Sabırsızlıkla bekliyorum o halde. Şimdilik beta 3 e geri döndüm onda seçenek... yaziyor bi nebzede olsa gözüme daha hoş geldi. Bide bu en sonkinde gelen aramalarda t.c.k nin resminin çıkması da hoşuma gitmedi böyle zorlama reklamları sevmiyorum ve bence çoğu kullanıcıda sevmiyordur. Ne gerek var ki böyle zorla reklam yapmaya. Ben eminimki her kullanıcı benim gibi başka bir 5800 kullanan arkadasına zaten sizin reklamınızı yapıyordur. Böyle zorla gözümüzün içine sokmayın inanın çok itici oluyor açılış ve kapanış animasyonlarına koyuyosunuz zaten o yeterli bence.
Edit: Bi önceki mesajımda üslubum biraz sert olmuşsa kusura bakma bilader kötü niyetle söylemedm ne kadar emek verdiginiz ortada hepinizin ellerine saglık tekrardan.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbilgisayar windows xp hangisini seçecem bunlardan

Çok güzel olmuş tel hızlandı. Ama bazı küçük eksiklikleri var bazılarını söyleyeyim;
Yazı yazarken silme butonuna basılı tutunca hepsini
silmiyor
Küçük qwert klavyede butonlar dan bazıları yok yada birbirine girmiş
Dosya yöneticisinin iconu dosya yöneticisi ile uyuşmuyor (değiştir)
Kameranın zoom unu fulle ve kameranın yanındakı seçeneklerdeki siyah şeyi kaldır tam ekran yap şunu
Web browserde geri giderken sayfalar çok hızlı ve fazla geçiyor
real player ,bluetooth ,saat gibi çoğu uygulamaları farklı klasörlere atmışsın onları uygulamalara atsan daha iyi olur
Menu yü androiddeki gibi yana kaydırmalı yapsan süper olur ayrıca dosya yöneticisi gibi vs. Şeyleri menüye koy menü 2-3 sayfa olsun.
SÖYLEDİKLERİMİ DİKKATE ALIP YAPARSAN CFW ÇOK MANYAK BİŞEY OLCAK. Şimdiden Teşekkürler...
- - - Eklendi - - -
Bu arada 5800 da ram 30mb gözüküyor ne iş?...
Lafımı geri alıyorum tele kapatıp açınca Ram 55mb oldu![]()
Port hatalarını düzeltemezmisin?
Bu hataların olmadığı klavye vs. Tck ne editleyemezmisin?
Çok uğraştım ama hiçbirini çözemedim. Çözemediklerim:
- Tuş kilidi butonunu basılı tutunca kilidin tekrar açılması.
- Klavyede sil botununu basılı tutunca sadece 1 karakter silmesi.
Aklıma gelmeyenler olabilir.
Çok uğraştım ama hiçbirini çözemedim. Çözemediklerim:
- Tuş kilidi butonunu basılı tutunca kilidin tekrar açılması.
- Klavyede sil botununu basılı tutunca sadece 1 karakter silmesi.
Aklıma gelmeyenler olabilir.
mrabalar çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum.
size olması güzel olurdu diye düşündüğüm bir kaç önerim var
-kırmızı tuşa basıldığında açık uygulamaları kapatsın çünkü acil durumlarda bir sürü tuşa basmak gerekiyor yada uzun süre açık kalıyor şarj bitiyor.
-arama yaparken karşı taraf aramayı kabul ettiğinde küçük bir titreme ile haber vermesi gerekiyor.çünkü arama sırasında karşı tarafın telefonu açtığını anlayabilmek için kulağımıza dayayıp boş yere radyasyon alıyoruz.
-tuş kilidi kaydırmalı değilde c5 gibi basmalı olabilir daha kullanışlı.
-şarj olurken kırmızı ışık yanması dolduktan sonra sönmesi veya yeşil ışık yanması güzel görünürdü.
şimdilik olması hoş olurdu diye düşündüklerim bunlar ama arama yaparken titreşim ile haber verme olayı çok iyi oluyor ben rambo ft nin omega cfw sinde bu özelliği görmüştüm. şimdi geriye dönemediğimden omega yı sildiğime çok pişmanım. iyi çalışmalar takipteyim.
mrabalar çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum.
size olması güzel olurdu diye düşündüğüm bir kaç önerim var
-kırmızı tuşa basıldığında açık uygulamaları kapatsın çünkü acil durumlarda bir sürü tuşa basmak gerekiyor yada uzun süre açık kalıyor şarj bitiyor.
-arama yaparken karşı taraf aramayı kabul ettiğinde küçük bir titreme ile haber vermesi gerekiyor.çünkü arama sırasında karşı tarafın telefonu açtığını anlayabilmek için kulağımıza dayayıp boş yere radyasyon alıyoruz.
-tuş kilidi kaydırmalı değilde c5 gibi basmalı olabilir daha kullanışlı.
-şarj olurken kırmızı ışık yanması dolduktan sonra sönmesi veya yeşil ışık yanması güzel görünürdü.
şimdilik olması hoş olurdu diye düşündüklerim bunlar ama arama yaparken titreşim ile haber verme olayı çok iyi oluyor ben rambo ft nin omega cfw sinde bu özelliği görmüştüm. şimdi geriye dönemediğimden omega yı sildiğime çok pişmanım. iyi çalışmalar takipteyim.
peki web browserdeki kopyalama sorununu çözdün mü hani kopyaladığın metnin arkasında şerit oluşmuyordu.

Dediklerin yamalarda mevcut zaten. Sadece Aramadaki titreşimler ile ilgili mod uygulanmamış ve uygulayamayız. T.C.K v2 için uyguladım telefonun ekran ışıkları kafayı yedi. Yani olmuyor.
Yeşil ışık modunu ben yapmıyorum, mara diye bir üye yapmış onu kullanıyorum. Yeşil ışıklı modunuda yapmamış. O yüzden ekleyemiyoruz.
Öyle bir sorun ve ilgili çözüm modu ile karşılaşmadım![]()
hani c6 portlarinda mesela maxicepte yorum yazarken kopyalama yapmak istediginde yazi arkasinda serit olusmuyordu. yani nereyi sectigin belli olmuyordu. boyle bir sorun var fakat cozum bulunamamisti