Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Resimlerini istiyorsun galiba? Resimleri birazdan ekleyeceğim.

killer78

Üye
sadece ev ekranının resmine bakacaktım atamaz mısın acaba? Ilk yorumu ben yaparım :-)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bütün stillerin resmini çekip koyacağım birazdan :)

killer78

Üye
ya ben meraktan giderim atıver be işte ev ekranıni :)

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Ne zamana Ultimate SP2 Link olarak verilecek acaba ? Gördüm ki Yazı olarak düzeltilen modlamaları yazmışsınız..

killer78

Üye
görüntülerin yüklenmesi kaç gibi biter malum yarin okul var yatmak gerekir

TheOldBros

TheOldBros

Üye
ram 71.38 :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

killer78

Üye
rambo rehber seçenekler çubuğunu şeffaf yap derken bunu mu anladın o çubuğun çizgileri belli olacaktı sadece sen komple çubuğu kaldırmışsın her yerden dandik temaların çubuklarına benzemis:(

semihh95

semihh95

Üye
orjınal mesajı ıphone gıbı[conversattıon du galıba] yapma ımkanın varmı

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA

killer78

Üye
hiç bir yerin seçenekler çıkış barlarıyla oynamayacaktın sadece ev ekranının seçenekler rehber arama çubuğunu biraz daha şeffaflaştiracaktın tamamen yok etmeyecektin hiç yakışmamış doğruya doğru

---------- Eklendi 02.05.2012 @ 00:00:42 ---------- Yazıldı 01.05.2012 @ 23:57:26 ----------

yıkıldım ya :(

killer78

Üye
rambo kullanıcı bir butona basmak ister butona bastığında bir programı çalıştırmak ister sen butonları kaldırmışsın kimse geri yazısının üstüne tiklayıp geri gitmeyi ekrandaki rehber yazısına tiklayıp sadece 6 harfli rehber yazısına tiklayıp rehbere girmek istemez haberin ola.

Mert045

Mert045

Üye
Furkan abi şu n97 klavye sorunu için c6 portu yerine direk orjinal n97 yazılımına gerekli modları atsan olmaz mı ?

• Beğen
Tepkiler: DoomOcculta

killer78

Üye
sana buton lazım buton yazı değil benim sana demek istediğim şuydu temaya hiç dokunma sadece ev ekranındaki rehber seçenekler çubuğunu az daha şeffaf yap(çizgiler yine belli olacak şekilde) demiştim ama yapacak birşey yok artık

---------- Eklendi @ 00:16:06 ---------- Yazıldı @ 00:14:36 ----------

hatalar öğrenilmeden şikayetler alınmadan daha iyisinı yapamazsın ama bu konuda baya şikayet gelecek demedi deme :-)

---------- Eklendi @ 00:18:11 ---------- Yazıldı @ 00:16:06 ----------

Mert045 sen seçenekler geri gibi yazıların tam şeffaf olmasından memnun musun

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
2-3 gün içinde N97 fiziksel klavye ile ilgili denemeler yapacağım sonuçları buraya yazarım tabi N97 Tester arkadaşımız ve semih'lede ortakça konuşup kafa kafaya verip inş sonuca ulaşabiliriz..

Bunun dışında V2'de arama ekranındaki arka resmi değiştirme imkanı varmı Furkan?

Mert045

Mert045

Üye
sana buton lazım buton yazı değil benim sana demek istediğim şuydu temaya hiç dokunma sadece ev ekranındaki rehber seçenekler çubuğunu az daha şeffaf yap(çizgiler yine belli olacak şekilde) demiştim ama yapacak birşey yok artık

---------- Eklendi @ 00:16:06 ---------- Yazıldı @ 00:14:36 ----------

hatalar öğrenilmeden şikayetler alınmadan daha iyisinı yapamazsın ama bu konuda baya şikayet gelecek demedi deme :-)

---------- Eklendi @ 00:18:11 ---------- Yazıldı @ 00:16:06 ----------

Mert045 sen seçenekler geri gibi yazıların tam şeffaf olmasından memnun musun

Bence iyi

M. tAHA

M. tAHA

Üye
2-3 gün içinde N97 fiziksel klavye ile ilgili denemeler yapacağım sonuçları buraya yazarım tabi N97 Tester arkadaşımız ve semih'lede ortakça konuşup kafa kafaya verip inş sonuca ulaşabiliriz..

Bunun dışında V2'de arama ekranındaki arka resmi değiştirme imkanı varmı Furkan?

o tester ben mi oluyorum:D

---------- Eklendi @ 00:30:42 ---------- Yazıldı @ 00:28:11 ----------

arkadaslar suan hem furkan hem ben ( ben fazla değil) bu klavye uzerıne uğrasıyoruz. 2 gün sonra falan bir iki deneme yapacam nsaal olur. furkan kardesım suan bu konu hakkında dosya ıncelıyor. sonuclar ıyı olur ınsaalh.

---------- Eklendi @ 00:33:49 ---------- Yazıldı @ 00:30:42 ----------

su sorunu hallettık mi kebap yaaaaaa:salincak::sirit::walk::smdance:

killer78

Üye

o tester ben mi oluyorum:D

---------- Eklendi @ 00:30:42 ---------- Yazıldı @ 00:28:11 ----------

arkadaslar suan hem furkan hem ben ( ben fazla değil) bu klavye uzerıne uğrasıyoruz. 2 gün sonra falan bir iki deneme yapacam nsaal olur. furkan kardesım suan bu konu hakkında dosya ıncelıyor. sonuclar ıyı olur ınsaalh.

---------- Eklendi @ 00:33:49 ---------- Yazıldı @ 00:30:42 ----------

su sorunu hallettık mi kebap yaaaaaa:salincak::sirit::walk::smdance:

sence seçenekler geri çubuğunun tam şeffaf olması nasıl olmuş benim hoşuma gitmedi

---------- Eklendi @ 00:46:13 ---------- Yazıldı @ 00:40:14 ----------

yalnız rambo duvar kağıdı beyaz olduğu zaman seçenekler rehber arama yazılarınin beyaz olmalarindan dolayı hiç belli olmayacağıni söyleneme gerek yok sanırım

killer78

Üye
rambo sen bu yüzden kullanıcıların beyaz duvar kağıtlarını kullanmalarını engelledin :)

Üst Alt