane. Onları silemiyorum, dert edilecek şeylerde değil.

Özel versiyonda T9 hafıza kartında haznesi geniş olan T9'u değil, telefonun hafızasındaki T9'u okuyacak. Bunu düzeltemiyoruz.

Özel versiyonda bir çok hata mevcut ve düzeltilemiyorlar:

- Yazı yazarken TopBar göründüğü için üstteki dokunmatik tuşlara basmak oldukça zor.
- Menüdeyken TopBar'ın arkasında menü ve klasör isimleri yazıyor.
- Extra button modu, yatay ekrana geçtiğinizde otomatik kapanıyor.
- Extra button modunda soldan ikinci simge görevini yapmıyor.

Bize kalsa bu özel versiyonu hiç çıkartmayacaktık, ancak "niye kullanılmadı" sözleri işitmek istemediğimizden, bunu kullanıcıların bizzat tecrübe etmesi için özel versiyonu çıkarıyoruz. Yani, siz neden BelleTopbar, Extra button gibi modları kullanmak istemediğimizi çok daha iyi anlayacaksınız, bunu bizzat yaşayacaksınız.

Atacan-

Atacan-

Üye
Belle TopBar daha fazla Türkçeleştirilemiyor. Ben daha fazlasını yapamadım, Belle TopBar'ın tüm dosyalarına HEX editörüyle tek tek baktım. Ben gerekli yerleri Türkçeleştirmiştim zaten.

Belle TopBar sisteme gömülü gelmeyeceği için, kendiniz isterseniz beğendiğiniz başka bir Belle TopBar kullanabilirsiniz. Özel sürümde hafiften beyaz iz var iki tane. Onları silemiyorum, dert edilecek şeylerde değil.

Özel versiyonda T9 hafıza kartında haznesi geniş olan T9'u değil, telefonun hafızasındaki T9'u okuyacak. Bunu düzeltemiyoruz.

Özel versiyonda bir çok hata mevcut ve düzeltilemiyorlar:

- Yazı yazarken TopBar göründüğü için üstteki dokunmatik tuşlara basmak oldukça zor.
- Extra button modu, yatay ekrana geçtiğinizde otomatik kapanıyor.
- Extra button modunda soldan ikinci simge görevini yapmıyor.

Bize kalsa bu özel versiyonu hiç çıkartmayacaktık, ancak "niye kullanılmadı" sözleri işitmek istemediğimizden, bunu kullanıcıların bizzat tecrübe etmesi için özel versiyonu çıkarıyoruz. Yani, siz neden BelleTopbar, Extra button gibi modları kullanmak istemediğimizi çok daha iyi anlayacaksınız, bunu bizzat yaşayacaksınız.

Çok güzel açıklık getirmişsin Furkan zırt pırt bu sorularla karşı karşıya kalınıyor Yalnız.2 tane madenin çözümü var.

1.si v3 Topbarda bu sorun yok klavye açıldığında program kendini aktif etmiyor.
2.si bunu Kendi temanızı editlerseniz çözersiniz.
Yalnız kullanıcı illa kendi Temamı kullanacağım derse Bu yazılımdan Faydalanamazlar.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Çok güzel açıklık getirmişsin Furkan zırt pırt bu sorularla karşı karşıya kalınıyor Yalnız.2 tane madenin çözümü var.

1.si v3 Topbarda bu sorun yok klavye açıldığında program kendini aktif etmiyor.
2.si bunu Kendi temanızı editlerseniz çözersiniz.
Yalnız kullanıcı illa kendi Temamı kullanacağım derse Bu yazılımdan Faydalanamazlar.

v3 de tek sorun klavyede simge ekleyeceğin zaman kaybolmuyo

Atacan-

Atacan-

Üye
v3 de tek sorun klavyede simge ekleyeceğin zaman kaybolmuyo

Bence onlar sorun değil çözen adam çözebilir tabikide.
Fakat o gibi durumlarda ışık sensörüne dokununca bir kez, uygulama kendini aktiflikten çıkartıyor.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
ışık sensörü beni deli ediyo :D kapatıyorum sensörü

Üst Alt