Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yamalar nerde :(((((((((((((((

anılbaran

anılbaran

Üye
yama olmayacaktı diye biliyom

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ben öyle bilmiyom.

anılbaran

anılbaran

Üye
:zzz:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:islik Şimdi sana hazırladığım resimler ne içindi ben anlamadım, tekrar indirmeme gerek yok. Beta2 içinmi ?

strokee

Üye
kardeşim elnize saglık bence gayet güzel ve tam yolda gidiyorsunuzama performans bakımında tamsınız ama görsel konuda eksiklilk var mesela menüde rehber ikonu da cıkıyo girildigi zaman o düzeltme yapılmalı sonra birde şu ikonları degiştirin farklı ikon kuıllanalım benim tercihim mesela hybrid diye bir tem var onda ikon olarak örnek gösterebilirim ben tşk ederim allah yolunuzu ve calışmalarını acık etsin şimdiden bende bir tane belle calışması yaptım ama sadece x6-00 için ve kişisel kullanım için farklı bir proje olursa aklımda onuda bu siteye eklicem tabii

anılbaran

anılbaran

Üye
:islik Şimdi sana hazırladığım resimler ne içindi ben anlamadım, tekrar indirmeme gerek yok. Beta2 içinmi ?

indirmene gerek yok

- - - Eklendi - - -

kardeşim elnize saglık bence gayet güzel ve tam yolda gidiyorsunuzama performans bakımında tamsınız ama görsel konuda eksiklilk var mesela menüde rehber ikonu da cıkıyo girildigi zaman o düzeltme yapılmalı sonra birde şu ikonları degiştirin farklı ikon kuıllanalım benim tercihim mesela hybrid diye bir tem var onda ikon olarak örnek gösterebilirim ben tşk ederim allah yolunuzu ve calışmalarını acık etsin şimdiden bende bir tane belle calışması yaptım ama sadece x6-00 için ve kişisel kullanım için farklı bir proje olursa aklımda onuda bu siteye eklicem tabii

yavaş yavaş üstüne koya koya gdicez . Birden bire herşeyi yaparsak çok sorun çıkıyor . İkon konusunu hakkında şimdilik bi düşüncemiz yok. İsterseniz o ikon pakedi kullanan temalar ile telefonunuzu özelleştirebilirsiniz :)

Uchiha Sasukee

Uchiha Sasukee

Üye
Belle Cfw'da parlak ikon iyi.Niye hybrid?

anılbaran

anılbaran

Üye
zevk meselesi tabi herkes her ikondan hoşlanmaz

ByKatre

ByKatre

Üye
videoyu izledim ses yok ama yine de hayırlı olsun

karizma062

karizma062

Üye
kardes bu 'evet hayır' yazısı yerıne yapmıs oldugunuz sımgeler bazı yerlerde yazıları bozmus yanı ben bundan hıc memnun olmadım kısacası:nono:

anılbaran

anılbaran

Üye
belle modunu biz yapıyoruz yani hazır kulllanmıyoruz. Belle modu daha beta seviyesinde ilerleyen sürümlerde giderilecek

kariizma47

kariizma47

Üye
baskan bu 5800 qt sorununu ortadan kaldıramazmısınız

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kaldırdık zaten. İki konudada yazmışsın ikisindede cevap verilmiş.

anılbaran

anılbaran

Üye
Oguzhan haklı ;)

kariizma47

kariizma47

Üye
bende qt hatası verdi ama gene cok güzel çalısma yapmısnız hele bu sertifika sorunu basa belaydı o sorunu ortadan kaldırmısınız basarılarınız devamını dilerim

anılbaran

anılbaran

Üye
qt hatası vermemesi lazım .Ekip adına rica ederiz

Joker.

Joker.

Üye
:alkış:

Tebrikler :oke:
Darısı c5-03 artık

anılbaran

anılbaran