Tck'lı arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama 5800 da Nokia facebook telefona kuruluyor, bağlanmıyor bilginize. Hata veriyor.

Tck'lı arkadaşlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama 5800 da Nokia facebook telefona kuruluyor, bağlanmıyor bilginize. Hata veriyor.
Bu işlemleri HAFIZA KARTI OLMADAN yapsam bi sorun çıkar mı ??![]()
T9 çalışmaz. Onu da bir yama ile düzeltirsin. Hızlı mesajlaşma yaması ile.
Ekstra gelen duvar kağıtları gelmez.
Ses dosyalarını Müzik Çalar görmez. Onu da müzik çaların her klasörü görmesini sağlayan yama ile düzeltebilirsin.
Galeri dosyaları görmez. Aynı şekilde galerinin her klasörü görmesini sağlayan yama ile bu durumdan da kurtulabilirsin.

rambonun cfw'ye bunları gömeceğini sanmıyorum eğer ilk sayfaya bak cfwye eklenen programlar arasında bunlar yoksa telefona hard format hafıza kartını bicimlendır hic bi sorun kalmayacaktır
---------- Eklendi @ 19:18:15 ---------- Yazıldı @ 19:12:11 ----------
nokia 5250 ye hard format atılmıyorki neyapıcam?
flash attığımda rehber filanda silinmiyor yanlış bir yöntemmi uyguluyorum acaba telefonu tamamen nasıl sıfırlayabilirim?
Stil 4'e Dikeyde 4x4 yatayda 2x6 menü, belle bar, hızlı bir tema efekt paketi (sanırım Vortex gibi bi' şeydi adı), N9 ikonları ekledim. 5230 kullanıyorum. SP2 de kamera hata veriyor. Onun da modunu ekledim. Şuan tek hata bağlantılara girilmede sorun çıkartması ama o da belle bardan kaynaklanıyor. Ha bi de menüden smart2go ve ana ekrandan wlan sihirbazını kaldırsan iyi olur 5230 için.
Kolay gele Furkan'ım![]()
Şuan 2 Hata Buldum 1) Fotoğraf Çekme modunda kamerada Dizi çekimi yapmıyor çekmeye başlıyor ve bir hata geliyor ama hata yazısı hemen geçtiği için okunmuyor.2)Video çekiyorum videoyu siliyorum ve başarılı, ardından Fotoğraflara git'e tıklıyorum ve video silinmemiş ?
Stil 4'e Dikeyde 4x4 yatayda 2x6 menü, belle bar, hızlı bir tema efekt paketi (sanırım Vortex gibi bi' şeydi adı), N9 ikonları ekledim. 5230 kullanıyorum. SP2 de kamera hata veriyor. Onun da modunu ekledim. Şuan tek hata bağlantılara girilmede sorun çıkartması ama o da belle bardan kaynaklanıyor. Ha bi de menüden smart2go ve ana ekrandan wlan sihirbazını kaldırsan iyi olur 5230 için.
Kolay gele Furkan'ım![]()
Rambo_FT 'nin Yüklediği Facebook Ve Face widget linki varsa atarmısınız Lütfen

n97 kullanıyorm ve bellebarı epey uğraştan sonra sorunsuz olarak ekledm şuan haritalrda ve bağlandılara girmede sorun yoksmart2go aslında haritalar ve belle bar bozuyor. wlan sihirbazıda belle bar'dan dolayı ekleniyor. Daha önce demiştik, şu an hiç biri stabil değil. v2 de kendimiz bar yapacağız.
n97 kullanıyorm ve bellebarı epey uğraştan sonra sorunsuz olarak ekledm şuan haritalrda ve bağlandılara girmede sorun yok