rambo usta resim değil video koymak lazım rambo bu durum yazı tipinden gibi me geliyor bu belleyle uyumlu beta 2deki yazı tipini atsana sorun düzeliyor mu bakayım bak sorun tam anlamıyla şu mesela ana ekranda "genel" e bastım profil değiştirmek için simdi genele basınca etkin profili düzenle genel sessiz gibi seçenekler çıktı simdi ben o sayfayı tutup aşağıya yukarıya kaydırdıgım zaman her satırın sağında beyaz bir iz aşağıya yukarıya hareket ediyor çok dikkatli bakmalısın telefonum 5230
ilk önce emegi geçen herkese tesekür ederim hakaten güzel çalısmalar yapıyorsunuz çalısmalarınızı begenere indiyorum ama bu son cıkardğnz sürümde cok hatalar var beta sürüm ünde tabikide olck hatalar ama mesela yazılar ve ikonlar parlak olsa çok güzel olurdu bence umarım hataları düzenlersniz bi önceki sürümün stil 5in ikon ve yazı parlaklğı cok hoştu bence gene onu yükledim telfona bide bu mesaj yazarken daha böle hızlı olma gbi bi özelik yokmu orjinal sürùmler gbi geç yazılıyor daha hzlı olsa bence güzel olurdu gene tesekürler başarılarınızın devamını diliyorum

hatalar nedir

5250 ye göre ne zaman çıkar yaa
O biriben olmayayım?... Bi dahakine kendi adını iyi hatırla...
biz adaşız
![]()

Güzel gif
Adaş olduğumuzu bilmiyordum![]()

Öğrenmiş oldun
- - - Eklendi - - -
orjinal c6 portuna performans modu vs. atsam ram yükselirmi?
- - - Eklendi - - -
orjinal c6 portunda ram az olmasına rağmen tck den daha hızlı sence neden?
ayarlara mesajlara hesap makinesine sözlüke filan giriş yavaş di mi tckda.
Sensörler açık mı?Eğer açıksa telefonu yeniden başlatıp tekrar dene.Olmazsa CFW'yi tekrar kur.Veya biraz bekle.Otomatik döner.benimki niye dönmüyor![]()