M. tAHA
Üye
sen deılde bazılarının amacı uzum yemek degıl bagcıgı dovmek dıye dusunuyorum
semih oldu mu şimdi benım yazı rengımı,avatarımı,yazı stilimi,yazı fontumu aynen kopyalamışşın
ben kendımle senı karıstırıyorum 
sen deılde bazılarının amacı uzum yemek degıl bagcıgı dovmek dıye dusunuyorum
ben kendımle senı karıstırıyorum 
semih oldu mu şimdi benım yazı rengımı,avatarımı,yazı stilimi,yazı fontumu aynen kopyalamışşınben kendımle senı karıstırıyorum
![]()
T.C.K yazılım arşivinin linkini atsanıza beyler
hıc farketmedm oylemı hemen degıstıreym taha
farketmez ya öylesine dedim 
Stil 3'ü 5800 için indirdim söylediklerinizi harfiyen yaptım. Çok memnunum gerek hız gerek görsellik çok güzel. Elleriniz dert görmesin emeğinize sağlık,çok çok teşekkür ederim.
güle güle kullantck grubu bir sorunum var. yamalardan ev ekranı arka planı şeffaflığını iptal etme modunu kullandım. telefon açıldığında seçeneklr yazısı eski yazı olan 'seçenek...' e döndü . bu da görselliği bozuyor. nasıl halledebilirim bu sorunu??
arkadaşlar elinize sağlık
fakat ben bir kaç cfw denedim ve şimdi bazı atık programlar kaldı herhalde cihazdan bunları temizleyemedim
acaba bu programlar sizin cfw de de mi var
PhoneTorch
RomPatcher Plus
Auto Hang Up
Egg Clock
Energy Profiler
KhQa
KillMe
LightCtrl
MemCheck
MusicStopper
PocketLock
bunları bir türlü kaldıramıyorum ve gereksiz buluyorum?
birde
[Kurulum] Kırmızı (No) Tuşuna Basınca Programlar Kapansın.sis çalışmıyor?
Kamerada çektiğim fotoyu bazen silerken kamera kullanılıyor hatası alıyorum. Bu sorunu çözen modu uygulamismiydiniz acaba nasıl çözebilirım bu sorunu yardımcı olursaniz sevinirim
Çok güzel bir çalısma ellerinize gözlerinize sağlık bı sorum olacaktı ev ekranı teması seçimi yapamıyacazmı ben yerını bulamadımda eskı rmde vardı.Eğer yoksa resourceye hangı dosyayı atmamız gerekır bır bılgılendırırmısınız şimdiden çok teşekkür ederim.

fakat ben bir kaç cfw denedim ve şimdi bazı atık programlar kaldı herhalde cihazdan bunları temizleyemedim
PhoneTorch
RomPatcher Plus
Auto Hang Up
Egg Clock
Energy Profiler
KhQa
KillMe
LightCtrl
MemCheck
MusicStopper
PocketLock
birde

kör müsün konuda var!

PhoneTorch
RomPatcher Plus
Auto Hang Up
Egg Clock
Energy Profiler
KhQa
KillMe
LightCtrl
MemCheck
MusicStopper
PocketLock
birde