Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

kmesne

kmesne

Üye
Hard format attım tamam görüntüle hafıza kartına geldi ama değiştiremiyorum görmüyor değiştirme menüsünde bir de tuş kilidi sensörle dönüyor demişsiniz dönmüyor ?

---------- Eklendi @ 20:32:53 ---------- Yazıldı @ 20:08:43 ----------

Hard format attım tamam görüntüle hafıza kartına geldi ama değiştiremiyorum görmüyor değiştirme menüsünde bir de tuş kilidi sensörle dönüyor demişsiniz dönmüyor ?

Evet bekliyorum hard formatı attım Ama yukarıda dediklerim hala aynı

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu noktada yardımcı olamıyorum.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
merhaba TCK ve onun svenleri nasılsnız :tebessüm:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rekor kırdık. Memnuniyet belli oluyor galiba. Birde TCK v2'yi düşünemiyorum.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Rekor kırdık. Memnuniyet belli oluyor galiba. Birde TCK v2'yi düşünemiyorum.

bir seyi merak ediyorum. acaba hegun sorun yazanlar sımde neden hergun teşekkür yazmıyor :D çok kırılıyoruz:bilmm

fenerlido

Üye
Still 2 yi kurdum çok teşekkür ederim emeğinize sağlık yalnız bir sorum olcak ;
1) LCG Xplorer yükleyin.
2) RomPatcher 3.1 yükleyin.
3) Ramblow yükleyin.
3) RomPatcher'i açıp içinden Open4All yamasını etkinleştirin.
4) Xplorer'ı açıp Menu > Tools > Configuration'a girip, ilk 4 kutucuğa işaret koyup Back'e basın. C:\Private\101f875a klasörünü silin.
5) Ev ekranında saat widgeti dışında tüm widgetleri kaldırın. Ev ekranındayken Seçenekler > İçeriği düzenle'ye bastıktan sonra yine Seçenekler > Sağ seçim tuşu'na basın ve uygulama olarak Ramblowuygulamasını seçin. Ev ekranına geri dönün ve Tamam'a basın.
6) Telefonu yeniden başlatın.
7) Telefon açıldıktan sonra Menü'ye girip Seçenekler > Çıkış deyin.
8) Ev ekranındayken sağ seçim tuşu olan Ramblow'a basın ve max. RAM değerlerinizi görün.

bu adımları benim de yapmam gerekir mi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır. Şart değil. RAM'i çok az olanlar yapsın sadece.

kmesne

kmesne

Üye
Hah halletim direk ana ekrana tıklayarak değiştirmektense direk hafıza kartından resmimi seçip kullan duvar kağıdı dedim oldu

Birde kilit sensörle dönüyormu sizde Yani kilitliyken orta tuşuna basıyorum saat ve sürükleme yeri geliyor ama sensör işlemiyor

semihh95

semihh95

Üye

bir seyi merak ediyorum. acaba hegun sorun yazanlar sımde neden hergun teşekkür yazmıyor :D çok kırılıyoruz:bilmm

benm merak ettıgım mevzu ıse 10000ın cok ustunde kısı ındırmıks ama hala 3kısı sorun bulmaya calısıyor.
10bın kısı bulamadı memnun sız daha neyın pesındesınız?
Bu ekıpe sadece tesekkur etmek duser bır sorun varsa sızden kaynaklıdır adımları duzgunce tekrarlayın.
TesekkurlerT.C.K

lgkg300

lgkg300

Üye
5800 da radyo çalışmadı. Başka bir eksiklik görmedim... Yine de tesekkurler emeginiz için

---------- Eklendi @ 09:16:40 ---------- Yazıldı @ 09:11:12 ----------

Ev ekranına değil menüde normal bi uygulama gibi simgesinin olmasını istiyorm, önceden kullandığım bi cfwde vardı , mesela bu sp2de temalar simgesi menüde de var, ama diğer kısayollar bluetoth wlan vs yok, onların da bazılarının simgelerini menüye almanın bi yolu varmı onu merak ettim

---------- Eklendi @ 16:25:39 ---------- Yazıldı @ 16:23:51 ----------

Attım. deneyip sonucunu yazarsan sevinirim :)

Widgetzier diye bir program var o programla telefonunun masaüstüne bilgisayarda olduğu gibi uygulamaların ikonlarini koyabilirsın. Istediğin gibi de sıralayabilirsın

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
lgkg300

lgkg300

Üye

benm merak ettıgım mevzu ıse 10000ın cok ustunde kısı ındırmıks ama hala 3kısı sorun bulmaya calısıyor.
10bın kısı bulamadı memnun sız daha neyın pesındesınız?
Bu ekıpe sadece tesekkur etmek duser bır sorun varsa sızden kaynaklıdır adımları duzgunce tekrarlayın.
TesekkurlerT.C.K

Maksat sorun bulmak değil, tabii ki böyle bir çalışmayı yapanları taktır ediyoruz. Fakat gördüğümüz eksiklikleri söylüyoruz ki ileride değerlendirilsın diye. Çamur atmak değil. Tck ya sonsuz teşekkürler,

• Beğen
semihh95

semihh95

Üye

Maksat sorun bulmak değil, tabii ki böyle bir çalışmayı yapanları taktır ediyoruz. Fakat gördüğümüz eksiklikleri söylüyoruz ki ileride değerlendirilsın diye. Çamur atmak değil. Tck ya sonsuz teşekkürler,

sen deılde bazılarının amacı uzum yemek degıl bagcıgı dovmek dıye dusunuyorum

• Beğen

haselektor

Üye
bu fw ler symbian uygulamalarını destekliyormu ?

haselektor

Üye
mesela angry birdsi açarmı beyler

Üst Alt