Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye

Türkiye'nin 3/4'ü GS'yi destekledi bu akşam. Ben GS'yi hiç takip etmesemde destekliyorum :)

---------- Eklendi @ 23:13:39 ---------- Yazıldı @ 22:55:37 ----------

N97 Classic'in SP2'de bir sürü sorun çıkardığı görülünce bugün olaya ben ve DoomOcculta el attık. Saatlerimizi feda ederek bütün sorunları çözdük. Hayırlı olsun tüm N97 sahiplerine.

N97 Mini'de hazır.

Artık uploadlar yapılıyor. Ayın 15'ine kadar uploadlar tamamlanabilir ve yayınlanabilir.

Artık içim rahat uyuyabilirim heralde :) umarım herkesin hoşuna gider :oke:
Bugün güzel bir iş çıkardık. Çok mutlu oldum.

• Beğen
Tepkiler: hasanyangel, Silinen Üye 94869 ve ertosun

killer78

Üye

Türkiye'nin 3/4'ü GS'yi destekledi bu akşam. Ben GS'yi hiç takip etmesemde destekliyorum :)

---------- Eklendi @ 23:13:39 ---------- Yazıldı @ 22:55:37 ----------

N97 Classic'in SP2'de bir sürü sorun çıkardığı görülünce bugün olaya ben ve DoomOcculta el attık. Saatlerimizi feda ederek bütün sorunları çözdük. Hayırlı olsun tüm N97 sahiplerine.

N97 Mini'de hazır.

Artık uploadlar yapılıyor. Ayın 15'ine kadar uploadlar tamamlanabilir ve yayınlanabilir.

hadi hayırlısı :)

23palulu23

23palulu23

Üye
abi dur bi soyliyeyim kapat tusuna basinca tuslar kilitlensin bide ev ekrani olmasin istemiyom gardas ;) yandaki tus klidini acmaya yarayan assgi cekmeli tus da sus olsun bi ise yaramasin bilmeyenler kullanamasin telefonu :D

Usta o kadar ozellik soyledim tamam ciddiye almadiniz bari soyleyin kapat tusuna basinca veya basili tutunca tuslarin kilitlenmesi mumkun mu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Usta o kadar ozellik soyledim tamam ciddiye almadiniz bari soyleyin kapat tusuna basinca veya basili tutunca tuslarin kilitlenmesi mumkun mu

Öyle şeyler söyledin ki ciddiye alınacak türden değil :D

Dediğin mümkün değil.

StRonK

StRonK

Üye

süpersin :D peki tercihler nasıl açılıcak yada telefon nasıl kapanıcak :D

bu arada azönce fwyi kurdum cidden cok ii iş çıkarmişlar ben zamanında kendı yaptığım burdada paylaşmiştim sanırım onu kullanıyodum 1 yıl falan olmuştur versiyonunabakmadım ama muhtemel 50-55 arası bişidir baya eski yanı bu baya hizli geldi teşekkürler tekrardan :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederiz. Daha sağlam ve üstün bir versiyon geliyor. Zoru başarmak TCK ekibi için bir gelenek oldu.

---------- Eklendi @ 00:38:33 ---------- Yazıldı @ 00:38:04 ----------

Kim bu ekibe katılırsa katılsın, ekibin heyecanına ortak oluyor. Bu da hepimizi sevindiriyor.

killer78

Üye
rambo aynı zamanda yamalarda uploadlaniyor mu?

23palulu23

23palulu23

Üye
süpersin :D peki tercihler nasıl açılıcak yada telefon nasıl kapanıcak :D

bu arada azönce fwyi kurdum cidden cok ii iş çıkarmişlar ben zamanında kendı yaptığım burdada paylaşmiştim sanırım onu kullanıyodum 1 yıl falan olmuştur versiyonunabakmadım ama muhtemel 50-55 arası bişidir baya eski yanı bu baya hizli geldi teşekkürler tekrardan :)

Abi takıla takıla tercihler demi takildin girerim ayarlardan olur biter telefonu kapatmak icinde bi prog. Var restart ve kapatma birlikte uygulamalara geliyo tiklayinca kapatiyo teli

Cok zorda kalirsakda direk pili cikaririz olur biter ;)

musataga

musataga

Üye
Ya cfw nin yazı tipi ile tema efektlerini daha çok belle benzeri yapsanız bide belle navibar eklerseniz çok güzel olur cfw gerçekten güzel.çok teşekkürler.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
merak ettıgım bı sey var diyelım kı cfw fınalı sp2 yukledık mesaja gırınce aynı n8 dekı gıbı baloncuk ıcınde mesalasma olayı olacak mı. olsa cok ıyı olur. yada boylw bır yama olacak mı.

hakan2131

Üye
slm arkadaşlar n97 deki fm transmitter ve klavye sorunun kaynağını buldum. bu dosyadan kaynaklanıyor ancak ben bu dosyayı düzenlemey bilmediğim için ve sizin buna bakmanızı bir istedim StaticFeatures.dll

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
slm arkadaşlar n97 deki fm transmitter ve klavye sorunun kaynağını buldum. bu dosyadan kaynaklanıyor ancak ben bu dosyayı düzenlemey bilmediğim için ve sizin buna bakmanızı bir istedim StaticFeatures.dll

Ilgin için teşekkürler bizde bu dosyadan kaynaklandığını biliyorduk. Ama merak etme sorunu aştık dün gece artık hem FM Transmitter hem sanal klavye hemde Fiziksel klavye sorunsuz çalışıyor.
Sadece V2 yi bekle birkaç güne kalmaz çıkar diye tahmin ediyorum :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ya cfw nin yazı tipi ile tema efektlerini daha çok belle benzeri yapsanız bide belle navibar eklerseniz çok güzel olur cfw gerçekten güzel.çok teşekkürler.

İlerde yaparız ancak. Şimdilik bu böyle kalacak.

merak ettıgım bı sey var diyelım kı cfw fınalı sp2 yukledık mesaja gırınce aynı n8 dekı gıbı baloncuk ıcınde mesalasma olayı olacak mı. olsa cok ıyı olur. yada boylw bır yama olacak mı.

Bu özellik eskiden beri var: Mesajların içindeki Sohbetler uygulaması.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye

[/QUOTE]

rambo benım tel orjınal 5800 ama bende su an mesaj kısmında sohbetler yok. sopbetler cfw yukleyınce mı olacak

---------- Eklendi @ 12:53:43 ---------- Yazıldı @ 12:42:31 ----------

yani 5800 kullanıyorum cfw yukleyınce n8 dekı gıbı baloncuk sohbet olacak mı onu sormak ıstemıstım..

hakan2131

Üye

rambo benım tel orjınal 5800 ama bende su an mesaj kısmında sohbetler yok. sopbetler cfw yukleyınce mı olacak

---------- Eklendi @ 12:53:43 ---------- Yazıldı @ 12:42:31 ----------

yani 5800 kullanıyorum cfw yukleyınce n8 dekı gıbı baloncuk sohbet olacak mı onu sormak ıstemıstım..[/QUOTE]

evet olacak

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
tesekkurler ılgınız ıcın...

Auglia

Auglia

Üye
Ilgin için teşekkürler bizde bu dosyadan kaynaklandığını biliyorduk. Ama merak etme sorunu aştık dün gece artık hem FM Transmitter hem sanal klavye hemde Fiziksel klavye sorunsuz çalışıyor.
Sadece V2 yi bekle birkaç güne kalmaz çıkar diye tahmin ediyorum :oke:
n97 fiziksel klavyesini aynı ofwdeki gibi sorunsuz hatasız kullanabilecekmiyiz, ve sanal klavyeyi swype kurarakmı kullanacağız, yardımcı oursanız sevinirim

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
n97 fiziksel klavyesini aynı ofwdeki gibi sorunsuz hatasız kullanabilecekmiyiz, ve sanal klavyeyi swype kurarakmı kullanacağız, yardımcı oursanız sevinirim

Sanal klavye isteyen N97 sahipleri Swype kurmak zorunda malesef..
Eğer swype kurmam ama yinede Sanal klavye isteriz diyenler varsa oda yapılır ama FM Transmitter'ı çalıştıramazlar
Biz sorunsuz olması için çabalıyoruz..
Zaten Swype ve Swype Turkish Dictionary 2 si beraber kurulduğunda çok kullanışlı oluyor deneyenler bilir...

Auglia

Auglia

Üye
Eğer swype kurmam ama yinede Sanal klavye isteriz diyenler varsa oda yapılır ama FM Transmitter'ı çalıştıramazlar
Zaten Swype ve Swype Turkish Dictionary 2 si beraber kurulduğunda çok kullanışlı oluyor deneyenler bilir...

ilgin için teşekkürler kardeşim, benim asıl istediğim fiziksel klavyede hiç hata olmaması ve sanal klavyenin de sorunsuz olması, fm verici benim için pek önemli değil, swpeye gelince biraz ağır bi program olduğu için kasıyo kullanımı pek rahat değil bence

M. tAHA

M. tAHA

Üye

eray StaticFeatures.dll bunu yenı mı kesfettınız. :D ben halen ptikeymappingde kaldım ya :D hiç haberım yoktu inan :D bunu nasıl duzenleyecez. n97 mınıyıde sorunsuzlastırsak

Üst Alt