Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

hakan2131

Üye

Mod arşivinin adında ne yazıyor? Sormana gerek olmayan şeyleride soruyorsun. Sıkıldım ama!

Hayır bende öyle bir sorun yoktu.

Klavye yaması yayınlamamıştım. Nerden buldun?

Zaten anna ikonlu sürümünü kullanıyoruz. Son iki rakam değişik diye bir üst versiyon olmuyor. 3.07 olsaydı onuda gömerdim. Aynı şeyi neden tekrar gömelim? Bir fark var mı diğerinden? Yok.

Onun üzerinde çalışıyoruz. Henüz öyle bir yama yok. SP2'de klavye sorunu olmadan kullanabileceksin.

Kardeşim 10 defa yazmışsın :@

Hayır bu yamayı açıktan yayınlamayacağım. Sende yayınlama, sadece CFW'de olacak bu özellik.

Klavye yamasını forumdan buldum yükledim o oldu çokta güzel arama kısmı rehber dahil olduda fm transmitter olmadı.
N97 orjinal yazılımınıda modifiye edim dedim hangi dosyayı attığımı bilmiyorum ama ordada çalışmadı.Özellik desteklenmiyor yazıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: kezban yenge
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Klavye yamasını forumdan buldum yükledim o oldu çokta güzel arama kısmı rehber dahil olduda fm transmitter olmadı.
N97 orjinal yazılımınıda modifiye edim dedim hangi dosyayı attığımı bilmiyorum ama ordada çalışmadı.Özellik desteklenmiyor yazıyor.

FM Transmitter'i bozuyor klavye modu ne yazıkki. Bizde onun üzerinde çalışıyoruz.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Üst Konu :alkis

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yöneticilerin gözüne girdi demekki konu :alkis

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Demekki :ehe:alkis

killer78

Üye
konuyu her zamanki yerinde göremeyınce silinmış zannettim valla xD

constantine3

constantine3

Üye
Rambo şimdi SP 2 tam 15 Şubat'ta mı çıkıcak yoksa daha erken çıkabilir mi? Bu haftasonu çıksa iyi olur aslında. :)

hasanyangel

hasanyangel

Üye
üst konu olmuş konumuz, buradan tüm yöneticilere teşekkürler :)

---------- Eklendi @ 15:05:31 ---------- Yazıldı @ 15:04:45 ----------

bugün ayın kaçı dostlar yine unuttum ben ya :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
12 Mayıs 2012 Cumartesi

Siz nasıl tarihten haberdar olmazsınız? Telefon ya da bilgisayar kullanarak girmiyor musunuz internete?

killer78

Üye
bu bugünün tarihi olmakla birlikte cfwnin de çıkış tarihide mi yoksa?

hasanyangel

hasanyangel

Üye
daha 3 gün varmış ya. Rambo kankacım bak telefonu yatarken gece kapatıyorum. Radyasyon yaymasın diye bataryasınıda çıkarıyorum. Sonra saati geri kalıyor. Bana da her gün gün ayarlaması zor geliyor. Bilmem anlatabildim mi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
daha 3 gün varmış ya. Rambo kankacım bak telefonu yatarken gece kapatıyorum. Radyasyon yaymasın diye bataryasınıda çıkarıyorum. Sonra saati geri kalıyor. Bana da her gün gün ayarlaması zor geliyor. Bilmem anlatabildim mi?

Tamam şimdi anladım :)

23palulu23

23palulu23

Üye
Usta bende bi ozellik istesem olurmu

Üst Alt