Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Şerit olayı Bütün cfw lerde var.
Bi yol deniyeceğim belki olur
Oda Tema editten geçiyor ve Kabuk Tema.Belki Rambo denemişsindir denediysen hiç uğraşmıyayım.?
Arama Titreşimi ve Yeşil ışık Titreşimi Modu Hatasız sapıtmadan Çalışır BLack GoLd EvoLutionda İsteyen çeksin Modları Kullansın
Sakın Kimse yalnış anlamasın Lütfen Reklam değil amacım Çözüm yolu Göstermektir..!!!
Ayrıca ekibinizle ilgili hiç bir çalışmanızı denemedim.
Belle Versiyonunuzun Takipçinizim Ve çıkar Çıkmaz deniyeceğim
İnşALLAH Yarıda kalmaz Çünkü çok zor zanaat 1 aya kadar Çıkar denmiş.
Uzarsada hiç Yadırgamam Çünkü Hex değerleriyle Çok uğraştım ve tam Randıman alamıyorum.Bi yeri yaparken diğer yer bozuluyor.
İnşALLAH İzlediğiniz adımlar hep yolunda gider.
MarjinaL -TR
Üye
Ayarlarda neden widget ve ev ekranı ayarı yok?
- - - Eklendi - - -
Ev ekranında veya menüde iken seçeneklerden açık kalan uygulamaları kapatmak için komut ekleyemezmisiniz?
Şerit olayı Bütün cfw lerde var.
Bi yol deniyeceğim belki olur
Oda Tema editten geçiyor ve Kabuk Tema.Belki Rambo denemişsindir denediysen hiç uğraşmıyayım.?
Arama Titreşimi ve Yeşil ışık Titreşimi Modu Hatasız sapıtmadan Çalışır BLack GoLd EvoLutionda İsteyen çeksin Modları Kullansın
Sakın Kimse yalnış anlamasın Lütfen Reklam değil amacım Çözüm yolu Göstermektir..!!!
Ayrıca ekibinizle ilgili hiç bir çalışmanızı denemedim.
Belle Versiyonunuzun Takipçinizim Ve çıkar Çıkmaz deniyeceğim
İnşALLAH Yarıda kalmaz Çünkü çok zor zanaat 1 aya kadar Çıkar denmiş.
Uzarsada hiç Yadırgamam Çünkü Hex değerleriyle Çok uğraştım ve tam Randıman alamıyorum.Bi yeri yaparken diğer yer bozuluyor.
İnşALLAH İzlediğiniz adımlar hep yolunda gider.
Yok reklam olarak yazmadığın belli bizde öyle anlamayız zaten. İçindeki modları çekin demişsin
İnşallah yeni versiyon en kısa zamanda çıkar. Temeli sağlam attık, hadi hayırlısı
İlk dediğinde ev ekranı seçiminin olmamasının en büyük sebebi; C6'larda ev ekranları değiştirilemiyor. Sadece widget destekli ev ekranı var. Bu ev ekranı seçimi Symbian S^3'te de yok, hatırlatırım
İkinci yazdığın için; menü tuşunu basılı tutabilirsin.
MarjinaL -TR
Üye
Stil 2 deki android tema efekti yaması stil 1 içinde geçerlimi?
Nedensiz-Sebebsiz
Üye
bir sonraki seriye ne zaman başlanir acaba
anılbaran
Üye
dene bakalım olur bence
Nedensiz-Sebebsiz
Üye
bir de neden c6 nin en son versiyonunun portlarını kullananiyoruz