Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
private klasörünü atarken eskisini sildinmi

Üzerine atman yeterli.

---------- Eklendi @ 23:46:03 ---------- Yazıldı @ 23:45:31 ----------

Eskisi kadar Tiz çıkmıyor ama yine de hafif bi tizlik var onuda sesi birkaç kademe düşürünce güzel oldu :)
Sonuç olumlu :oke:

Seninle övünüyoruz artık :) Testleri kaçırmıyorsun helal valla :alkis

---------- Eklendi @ 23:46:51 ---------- Yazıldı @ 23:46:03 ----------

M.tAHA'nın bu kadar yoğun ders çalışma programında bize zaman ayırıp fedakarlıkla sorun çözümleri araması da ayrı bir güzellik zaten :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: ertosun ve DoomOcculta

M. tAHA

M. tAHA

Üye
:) Allah razı olsun :)

TheOldBros

TheOldBros

Üye
ya ben sp2 yı yukleyemıycem tüh be sınav olduğu için pc yi kaldırdılar telfnda okula giderken alıyom neyse iyi çalışmalar rambo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sağlık olsun, PC'yi tekrar alınca yüklersin ;)

Tui

Üye
affalo ustalar ama bişe sormak istiyorum.

kusura bakmayın..
T.C.K v1 Ultimate Final Servis Pakedi 2 olan daha çıkmamış çıktıkdan sonra en sorunsuzu bumu olucak. mesela T.C.K v1 Beta ve Final olanlardan dahamı iyi olucak bu ikisindeki düzeltmeler ve özellikleri Ultimate Fİnal sp2 dede olucakmı ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Aynen öyle ;) SP2 daha iyi olacak.

semihh95

semihh95

Üye
bu kadar sorun tek seferdemcozuldu v2 ye gerek kalmayacak heralde

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bu kadar sorun tek seferdemcozuldu v2 ye gerek kalmayacak heralde

V2 ayrı bir proje. Bizim projelerimiz böyle. V1'in tüm sorunlarını giderdikten sonra bunu temel olarak alıp V2'yi yapacağız. V2'yi temel alıp V3'ü... Böylece mükemmele yaklaşacağız.

Ne demişler, parayla değil sırayla :ehe

semihh95

semihh95

Üye
mukemmelı beklıyecegız,

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Yanlız fw attıktan sonra atom bebek oynayamıyorum.oyuna giriyor ama üye girişi yapamıyorum :(

Tui

Üye
sp2 ne zaman çıkacak kesin tarih varmı? 15 yazıyor ama hani 15inden daha erken olma şansı?

Sp2 çıktıgında yama olarak değil tüm jaf olarak yani tam yazılım olarak çıkıyor değilmi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Erken çıkabilir de çıkmayabilirde. Tam olarak yama değil.

---------- Eklendi @ 14:33:31 ---------- Yazıldı @ 14:33:15 ----------

Hatta gecikebilirde. Anılbaran bilgisayarını daha almadı.

maho abi

Üye
kardeş c503 içinde yapabilirmisiniz çalışmalarınız çok başarılı, teşekkür ediyorum emekleriniz için ama keşke c5 içinde yapsanız. :)

Auglia

Auglia

Üye
n9 klavye düzeltmesi için hangi modu nasıl uygulayacağz , ben stil 2de denedm ama bi fark göremedm, hala türkçe harflern ve karakterlern yerleri değişik, yardımcı olursanız sevinirim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş c503 içinde yapabilirmisiniz çalışmalarınız çok başarılı, teşekkür ediyorum emekleriniz için ama keşke c5 içinde yapsanız. :)

C6 portlanırsa onada CFW yapacağız tabii. Henüz böyle birşey mümkün görünmüyor :)

n9 klavye düzeltmesi için hangi modu nasıl uygulayacağz , ben stil 2de denedm ama bi fark göremedm, hala türkçe harflern ve karakterlern yerleri değişik, yardımcı olursanız sevinirim

N97 diyecektin galiba, N9 değil :aha:

SP2 ile N97 Classic klavyesi düzgün çalışacaktır. Tabii bu Türkiye'den satın alınan telefonlar için geçerli.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Bu arada kırmızı tuşa bastığımda uygulamadan çıkmıyor :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Russline

Russline

Üye
hadi güzel bir şey bekliyorum hayırlı çalışmalar