Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

yınede bır cozumu var derken ? :D

Klavyeyi mesaj yazarken açma yöntemi :ehe

youtube gir orda bir videoya tıkla anlarsın :D

Anıl sen hiç acele etme. 15 mayısa kadar çıkabilir dedik. Bilgisayarın olmadığı için çıkaramazsın zaten. Acele işe şeytan karışır, bir bakarsın stiller bir birine karışmış. Sakin kafayla önceden yaptığın gibi yavaş yavaş yap. Gerekirse erteleriz.

YANİ YOUTUBE videolarını izlememize yarıyor.
her videouy izlememize imkan yokmu?

O belle de bile yok :)

ertosun

Üye
Rambo n97 ses problemim şu: kişiye özel atadığım zil sesi mp3 formatinda, gelen arama zil sesi nokia ve bunlar arasında ses yüksekliğinde çok fark var. mp3 zil sesi yüksek sesli ve tiz ses çıkarıyor. ikisi arasında aşırı uyumsuzluk var. ofw de aynı zil sesinde sorun yoktu. bu durum müzik çalardan mı kaynaklanıyor. nasıl düzeltecem:nono:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ses kodeğini 5800 yapmıştık, sesle başka hiçbir oynama yapmadık. Bilemiyorum :hmmm

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
semihe attıgın ekran titreşimi için olan dosyayı banada atabilr misin kardesim

C6 portlarında çalışır diğerlerinde denemedim
Modu uygulayıp flashladıktan sonra çalışmazsa Dokunmatik ekran titreşimini seviye 3'e getir. Telefonu kapatıp aç :)

---------- Eklendi @ 21:23:35 ---------- Yazıldı @ 21:15:27 ----------

Rambo n97 ses problemim şu: kişiye özel atadığım zil sesi mp3 formatinda, gelen arama zil sesi nokia ve bunlar arasında ses yüksekliğinde çok fark var. mp3 zil sesi yüksek sesli ve tiz ses çıkarıyor. ikisi arasında aşırı uyumsuzluk var. ofw de aynı zil sesinde sorun yoktu. bu durum müzik çalardan mı kaynaklanıyor. nasıl düzeltecem:nono:

Ses kodeğini 5800 yapmıştık, sesle başka hiçbir oynama yapmadık. Bilemiyorum

Bu linkti değilmi?

Evet ses biraz fazla tiz çıkıyor ses. Birde ben deniyim :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen dene olmazsa sana bir uygulama vereyim ;)

Elfemsi44

Üye
Bu yaz Iphone alıcam. Eğer almasaydım. Symbian için sizinle varımı yoğumu ortaya koyarak çalışırdım. Bayağı sağlam çalışıyorsunuz. Gerçekten helal olsun. Amacınız 0 hata olması. Çok teşekkürler TCK .. :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye

Klavyeyi mesaj yazarken açma yöntemi :ehe

Anıl sen hiç acele etme. 15 mayısa kadar çıkabilir dedik. Bilgisayarın olmadığı için çıkaramazsın zaten. Acele işe şeytan karışır, bir bakarsın stiller bir birine karışmış. Sakin kafayla önceden yaptığın gibi yavaş yavaş yap. Gerekirse erteleriz.

O belle de bile yok :)

onada cozum buldum ozel mesajda yazıyo

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Ah bide tarayıcıya flash player gömseniz :)

flash playerin yazılımla ilgisi yok böyle bir beklentiyede girmeyin belle yazılımlarında bile flash desteği yok kaldıki s60v5 te hayal ürünü bu konu çok tartışıldı flash desteği asla olmayacak flash lite 3.1 de flash player 8 var oda anca youtubeyi açar diğer siteleri açmaz ben çok uğraştım ama hep hayal kırıklığı gerçi android kullandığım için sıkıntım yok flash playerde.ama şu bir gerçekki flash player desteği asla olmayacak

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
flash playerin yazılımla ilgisi yok böyle bir beklentiyede girmeyin belle yazılımlarında bile flash desteği yok kaldıki s60v5 te hayal ürünü bu konu çok tartışıldı flash desteği asla olmayacak flash lite 3.1 de flash player 8 var oda anca youtubeyi açar diğer siteleri açmaz ben çok uğraştım ama hep hayal kırıklığı gerçi android kullandığım için sıkıntım yok flash playerde.ama şu bir gerçekki flash player desteği asla olmayacak

Evet %100 hak veriyorum ;)

hiphaprockcani1

hiphaprockcani1

Üye
KARDEŞİM BENM ELLERİNE SAĞLIK KURDUM YÜKLEDİM SÜPER OLDU.. Tekrar teşekkür ederim ve bana bi mesaj olarak atarsan böyle güzel bi fw varsa veya daha güzeli felan varsa bi mesaj at kardeşim. :oke: tekrar teşekkürler (:

:tşk:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
KARDEŞİM BENM ELLERİNE SAĞLIK KURDUM YÜKLEDİM SÜPER OLDU.. Tekrar teşekkür ederim ve bana bi mesaj olarak atarsan böyle güzel bi fw varsa veya daha güzeli felan varsa bi mesaj at kardeşim. :oke: tekrar teşekkürler (:

:tşk:

:rica: Güle güle kullan :sarıl:

Mert045

Mert045

Üye
O web browser modunu uygulamayın müzik çalarda sorun çıkıyormuş.

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hakan Müzik Çalar sende nasıl işliyor?

ertosun

Üye
eray n97 sesi deneyebildinmi

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
bende aynı durum iki gündür telde bende kafayı sıyırdık

Eskisi kadar Tiz çıkmıyor ama yine de hafif bi tizlik var onuda sesi birkaç kademe düşürünce güzel oldu :)
Sonuç olumlu :oke:

• Beğen

Üst Alt