Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
2-3 gün içinde N97 fiziksel klavye ile ilgili denemeler yapacağım sonuçları buraya yazarım tabi N97 Tester arkadaşımız ve semih'lede ortakça konuşup kafa kafaya verip inş sonuca ulaşabiliriz..
Bunun dışında V2'de arama ekranındaki arka resmi değiştirme imkanı varmı Furkan?
Evet çok ciddiyim Klavyeyi açıyordum sadece numaratör kısmının tuş ışıkları çalışıyordu (normalde var mı bilmiyorum ) Daha sonra mesajlara girip yazmaya başlayınca klavye çalışıyordu
Tamamen beyaz bir arkaplana ekleyip resmini çekeceğim.
killer78
Üye
bu hesap makinesi ikonu hala sıkıntılı :-)
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
@killer78: Tema siyah olduğundan yazı renkler beyaz. Bu yüzden arkaplana beyaz resim eklersen üstteki operatör isimleri, şarj göstergeleri kayboluyor. Ben resimde gösterdiğim gibi yapacağım artık. Eğer beyaz arkaplan kullanacaksan açık renkli yazıları siyah gösteren tema seç.
Bir de gördüm ki senin dışında herkes beğendi tam şeffaf halini Ama ben yarı şeffaf yayınlayacağım.