şimdi sürekli fw atan ben uygulamaların komple yedeğini alsak obur fwde yüklesek olurmu nasıl olur hafıza diye bölümde yedekle yedekten yükle var oradanmı olacak
kardes hersey cok güzelde dokunmatik ekran titreşimi calısmıyor st1 st2 st3 st4 st5 farketmıyor ..
mesajlar o yuzden zor calısıyor ona bi bakabilr misin (n97)
rambo droid sans yazı tipini yama olarak yayımlama ihtimaliniz var mı güzel bir yazı tipi hoşuma gidiyor.
Çok riskli ancak ben komple yedek için şunları önerebilirim:
1) Dosya yöneticisinden herşeyin yedeğini al.
2) Hafıza kartındaki resource, sys, private, system, data, Backup (gizli klasördür) ve diğer sistem klasörlerin yedeğini bilgisayara al.
Bunlar CFW'yi yükledikten sonra eski yerlerine at ve Dosya yöneticisinden yedekleri geri yükle. Yalnız 5800 OFW'de aldığın yedekler C6'ya geçince çalışmaz.
---------- Eklendi @ 00:05:47 ---------- Yazıldı @ 00:04:13 ----------
Dokunmatik titreşimi çalışmayan başka bir üye var mı? Çünkü bizde çalışıyor. Eğer başkalarıda aynı sorunu yaşıyorsa birşeyler yapacağım.
Benim mod arşivimde bu yazı tipi var zaten.
Android yazı tipi yok, özür dileriz. CFW'lerde kullanılmamış. S^3 yazı tipi var, ben onu android sanıyordum. Tema efektleri ile karıştırmışımYani CFW'de android yazı tipi kullanılmamış. Uyumlu olmadığı için yamalara eklemiyorum. Ekstra link olarak verebilirim istersen?
nerden indirip uygulayacagim bu yamayı link var mı
bnmkide titremiyo ekrana basinca .
yedegi c6 dan alip c6 yuklermde stil 5 yuklu tel haff kasiliyo bide gorsel olsun diye surum yukleyedem hangi surum yuklesemk

e bi zahmet hacı ᔅ
arkadaslar jangı stıl ı yukleyeym acabam
kardes hersey cok güzelde dokunmatik ekran titreşimi calısmıyor st1 st2 st3 st4 st5 farketmıyor ..
mesajlar o yuzden zor calısıyor ona bi bakabilr misin (n97)
Silinmeler oluyor ama gerekli dosyalar tekrar oluşturuluyor.
Android yazı tipi yok, özür dileriz. CFW'lerde kullanılmamış. S^3 yazı tipi var, ben onu android sanıyordum. Tema efektleri ile karıştırmışımYani CFW'de android yazı tipi kullanılmamış. Uyumlu olmadığı için yamalara eklemiyorum. Ekstra link olarak verebilirim istersen?

Hepsinde de aynı ayarlar yapılmış, sadece görsel farkları var. Sadece Stil 5 biraz daha hızlı.
yama arşivindeki android yazı tipini dememiştim ben Tck Final Beta 3 de ki yazı tipini diyorum onunla arşivdeki android yaz tipi çok farklı![]()
bende stıl 5 yuklu haff kasılmalar var bıkac kerede dondu zaten sarjı somuruyor napacam ofw yede donesm hıc yok klavye desen ayrı dert ekran tıtresımı calısmıyor
ben android kullanıyorum ama konuya bayağı bi emek harcandığı belli oluyor. teşekkürler![]()