Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Jino

Jino

Üye
Herkesin eline sağlık önce bayaga uğraşılmış bu belli teşekkürlerimi sunuyorum.

Mesaj bölümündeki 6 Sayfa karakteri ben göremedim bi fikriniz varmı bu konu hakkında ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Herkesin eline sağlık önce bayaga uğraşılmış bu belli teşekkürlerimi sunuyorum.

Mesaj bölümündeki 6 Sayfa karakteri ben göremedim bi fikriniz varmı bu konu hakkında ?

Hangi stil?

Jino

Jino

Üye
Stil 5 Ama Resimlerde 6 Sayfa Karakter Ortak Bölümünde verilmişti

Ayrıca Stil 5 için gösterilen performans bilgisi bende ne hikmetse olmadı. Boş bellek 49 mb Max.boş 58 Mb ve Sürekli çalışan 2 yada 3 uygulama gösteriyor herşey kapalı olmasına rağmen

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Stil 5 Ama Resimlerde 6 Sayfa Karakter Ortak Bölümünde verilmişti

Ayrıca Stil 5 için gösterilen performans bilgisi bende ne hikmetse olmadı. Boş bellek 49 mb Max.boş 58 Mb ve Sürekli çalışan 2 yada 3 uygulama gösteriyor herşey kapalı olmasına rağmen

6 sayfa karakter hakkında yanlış yeri okumuşsun galiba. Stil 5 hakkında şunlar yazıyor:

Final SP1 - Stil 5 İçin Uygulanan Görsel Modlamalar:

- Mesaj yazarken 2 sayfa karakter desteği korundu.
- Nokia Sans S60 (orjinal) yazı tipi desteği eklendi.
- Menüdeki ikonların sıralanış düzeni: Yatayda 3x4 dikeyde 3x4
- Nokia C6v42 orjinal tema efektleri uygulandı.
- Nokia C6v42 (orjinal) sürüklemeli tuş kilidi ekranı uygulandı.
- Nokia C6v42 (orjinal) ikon pakedi uygulandı.

Performans konusunda yeni bir not ekledim konuya:

Not: RAM miktarı telefondan telefona değişiklik gösterir. Bu konudaki performans değerleri Nokia 5230 üzerinden alınmıştır. Nokia 5230, Symbian S60v5'in RAM konusunda en yüksek performanslı telefonudur. Bu yüzden değerler yüksek çıkmıştır.

fatih54102

fatih54102

Üye
Phoenix ile flash'lanarak olmaz mı? özel mesaj atarsanız sevinirim çünkü konu takip etmesi zor oluyor.

Jino

Jino

Üye

6 sayfa karakter hakkında yanlış yeri okumuşsun galiba. Stil 5 hakkında şunlar yazıyor:

Performans konusunda yeni bir not ekledim konuya:

ilgin ve cevaplar için teşekkür ederim. Peki en iyi görsel olarak önereceğin stil hangisi ?

fatih54102

fatih54102

Üye
İlginiz için teşekkürler

stuffalp

Üye
Stil 5'te T9'a kelime ekliyorum ama kayıt edilmiyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kayıt etmek zorunda. Kullandığın kelimedeki harflerin yerlerine düzgün basmaya gayret etmek gerek. Bazenleri bende zorlanıyorum :)

stuffalp

Üye
Kardeş etmiyor.
"Stuff"ı kaydetmeye çalışıyorum. 15 kere harfledim, olmuyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeş etmiyor.
"Stuff"ı kaydetmeye çalışıyorum. 15 kere harfledim, olmuyor.

Aslında kaydediyor ancak hafıza kartındaki T9'u okuyor. Acaba Hafıza kartına kaydetmiyor mu? Bunu öğrenmem gerek.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nasıl öğrenebilirim onu?

C:\Predic klasörünün içindeki dosyaları E:\Predic klasörüne atıp değiştirmen lazım. Daha sonra kaydetmeye çalıştığın kelime kaydolmuş mu denemek.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bir de ben deniyeyim stuff 'ı. Denedim. E ye kaydediyor.

- - - Eklendi - - -

Kardeş tuşlara basarken 7-8-8-3-3 sıralamasını takip et eğer hala olmuyorsa bu işte bi iş var demektir. İlla herkese güveneceğiz diye birşey yok. Burda herkesin alınmasınada gerek yok. Çok kişi gördük ekip olarak.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bir de ben deniyeyim stuff 'ı. Denedim. E ye kaydediyor.

- - - Eklendi - - -

Kardeş tuşlara basarken 7-8-8-3-3 sıralamasını takip et eğer hala olmuyorsa bu işte bi iş var demektir. İlla herkese güveneceğiz diye birşey yok. Burda herkesin alınmasınada gerek yok. Çok kişi gördük ekip olarak.

Test için teşekkürler. Bende telefonu aldım. Sınavlar bitsin CFW işlerine kaldığım yerden devam edeceğim. Bu sefer anılbaransız olacak :(

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Oha. Neden ?

stuffalp

Üye
Olmuyor, akşam tekrar atacağım Flash'ı, bakarım duruma.

Üst Alt