Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

M. tAHA

M. tAHA

Üye

sen deılde bazılarının amacı uzum yemek degıl bagcıgı dovmek dıye dusunuyorum

semih oldu mu şimdi benım yazı rengımı,avatarımı,yazı stilimi,yazı fontumu aynen kopyalamışşın :d: ben kendımle senı karıstırıyorum :d:

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Yükledim sorunsuz çalışıyor tekrar tekrar ellerinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA

haselektor

Üye
T.C.K yazılım arşivinin linkini atsanıza beyler

semihh95

semihh95

Üye

semih oldu mu şimdi benım yazı rengımı,avatarımı,yazı stilimi,yazı fontumu aynen kopyalamışşın :d: ben kendımle senı karıstırıyorum :d:

hıc farketmedm oylemı hemen degıstıreym taha

Gladyator61

Üye
Stil 3'ü 5800 için indirdim söylediklerinizi harfiyen yaptım. Çok memnunum gerek hız gerek görsellik çok güzel. Elleriniz dert görmesin emeğinize sağlık,çok çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA

optimus33

Üye
tck grubu bir sorunum var. yamalardan ev ekranı arka planı şeffaflığını iptal etme modunu kullandım. telefon açıldığında seçeneklr yazısı eski yazı olan 'seçenek...' e döndü . bu da görselliği bozuyor. nasıl halledebilirim bu sorunu??

alien97

alien97

Üye
Beyaz ekranda kaç dakika bekliyor şuan 5 dakikadır beyaz ekranda telefon jafta telefon flash modunda değil diyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefonu kapamayı dene.

optimus33

Üye
tck grubu bir sorunum var. yamalardan ev ekranı arka planı şeffaflığını iptal etme modunu kullandım. telefon açıldığında seçeneklr yazısı eski yazı olan 'seçenek...' e döndü . bu da görselliği bozuyor. nasıl halledebilirim bu sorunu??

çözüm yokmu

alien97

alien97

Üye
saol düzeldi.

calmandsilent

Üye
Çok güzel bir çalısma ellerinize gözlerinize sağlık bı sorum olacaktı ev ekranı teması seçimi yapamıyacazmı ben yerını bulamadımda eskı rmde vardı.Eğer yoksa resourceye hangı dosyayı atmamız gerekır bır bılgılendırırmısınız şimdiden çok teşekkür ederim.

fatihptc

fatihptc

Üye
arkadaşlar elinize sağlık

fakat ben bir kaç cfw denedim ve şimdi bazı atık programlar kaldı herhalde cihazdan bunları temizleyemedim
acaba bu programlar sizin cfw de de mi var
PhoneTorch
RomPatcher Plus
Auto Hang Up
Egg Clock
Energy Profiler
KhQa
KillMe
LightCtrl
MemCheck
MusicStopper
PocketLock

bunları bir türlü kaldıramıyorum ve gereksiz buluyorum?

birde
[Kurulum] Kırmızı (No) Tuşuna Basınca Programlar Kapansın.sis çalışmıyor?

Auglia

Auglia

Üye

fakat ben bir kaç cfw denedim ve şimdi bazı atık programlar kaldı herhalde cihazdan bunları temizleyemedim
PhoneTorch
RomPatcher Plus
Auto Hang Up
Egg Clock
Energy Profiler
KhQa
KillMe
LightCtrl
MemCheck
MusicStopper
PocketLock

birde
Kamerada çektiğim fotoyu bazen silerken kamera kullanılıyor hatası alıyorum. Bu sorunu çözen modu uygulamismiydiniz acaba nasıl çözebilirım bu sorunu yardımcı olursaniz sevinirim

x-scarface

x-scarface

Üye
Çok güzel bir çalısma ellerinize gözlerinize sağlık bı sorum olacaktı ev ekranı teması seçimi yapamıyacazmı ben yerını bulamadımda eskı rmde vardı.Eğer yoksa resourceye hangı dosyayı atmamız gerekır bır bılgılendırırmısınız şimdiden çok teşekkür ederim.

dostum senin o dediğin ofw'de olur bu cfw :oke:

---------- Eklendi @ 19:12:11 ---------- Yazıldı @ 19:08:13 ----------

PhoneTorch
RomPatcher Plus
Auto Hang Up
Egg Clock
Energy Profiler
KhQa
KillMe
LightCtrl
MemCheck
MusicStopper
PocketLock

birde

rambonun cfw'ye bunları gömeceğini sanmıyorum eğer ilk sayfaya bak cfwye eklenen programlar arasında bunlar yoksa telefona hard format hafıza kartını bicimlendır hic bi sorun kalmayacaktır :oke:

---------- Eklendi @ 19:18:15 ---------- Yazıldı @ 19:12:11 ----------

kör müsün konuda var!

:naughty:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

PhoneTorch
RomPatcher Plus
Auto Hang Up
Egg Clock
Energy Profiler
KhQa
KillMe
LightCtrl
MemCheck
MusicStopper
PocketLock

birde

Bunların hiçbiri cfw'de gömülü değil |-)

killer78

Üye
bi kaç sorun söylemek isterim keylock kurulmuyor(bahsettiğim easy keylock değil) ayrıca uninstallking uygulaması 2 saniye açılıyor sonra atıyor TTPODun patch dosyası kurulmuyor dahili bileşen hatası veriyor bunlara bi baksak iyi olur aslında

Elfemsi44

Üye
killer. Bi sus be dostum.

---------- Eklendi @ 21:15:59 ---------- Yazıldı @ 21:14:08 ----------

yo bende gayet çalışıyo. Senin telefon ötük . 3310 kullan ;)

Üst Alt