Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

semihh95

semihh95

Üye
şimdi sürekli fw atan ben uygulamaların komple yedeğini alsak obur fwde yüklesek olurmu nasıl olur hafıza diye bölümde yedekle yedekten yükle var oradanmı olacak

zaza_58

Üye
kardes hersey cok güzelde dokunmatik ekran titreşimi calısmıyor st1 st2 st3 st4 st5 farketmıyor ..
mesajlar o yuzden zor calısıyor ona bi bakabilr misin (n97)

killer78

Üye
rambo droid sans yazı tipini yama olarak yayımlama ihtimaliniz var mı güzel bir yazı tipi hoşuma gidiyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
şimdi sürekli fw atan ben uygulamaların komple yedeğini alsak obur fwde yüklesek olurmu nasıl olur hafıza diye bölümde yedekle yedekten yükle var oradanmı olacak

Çok riskli ancak ben komple yedek için şunları önerebilirim:

1) Dosya yöneticisinden herşeyin yedeğini al.
2) Hafıza kartındaki resource, sys, private, system, data, Backup (gizli klasördür) ve diğer sistem klasörlerin yedeğini bilgisayara al.

Bunlar CFW'yi yükledikten sonra eski yerlerine at ve Dosya yöneticisinden yedekleri geri yükle. Yalnız 5800 OFW'de aldığın yedekler C6'ya geçince çalışmaz.

---------- Eklendi @ 00:05:47 ---------- Yazıldı @ 00:04:13 ----------

kardes hersey cok güzelde dokunmatik ekran titreşimi calısmıyor st1 st2 st3 st4 st5 farketmıyor ..

Dokunmatik titreşimi çalışmayan başka bir üye var mı? Çünkü bizde çalışıyor. Eğer başkalarıda aynı sorunu yaşıyorsa birşeyler yapacağım.

rambo droid sans yazı tipini yama olarak yayımlama ihtimaliniz var mı güzel bir yazı tipi hoşuma gidiyor.

Benim mod arşivimde bu yazı tipi var zaten.

killer78

Üye
nerden indirip uygulayacagim bu yamayı link var mı

semihh95

semihh95

Üye

Çok riskli ancak ben komple yedek için şunları önerebilirim:

1) Dosya yöneticisinden herşeyin yedeğini al.
2) Hafıza kartındaki resource, sys, private, system, data, Backup (gizli klasördür) ve diğer sistem klasörlerin yedeğini bilgisayara al.

Bunlar CFW'yi yükledikten sonra eski yerlerine at ve Dosya yöneticisinden yedekleri geri yükle. Yalnız 5800 OFW'de aldığın yedekler C6'ya geçince çalışmaz.

---------- Eklendi @ 00:05:47 ---------- Yazıldı @ 00:04:13 ----------

Dokunmatik titreşimi çalışmayan başka bir üye var mı? Çünkü bizde çalışıyor. Eğer başkalarıda aynı sorunu yaşıyorsa birşeyler yapacağım.

Benim mod arşivimde bu yazı tipi var zaten.

bnmkide titremiyo ekrana basinca .
yedegi c6 dan alip c6 yuklermde stil 5 yuklu tel haff kasiliyo bide gorsel olsun diye surum yukleyedem hangi surum yuklesemk

turkishield

turkishield

Üye
Android yazı tipi yok, özür dileriz. CFW'lerde kullanılmamış. S^3 yazı tipi var, ben onu android sanıyordum. Tema efektleri ile karıştırmışım :( Yani CFW'de android yazı tipi kullanılmamış. Uyumlu olmadığı için yamalara eklemiyorum. Ekstra link olarak verebilirim istersen?

e bi zahmet hacı ᔅ

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nerden indirip uygulayacagim bu yamayı link var mı

http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...ivi-rambo_ftnin-mod-arsivi-c6-ofw-570181.html

bnmkide titremiyo ekrana basinca .
yedegi c6 dan alip c6 yuklermde stil 5 yuklu tel haff kasiliyo bide gorsel olsun diye surum yukleyedem hangi surum yuklesemk

Sorunun özel mi yoksa genel mi olduğunu anlamaya çalışıyorum :)

e bi zahmet hacı ᔅ

Benim mod arşivimi kullan. Linkini yazdım.

killer78

Üye
bu modları yama uygular gibi mı yapacağım bide bütün modlar tckya uyar mı bu linkteki

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır, hepsi uymaz. Ancak dediğin yazı tipi bu arşivin içinde var ve yama uygular gibi yapabilirsin. Yanlız 6 sayfa sembol desteği yok ve gülücükleri çok küçük gösterir.

semihh95

semihh95

Üye
arkadaslar jangı stıl ı yukleyeym acabam

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kmesne

kmesne

Üye
Bir şey soracam eskiden olmuyordu da bu tck v1 ile mi geldi bilmiyorum X-Clear ve Mobile Cleaner ile telefonumu temizledikten sonra

Telefon kapanıp açılınca sanki hiç bir şey silinmemiş gibi oluyor tekrar siliyorum tekrar oluyor eskiden yoktu neden olabilir bu

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silinmeler oluyor ama gerekli dosyalar tekrar oluşturuluyor.

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye

arkadaşa katılıyorum her stil'de denedim dokunmatik ekran titreşimi çalışmıyor

turkishield

turkishield

Üye
Android yazı tipi yok, özür dileriz. CFW'lerde kullanılmamış. S^3 yazı tipi var, ben onu android sanıyordum. Tema efektleri ile karıştırmışım :( Yani CFW'de android yazı tipi kullanılmamış. Uyumlu olmadığı için yamalara eklemiyorum. Ekstra link olarak verebilirim istersen?

yama arşivindeki android yazı tipini dememiştim ben Tck Final Beta 3 de ki yazı tipini diyorum onunla arşivdeki android yaz tipi çok farklı :bilmm

semihh95

semihh95

Üye

Hepsinde de aynı ayarlar yapılmış, sadece görsel farkları var. Sadece Stil 5 biraz daha hızlı.

bende stıl 5 yuklu haff kasılmalar var bıkac kerede dondu zaten sarjı somuruyor napacam ofw yede donesm hıc yok klavye desen ayrı dert ekran tıtresımı calısmıyor

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ben android kullanıyorum ama konuya bayağı bi emek harcandığı belli oluyor. teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yama arşivindeki android yazı tipini dememiştim ben Tck Final Beta 3 de ki yazı tipini diyorum onunla arşivdeki android yaz tipi çok farklı :bilmm

Beta 3'teki Nokia Pure yazı tipidir.

bende stıl 5 yuklu haff kasılmalar var bıkac kerede dondu zaten sarjı somuruyor napacam ofw yede donesm hıc yok klavye desen ayrı dert ekran tıtresımı calısmıyor

Klavye ve ekran titreşimi sorununu SP2'de halletmeye çalışıyoruz.

ben android kullanıyorum ama konuya bayağı bi emek harcandığı belli oluyor. teşekkürler :)

Android kullanan biri bile bunu diyorsa, artık sözün bittiği yerdir :oke:

Üst Alt