Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

betul.zehir

Üye
Stil 2 nin yazı fontu nedir yamalarda varmı acaba?

musataga

musataga

Üye
ya bu cfw ye belle bar mod yokmu ?

adam4545

adam4545

Üye
C6-01 içinde flash mod çıkacak mı acaba?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
evet klavyede kobay olabilirm

---------- Eklendi @ 11:36:32 ---------- Yazıldı @ 09:57:22 ----------

n97de

---------- Eklendi @ 11:37:28 ---------- Yazıldı @ 11:36:32 ----------

n97de

N97 Mini testerimiz var :oke: Eğer sıkıntı olursa seni hatırlayacağım ;)

Stil 2 nin yazı fontu nedir yamalarda varmı acaba?

Konuda yazıyor. Nokia pure. Yamalarda var.

ya bu cfw ye belle bar mod yokmu ?

Şimdilik yok. TCK v2 ile olabilir.

C6-01 içinde flash mod çıkacak mı acaba?

Burası S60v5 modifikasyon bölümü ve bu da S60v5 telefonları için.

---------- Eklendi @ 13:40:53 ---------- Yazıldı @ 13:38:58 ----------

500. sayfaya gidiyoruz :alkis

4bigpower

Üye
Kardeşim 2. kez yazıyorum kusura bakma. Ben stil 3'ü kurmuştum bu 4. günü. Batarya performansım bayağı düşmüş bulunmakta. Batarya performansı için dediklerinizi de az çok uygulamaya çalıştım. Tam şarj ettim. Kapattım 1 saat daha şarj ettim. Açtım yarım saatte öyle şarj ettim ama sanırım etkisi olmadı. Sabah şarjdan alıyorum akşam olmadan bitiyor. Eski performansa dönmesi için ne yapabilirim, önerin var mı ? Bu arada orijinal batarya kullanıyorum.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kardeşim 2. kez yazıyorum kusura bakma. Ben stil 3'ü kurmuştum bu 4. günü. Batarya performansım bayağı düşmüş bulunmakta. Batarya performansı için dediklerinizi de az çok uygulamaya çalıştım. Tam şarj ettim. Kapattım 1 saat daha şarj ettim. Açtım yarım saatte öyle şarj ettim ama sanırım etkisi olmadı. Sabah şarjdan alıyorum akşam olmadan bitiyor. Eski performansa dönmesi için ne yapabilirim, önerin var mı ? Bu arada orijinal batarya kullanıyorum.

Hard format atıp tekrar denermisin ? Olmazsa 2. yöntemi dene.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
C6 CFW'sini yükleyince batarya performansı düşer. Ancak eski haline gelebilmesi için telefonu bir süre (batarya kalibrasyon yöntemlerini de uygulayabilirsin) C6 CFW'li olarak kullanmalısın. Benimde ilk günler şarjım yetmiyordu. Ancak 6 aydır C6 CFW'leri kullanıyorum. O kadar kapatıp açmama rağmen şarj performansı çok iyi.

C6 CFW'leri, orjinal yazılıma göre ortalama %30 düşüş gösterir. Nedeni de, Nokia'nın bu telefonları C6 sistemine göre tasarlamamış olmasıdır. Nasıl ki C6 CFW'lerinde kilit mandalını aşağı çekip basılı tutunca uyumsuzluk gösterip telefonu kilitlemeyi tam başaramıyorsa, şarjda böyledir. Tam uyumluluk gösteremiyor ve telefon fazla eletrik tüketiyor.

4bigpower

Üye
Batarya kalibrasyon yöntemlerini aradım bulamadım. Bir link atabilir misin ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tüm akıllı telefonlar? Blackberry'de olurmu ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kütüklerde bile olur :d: Ama akıllılarda denenmiş :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Adam S^3'e açmış ona sor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Onlara da başka çözümler vardır.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kablolu telefon :naughty:

turkishield

turkishield

Üye
şu android yazı tipini yamalara ekler misiniz :oha2: yüz oldu kontrol ediyorum yok arkadaşlar ! yoksa yok deyin yani :oku:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Android yazı tipi yok, özür dileriz. CFW'lerde kullanılmamış. S^3 yazı tipi var, ben onu android sanıyordum. Tema efektleri ile karıştırmışım :( Yani CFW'de android yazı tipi kullanılmamış. Uyumlu olmadığı için yamalara eklemiyorum. Ekstra link olarak verebilirim istersen?

Üst Alt