Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
var

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

killer78

Üye
gecikmeyedebilir dimi ama?

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
Emeği geçen kişilere sonsuz teşekkürler.
Stil 2 olanı 5800' a yükledim,mediabar da sensör aç-kapa ve blutooth simgeleri yok,orjinal ikonlar var bu durumu nasıl düzeltebilirim.

anılbaran

anılbaran

Üye
öyle bişi olmaması lazım. Stil 5 yükledin belki ? Hafıza kartına format at sonra telefona format at

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
:oke: SP2' de ikonlar eklenmiş.Beklemedeyim.

semihh95

semihh95

Üye
yahu ben ıkı gundur bisi farkettimn97mde sag alt istediğim yere basamaıyorum nede kalibre edsemde orasını olmuyor dşğer yerler muazzam ama orası sorunlu acaba neden acil yardım bekliyorum.
tavsiyeleri bekliyorum

---------- Eklendi @ 17:21:15 ---------- Yazıldı @ 17:19:29 ----------

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:oke: SP2' de ikonlar eklenmiş.Beklemedeyim.

Evet SP2'de bütün ikonları elle çizdim. Biraz görüntü bozukluğu olabilir. Orjinali gibi değil. İdare edersiniz artık :) Stil 2,3,4'ün hiçbirinde yoktu. Hepsini elle çizdim.

---------- Eklendi @ 17:34:48 ---------- Yazıldı @ 17:34:28 ----------

yahu ben ıkı gundur bisi farkettimn97mde sag alt istediğim yere basamaıyorum nede kalibre edsemde orasını olmuyor dşğer yerler muazzam ama orası sorunlu acaba neden acil yardım bekliyorum.
tavsiyeleri bekliyorum

---------- Eklendi @ 17:21:15 ---------- Yazıldı @ 17:19:29 ----------

...

Önceden böyle miydi? Orjinal FW'de?

killer78

Üye

Evet SP2'de bütün ikonları elle çizdim. Biraz görüntü bozukluğu olabilir. Orjinali gibi değil. İdare edersiniz artık :) Stil 2,3,4'ün hiçbirinde yoktu. Hepsini elle çizdim.

---------- Eklendi @ 17:34:48 ---------- Yazıldı @ 17:34:28 ----------

Önceden böyle miydi? Orjinal FW'de?

olsun ya önceden hiç ikon yoktu sonradan yaptığın 2 ikon az rütuş istiyor ama hiç gerek yok bile

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
olsun ya önceden hiç ikon yoktu sonradan yaptığın 2 ikon az rütuş istiyor ama hiç gerek yok bile

Aslında ben kaliteli çizdim de, dönüştürürken kalitenin içine resmen s***ldı. Sinirlendim o kadar uğraştım bu mudur diye, sonra ne olacak, hiç yoktan iyidir dedim. Yoksa CFW'nin kalitesini düşürmek mi asla :nono:

semihh95

semihh95

Üye
boyle degıldı dıye dusunmustum erayın kullandıgı fwyı weya anılın gonderecegı fwyı bklıyorum,
su an stıl 2 kurdu cok az bı kayma vardı kalıbrede az saga basıp kalıbre ettım su an duzgun ama 2tus hatalıda ve senn hacklı c6 tabanlıda kalıbre ıse yaramamıstı,
anlamadıgım sadece sag altda olması donanmsal degıldır dıye dusunduruyor benı yanlısmıyım

M. tAHA

M. tAHA

Üye
eee biz ne zaman test edecez:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:pc::pc::pc::pc:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
boyle degıldı dıye dusunmustum erayın kullandıgı fwyı weya anılın gonderecegı fwyı bklıyorum,
su an stıl 2 kurdu cok az bı kayma vardı kalıbrede az saga basıp kalıbre ettım su an duzgun ama 2tus hatalıda ve senn hacklı c6 tabanlıda kalıbre ıse yaramamıstı,
anlamadıgım sadece sag altda olması donanmsal degıldır dıye dusunduruyor benı yanlısmıyım

Kalibre ile ilgili bir mod uygulamadık. Yani bir oynama da yapmadık. Sorun olsa olsa C6 portundan kaynaklanır. Ama bizde düzgün olması da düşündürüyor tabi.

eee biz ne zaman test edecez:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm:pc::pc::pc::pc:

Anılbaran'a sor :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
:duvar2::domates::domates:

---------- Eklendi @ 18:34:52 ---------- Yazıldı @ 18:33:39 ----------

anıl ? sana sordum o vaakit :D

anılbaran

anılbaran

Üye
mobilim bi sorun çıkmazsa eve gidince yollucam

semihh95

semihh95

Üye
anılı forumca beklıyoruz

23palulu23

23palulu23

Üye

Aslında ben kaliteli çizdim de, dönüştürürken kalitenin içine resmen s***ldı. Sinirlendim o kadar uğraştım bu mudur diye, sonra ne olacak, hiç yoktan iyidir dedim. Yoksa CFW'nin kalitesini düşürmek mi asla :nono:

iste bu lafin yeterde artar bile cfw tarihine adinizi altin harflerle yazsalar yeridir :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Semih dostum açıkcası ekran basmama sorunu veya yanlış yere basma sorunları genelde donanımsal oluyor. Altını çiziyorum genelde :D
Aslına bakarsan bian önce başka stil de yada başka cfw de dene olmadı ofw de dene bi bakalım aynı sorun devam ediyormu? Eğer ediyorsa malesef donanımsaldır.

Edit: V2 gelsede denesek hani :naughty:

semihh95

semihh95

Üye
stıl2de duzeldı sen kendı edıtledıgın sorunsuz klavyelınn lınkını bı atsana bugun o kadar flashladım tek stıl 2de duzeldı yanı stıl2derken tckda

Üst Alt