Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
İkonlar bekledeki gibi olabilir mi bana biraz değişik geldi ve ikonlar sayısı geniş olsun keylock ramblow gibi programları kapsayabilir

djediz

djediz

Üye
n97 mini kameranın flashnda sorun var arkadaşlar bilginize

killer78

Üye
rambo usta tck v1 ile ilgili bütün yamalar tck v2 beta 1 de çalışır di mi ?

fLuke!

fLuke!

Üye
İkonlar bekledeki gibi olabilir mi bana biraz değişik geldi ve ikonlar sayısı geniş olsun keylock ramblow gibi programları kapsayabilir

Dostum 3.parti uygulamaların mif dosyaları sorun çıkartabiliyor.O yüzden onlara herhangi bir ikon atanmaz.Cfw deki temada gömülü ikonları kullandığı için uygulamayı yüklerken güncelleme hatası vb. Verir.O hatayı gidermek için ayrıca bir skn ve mbm dosyası oluşturulabilir.Bu da cfw de yer kapladığı için pek tercih edilmez diye biliyorum.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Uchiha Sasukee ve Silinen Üye 94869
esokmen

esokmen

Üye
Kardeşim eline sağlık güzel olmuş. Da sunu menu ve düzenleme tuşunun yeri değişmiyor mu? Belle de ki gibi? Bir de yukarıdan aşağı inen bluetooth sessiz mobil veri yi içeren bir program var o gömülse çok güze olacak gibi. Ama sen daha iyi değerlendirir sin şimdiden teşekkürler kardeşim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Parıldıyan anna ikon pakedi bu. Eğer programları kapsaması için ikon gömersek, kapsamasını istediğimiz uygulamalar kurulamaz ve dahili bileşen hatası verir.

n97 mini kameranın flashnda sorun var arkadaşlar bilginize

Sorunun kaynağını biliyorum, not almışım yapacağım.

rambo usta tck v1 ile ilgili bütün yamalar tck v2 beta 1 de çalışır di mi ?

Bazıları çalışmayabilir.

Kardeşim eline sağlık güzel olmuş. Da sunu menu ve düzenleme tuşunun yeri değişmiyor mu? Belle de ki gibi? Bir de yukarıdan aşağı inen bluetooth sessiz mobil veri yi içeren bir program var o gömülse çok güze olacak gibi. Ama sen daha iyi değerlendirir sin şimdiden teşekkürler kardeşim.

Dediğin gibi yer değişikliği yapılabiliyor henüz denemedim, yapmamışsak bil ki olmuyor, yapmışsak olmuştur demektir. Belle TopBar için ayrı bir versiyon yapacağız, yoksa bir çok editleme gerekiyor ve bizim verdiğimiz temayı kullanmak zorunda kalacaksınız bu versiyonda.

esokmen

esokmen

Üye

Parıldıyan anna ikon pakedi bu. Eğer programları kapsaması için ikon gömersek, kapsamasını istediğimiz uygulamalar kurulamaz ve dahili bileşen hatası verir.

Sorunun kaynağını biliyorum, not almışım yapacağım.

Bazıları çalışmayabilir.

Dediğin gibi yer değişikliği yapılabiliyor henüz denemedim, yapmamışsak bil ki olmuyor, yapmışsak olmuştur demektir. Belle TopBar için ayrı bir versiyon yapacağız, yoksa bir çok editleme gerekiyor ve bizim verdiğimiz temayı kullanmak zorunda kalacaksınız bu versiyonda.

sen yapıyorsun sonuçta olsa yapardın. Teşekkür ederim.

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
Çok yavaşsınız 1 haftalık işi 1 ay sonra çıkartıyorsunuz cfw görün

- - - Eklendi - - -

30 aguğstostaki cfw yi ben ne yapacan

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

- - - Eklendi - - -

O kadar kolay değil bu işler...

• Beğen
Tepkiler: Uchiha Sasukee
fLuke!

fLuke!

Üye

- - - Eklendi - - -

olm bak git

fLuke!

fLuke!

Üye
sen kendini ne sanıyorsun çöpçü

- - - Eklendi - - -

sandığınız kadarda zor değil

İlk önce tüm telefonlara cfw yap sonra 25.000 kere indirilsin herkezin soru(n)larına çözüm bul yüzlerce dosyayı editleyip navibarı düzelt.qt sorununu çöz.bide şu konuların başlangıç tarihlerine bak

Bu cfw 43 günde çıkmıştır.
Sen bu adamlara 1 ay geciktiriyorsunuz diyebiliyorsan hala bana da çöpçü de.Bana çöpçü demekle atarlı ergen lakabını üstlenirsin.2'li diyalogada girme forumda.
şakanın sonu k.kadır sözünü şimdi anlıyorum.

ByKatre

ByKatre

Üye
temaya gömmenin kolay yolu varmı siscontent ile tek tek zor oluyor ben next crimson temasını kendi cfw me gömmüştum rom patcher ikonu vardı yeni sürüm yüklerken güncelleme hatası alıyorum ama kaldırıp yükleyince sorun olmadı neden olabilir

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

temaya gömmenin kolay yolu varmı siscontent ile tek tek zor oluyor ben next crimson temasını kendi cfw me gömmüştum rom patcher ikonu vardı yeni sürüm yüklerken güncelleme hatası alıyorum ama kaldırıp yükleyince sorun olmadı neden olabilir

Güncelleme hatasının kaynağını tam olarak bilmiyorum. Temaya gömmenin en kolay yolu, bir temadaki ikonları başka bir temaya transfer etmektir. Onun dışında ikonları .mif dosyaları halinde ayrı ayrı çıkarmak istersen bu oldukça zor ve çok uğraş gerektiren bir iş.

- - - Eklendi - - -

sen kendini ne sanıyorsun çöpçü

- - - Eklendi - - -

CFW yapmayı biliyor musun?

- - - Eklendi - - -

Şu ana kadar yaptıklarımız (+ işareti yapıldı, - işareti yapılmadı anlamındadır):

+ Duygusal ikonlarla, 6 sayfa karakterle uyumlu yazı tipi belirlenerek belle simgeleri uydurulacak.
+ Yazı tipindeki Belle simgeleri çeşitlendirilecek. Sadece onay, geri, çarpı ikonları değil, geri dönüş gibi çeşitli ikonlar eklenecek.
+ Rehber uygulamasının menüdeki ismi düzeltilerek tekrar "Rehber" yapılacak.
+ Varsayılan duvar kağıdı modu yerine, o moddaki arkaplan resmi temaya gömülecek.
+ Alt menü tuşlarının arasındaki çizgiler kaldırılacak, CFW'ye ekstra button modu gömülecek.

- CFW baştan sona incelenerek, görülen belle simgesi kazanmamış kelimeler belle simgesine dönüştürülecek.
+ Kamera dosyaları (nhdcamsettings.r14) 5228-5250 arası ayrı, 5530-X6 arası ayrı, N97'ler için ayrı ayrı düzenlenip belleye benzetilecek.
+ Menü düzeni 4x4 olacak.

- Belle simgelerine ait HEX kodları tüm dil dosyalarında tekrar aratılacak ve menü komutu olmayanlar (cümle halinde olanlar) eski haline getirilecektir. "<-ye" yerine "Geriye" gibi.
- Yeniden başlat, Kapat gibi güç düğmesi menülerine de belle simgeleri verilecek.
+ Telefonun açılış sesi yüksekliği 7. seviyeden 6. seviyeye düşürülecek.

- - - Eklendi - - -

R14 editlemeleri en uzun olanı, biterse herkes Beta 1 sonrası CFW'sine çok daha kısa sürede kavuşacak.

ByKatre

ByKatre

Üye
Güncelleme hatasının kaynağını tam olarak bilmiyorum. Temaya gömmenin en kolay yolu, bir temadaki ikonları başka bir temaya transfer etmektir. Onun dışında ikonları .mif dosyaları halinde ayrı ayrı çıkarmak istersen bu oldukça zor ve çok uğraş gerektiren bir iş.
temadan başka temaya nasıl aktarıyoruz ikonları sis content ile tek tek mi

qweratomic

qweratomic

Üye
Elinize sağlık güzel olmuş.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye

Biliyoruz zor değil bende bir ara bir oyuna mod yapmıştım. Tck hazır modları atıyor ve kendileride bir kaç ekleme düzenleme yapıyor ama bazı modlar büyük sorunlar yaratabiliyor. Benimde modu hazırlamam nerdeyse 2-3 ayımı aldı nedeni grafik motoru modları kaldırmıyordu fix aradım ve sonunda buldum ama fixde probrem vardı... İyi bir Efek modu buldum içindede aradığım fix in sorunsuz olanı vardı :D mod neredeyse bitmişti... Oyunun kalıp dosyasına son kez göz atayım dedim (eksik varmı diye) bir kaç eksik buldum onlarıda yaparken farklı pro kullandım (kullanmaz olaydım) pro hata verdi ve kalıp dosyasının içindeki tüm dosyalar silindi :ağlarım: tüm emeklerim boşuna gitti... Yedek almıştım ama bir önceki versiyonun yedeği vardı :( Ve canımı çok sıktı tüm çalışmalarımı tek bir tuşla sildim rahatladım :D
internette ilk sürümü var ama son sürümü kadar iyi değil büyük hatalar var. son sürümde çok uğraşmıştım.... Baya değişlik yapmıştım oyunun %85-90 değişmişti...
BİR ARA BÖYLE MOD MACERAM OLMUŞTU:) BELKİ TCK NİNDE BAŞINA BUNA BENZER SORUNLAR GELMİŞTİR. Bilip bilmeden konuşmayalım...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu gidişle ikinci versiyon 1 ay sonra çıkar. WinHex programı iki de bir hata veriyor defalarca sıfırdan başlıyorum. 1 adım ilerliyorum, dosyaları kaydediyorum, 2. adıma geçmeden program hata veriyor. Alternatifi yoksa 1 ay sonra diğer versiyon hazır :bye2:

temadan başka temaya nasıl aktarıyoruz ikonları sis content ile tek tek mi

Ekte verdiğim programı kullanacaksın. İkonlarını transfer etmek istediğin temayı seçiyorsun. Her iki temada .sis formatında olmalı.

- - - Eklendi - - -

Biliyoruz zor değil bende bir ara bir oyuna mod yapmıştım. Tck hazır modları atıyor ve kendileride bir kaç ekleme düzenleme yapıyor ama bazı modlar büyük sorunlar yaratabiliyor. Benimde modu hazırlamam nerdeyse 2-3 ayımı aldı nedeni grafik motoru modları kaldırmıyordu fix aradım ve sonunda buldum ama fixde probrem vardı... İyi bir Efek modu buldum içindede aradığım fix in sorunsuz olanı vardı :D mod neredeyse bitmişti... Oyunun kalıp dosyasına son kez göz atayım dedim (eksik varmı diye) bir kaç eksik buldum onlarıda yaparken farklı pro kullandım (kullanmaz olaydım) pro hata verdi ve kalıp dosyasının içindeki tüm dosyalar silindi :ağlarım: tüm emeklerim boşuna gitti... Yedek almıştım ama bir önceki versiyonun yedeği vardı :( Ve canımı çok sıktı tüm çalışmalarımı tek bir tuşla sildim rahatladım :D
internette ilk sürümü var ama son sürümü kadar iyi değil büyük hatalar var. son sürümde çok uğraşmıştım.... Baya değişlik yapmıştım oyunun %85-90 değişmişti...
BİR ARA BÖYLE MOD MACERAM OLMUŞTU:) BELKİ TCK NİNDE BAŞINA BUNA BENZER SORUNLAR GELMİŞTİR. Bilip bilmeden konuşmayalım...

Vay be ne maceraymış :D Bizim de başımıza bunlardan defalarca geldi ve her CFW yapışımızda tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayabiliyoruz.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
arkadaşın 5800 ına yükledim rezil oldum aman ALLAH ım bu ne kadar ağır çalışan bir cfw böyle sonra dedim tck v1 sp2 yükleyeyyim siz o linki bile bu konuya yönlendirmişsiniz dosyalar yok ALLAH tan başka sitede buldum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bunlarda R14 editlemeleri öncesi son durumda olan CFW'den görüntüler:

Extra button modu, menüde yatay moda geçince iptal oluyor:

Üst Alt