İkonlar bekledeki gibi olabilir mi bana biraz değişik geldi ve ikonlar sayısı geniş olsun keylock ramblow gibi programları kapsayabilir

İkonlar bekledeki gibi olabilir mi bana biraz değişik geldi ve ikonlar sayısı geniş olsun keylock ramblow gibi programları kapsayabilir
n97 mini kameranın flashnda sorun var arkadaşlar bilginize
rambo usta tck v1 ile ilgili bütün yamalar tck v2 beta 1 de çalışır di mi ?
Kardeşim eline sağlık güzel olmuş. Da sunu menu ve düzenleme tuşunun yeri değişmiyor mu? Belle de ki gibi? Bir de yukarıdan aşağı inen bluetooth sessiz mobil veri yi içeren bir program var o gömülse çok güze olacak gibi. Ama sen daha iyi değerlendirir sin şimdiden teşekkürler kardeşim.
Parıldıyan anna ikon pakedi bu. Eğer programları kapsaması için ikon gömersek, kapsamasını istediğimiz uygulamalar kurulamaz ve dahili bileşen hatası verir.
Sorunun kaynağını biliyorum, not almışım yapacağım.
Bazıları çalışmayabilir.
Dediğin gibi yer değişikliği yapılabiliyor henüz denemedim, yapmamışsak bil ki olmuyor, yapmışsak olmuştur demektir. Belle TopBar için ayrı bir versiyon yapacağız, yoksa bir çok editleme gerekiyor ve bizim verdiğimiz temayı kullanmak zorunda kalacaksınız bu versiyonda.
Çok yavaşsınız 1 haftalık işi 1 ay sonra çıkartıyorsunuz cfw görün
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
30 aguğstostaki cfw yi ben ne yapacan
olm bak gitÇok yavaşsınız 1 haftalık işi 1 ay sonra çıkartıyorsunuz cfw görün
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
30 aguğstostaki cfw yi ben ne yapacan
olm bak git
O kadar kolay değil bu işler...
sen kendini ne sanıyorsun çöpçü
- - - Eklendi - - -
sandığınız kadarda zor değil
temaya gömmenin kolay yolu varmı siscontent ile tek tek zor oluyor ben next crimson temasını kendi cfw me gömmüştum rom patcher ikonu vardı yeni sürüm yüklerken güncelleme hatası alıyorum ama kaldırıp yükleyince sorun olmadı neden olabilirParıldıyan anna ikon pakedi bu. Eğer programları kapsaması için ikon gömersek, kapsamasını istediğimiz uygulamalar kurulamaz ve dahili bileşen hatası verir.
temaya gömmenin kolay yolu varmı siscontent ile tek tek zor oluyor ben next crimson temasını kendi cfw me gömmüştum rom patcher ikonu vardı yeni sürüm yüklerken güncelleme hatası alıyorum ama kaldırıp yükleyince sorun olmadı neden olabilir
sen kendini ne sanıyorsun çöpçü
- - - Eklendi - - -
temadan başka temaya nasıl aktarıyoruz ikonları sis content ile tek tek miGüncelleme hatasının kaynağını tam olarak bilmiyorum. Temaya gömmenin en kolay yolu, bir temadaki ikonları başka bir temaya transfer etmektir. Onun dışında ikonları .mif dosyaları halinde ayrı ayrı çıkarmak istersen bu oldukça zor ve çok uğraş gerektiren bir iş.
mod neredeyse bitmişti... Oyunun kalıp dosyasına son kez göz atayım dedim (eksik varmı diye) bir kaç eksik buldum onlarıda yaparken farklı pro kullandım (kullanmaz olaydım) pro hata verdi ve kalıp dosyasının içindeki tüm dosyalar silindi
tüm emeklerim boşuna gitti... Yedek almıştım ama bir önceki versiyonun yedeği vardı
Ve canımı çok sıktı tüm çalışmalarımı tek bir tuşla sildim rahatladım
BELKİ TCK NİNDE BAŞINA BUNA BENZER SORUNLAR GELMİŞTİR. Bilip bilmeden konuşmayalım...
temadan başka temaya nasıl aktarıyoruz ikonları sis content ile tek tek mi
Biliyoruz zor değil bende bir ara bir oyuna mod yapmıştım. Tck hazır modları atıyor ve kendileride bir kaç ekleme düzenleme yapıyor ama bazı modlar büyük sorunlar yaratabiliyor. Benimde modu hazırlamam nerdeyse 2-3 ayımı aldı nedeni grafik motoru modları kaldırmıyordu fix aradım ve sonunda buldum ama fixde probrem vardı... İyi bir Efek modu buldum içindede aradığım fix in sorunsuz olanı vardımod neredeyse bitmişti... Oyunun kalıp dosyasına son kez göz atayım dedim (eksik varmı diye) bir kaç eksik buldum onlarıda yaparken farklı pro kullandım (kullanmaz olaydım) pro hata verdi ve kalıp dosyasının içindeki tüm dosyalar silindi
tüm emeklerim boşuna gitti... Yedek almıştım ama bir önceki versiyonun yedeği vardı
Ve canımı çok sıktı tüm çalışmalarımı tek bir tuşla sildim rahatladım
![]()
internette ilk sürümü var ama son sürümü kadar iyi değil büyük hatalar var. son sürümde çok uğraşmıştım.... Baya değişlik yapmıştım oyunun %85-90 değişmişti...
BİR ARA BÖYLE MOD MACERAM OLMUŞTUBELKİ TCK NİNDE BAŞINA BUNA BENZER SORUNLAR GELMİŞTİR. Bilip bilmeden konuşmayalım...
Bizim de başımıza bunlardan defalarca geldi ve her CFW yapışımızda tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayabiliyoruz.