Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

killer78

Üye
rambonun çektiği videoda bile dönüyor :-)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo usta resim değil video koymak lazım rambo bu durum yazı tipinden gibi me geliyor bu belleyle uyumlu beta 2deki yazı tipini atsana sorun düzeliyor mu bakayım bak sorun tam anlamıyla şu mesela ana ekranda "genel" e bastım profil değiştirmek için simdi genele basınca etkin profili düzenle genel sessiz gibi seçenekler çıktı simdi ben o sayfayı tutup aşağıya yukarıya kaydırdıgım zaman her satırın sağında beyaz bir iz aşağıya yukarıya hareket ediyor çok dikkatli bakmalısın telefonum 5230

Beta 2'de bu hata yok galiba. Çünkü göremedim hatayı. Yazı tipini değiştirmişim ondan olabilir.

ilk önce emegi geçen herkese tesekür ederim hakaten güzel çalısmalar yapıyorsunuz çalısmalarınızı begenere indiyorum ama bu son cıkardğnz sürümde cok hatalar var beta sürüm ünde tabikide olck hatalar ama mesela yazılar ve ikonlar parlak olsa çok güzel olurdu bence umarım hataları düzenlersniz bi önceki sürümün stil 5in ikon ve yazı parlaklğı cok hoştu bence gene onu yükledim telfona bide bu mesaj yazarken daha böle hızlı olma gbi bi özelik yokmu orjinal sürùmler gbi geç yazılıyor daha hzlı olsa bence güzel olurdu gene tesekürler başarılarınızın devamını diliyorum

Beta 2 ile herşey yoluna girecektir :oke:

Özür dilerim bu versiyonda T9 zaten hafıza kartındaki Predic klasörünü okuyor. Belle topbar için uygulanacak bir mod durumu değiştiriyor, T9'u yine telefon hafızasını okuyacak şekilde eski haline getiriyor. Ancak bu mod uygulanmadığı için sorun yok.

Güzel gif :)

5250 ye göre ne zaman çıkar yaa

Beta 2 ile birlikte. Çıkış tarihi konuda yazıyor.

O biri:zzz: ben olmayayım?... Bi dahakine kendi adını iyi hatırla...:D biz adaşız :)

Adaş olduğumuzu bilmiyordum :)

killer78

Üye
rambo o yazı tipi modunu gönderir misin düzelip düzelmediği konusunda cevap verebilirim

- - - Eklendi - - -

ayrıca beta 2 son beta mı?

- - - Eklendi - - -

ayrıca rambo benlede adaş sın

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Güzel gif :)

Adaş olduğumuzu bilmiyordum :)

Öğrenmiş oldun :)

- - - Eklendi - - -

orjinal c6 portuna performans modu vs. atsam ram yükselirmi?

- - - Eklendi - - -

orjinal c6 portunda ram az olmasına rağmen tck den daha hızlı sence neden?

killer78

Üye

Öğrenmiş oldun :)

- - - Eklendi - - -

orjinal c6 portuna performans modu vs. atsam ram yükselirmi?

- - - Eklendi - - -

orjinal c6 portunda ram az olmasına rağmen tck den daha hızlı sence neden?

ayarlara mesajlara hesap makinesine sözlüke filan giriş yavaş di mi tckda.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Beta 2 son beta'da olabilir.Beta 3'de çıkabilir.

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Senin telefonunu optimize etmen gerek.CFW'yi konudaki 'Yükleme' başlığı altındaki gibi kur.Telefon Şarjını düzene sok.Ardından Rambo_FT'nin Telefonu hızlandırmak için gereken 9 Altın Kural adlı konusunda dediklerini yap.Telefon hızlanır.Hesap makinesi vs. hızlı açmalı.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
benimki niye dönmüyor :(

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Orjinal Port daha hızlı orası başka.Fakat Beta 1'de de hızlı açıyor denedim

- - - Eklendi - - -

killer78

Üye
haklısın orijinal portta anında açılıyor

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
denicem

killer78

Üye
9 altın kuralın linkini verebilir misin sdeoo

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
T.C.K de normal browserde sitedeki simileler dışındaki simileleri sadece 1 defa oynatıyordu(başa sarmıyordu) ama orjinal portta hiç bir sorun yok. Tck de neden oynatmıyor?

killer78

Üye
haklısın marjinal

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v2 Belle Beta 2 Ön Tanıtımı

Bu versiyonda 2 çeşit CFW sizlere sunacağız. Biri orjinal Beta 2 sürümü diğeri ise Özel Sürüm olarak karşınıza gelecek.

T.C.K v2 Belle Beta 2 Tanıtım Videosu:

[video=youtube;JG-vt68jD1g]http://www.youtube.com/watch?v=JG-vt68jD1g[/video]

Not: 720p çözünürlükte Tam Ekran izlemenizi tavsiye ederim.

Mobil için link:

T.C.K v2 Belle Beta 2 Özel Sürüm Tanıtıcı Ekran Görüntüleri:

Kesin Çıkış Tarihi: 01.08.2012 Gece 24:00'a kadar.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
hocam benim bi sorunum var elimde bi 5230 var ama bu versiyonu kahretsin ki yükseltilemiyor ve sadece v11 de kaldı ben de bu cfw düzenlemesinden pek anlamam acaba v11 için bi düzenleme yapabilirsmisiniz?

killer78

Üye
extra button modu sadece özel sürümde mi var

- - - Eklendi - - -

ayrıca topbarda türkçe değil?

djediz

djediz

Üye
2 cfw nin farkı ne olacak peki ?

Üst Alt