Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Mrt045

Üye
4000. Yorum :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İşte öyle olmuyor. JBAK gömülemiyor yazılıma. Gömülse bile ayarları dediğin gibi önceden yapılamıyor. Bunu, kullanıcı isterse kendisi sonradan yükleyip yapabilir. Denedim, herşeyi kapalı tutsak bile telefonun rami fazla artmıyor. C6 işletim sistemi 50 MB ram yiyor doğal olarak.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
401. Sayfa nin ilk yorumu ve 4000. Yorum. Cok sacma simetrik olaydi eyiydi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
mstf_l

mstf_l

Üye
İşte öyle olmuyor. JBAK gömülemiyor yazılıma. Gömülse bile ayarları dediğin gibi önceden yapılamıyor. Bunu, kullanıcı isterse kendisi sonradan yükleyip yapabilir. Denedim, herşeyi kapalı tutsak bile telefonun rami fazla artmıyor. C6 işletim sistemi 50 MB ram yiyor doğal olarak.

Gömebilirseniz ayar işi kolay. Küçük bir .ini dosyasında hepsi. Jbak niye gömülemiyor ki anla,adım :allalla: Rpp, autoinstaller, onca tema gömülüyor. Jbak anlamadım :)

---------- Eklendi @ 10:34:23 ---------- Yazıldı @ 10:33:20 ----------

sevindim bir an plaket falan var mı :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Gömülünce düzgün çalışmıyor malesef. İşte sorunda burda. Menüyle karışıyor, işlevleri karışıyor. Hiçbir CFW'de Jbak gömülü değildir. Ama dediğin gibi bir proje DM'de yürütülüyor. Yani, bileşenler kapalı geliyor, isteyen bir programla işine yarayacakları sonradan açıyorlar. Ancak proje python + projedeki program gerektiriyor ve python'un CFW'ye gömülmek için boyutu fazla büyük.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Y hafizasini nerden bulabilirim :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
4000 mesaj için tebrik ediyorum

---------- Eklendi @ 09:38:27 ---------- Yazıldı @ 09:38:00 ----------

Bizde Z diyecem ama, Z fw atıncaa siliniyor, hard formatla silinmiyor.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Z zaten rofs2 dosyalarini iceriyor :D

Mrt045

Üye
4000. Benim yanlız

mstf_l

mstf_l

Üye

Unutmuşum. O sadece E63, E71, N 82, N95 8gb ve birkaç v3 telefonda var. Tüm telefonlar da bile değil. Boyutu çok küçük 1.2 mb . Özel ve değer verdiğim dosyalarımı orda saklıyorum.

Amacı kilit kodunun formattan sonra hatırlanması için ama biz formattan sonra telefonun hackli olması için kullanıyoz. Hatta eskiden yeni çıkan FW'ler hacklenemezken eski FW'de :y: ye installserver.exe atılıp yeni sürüme güncellenirdi. :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Tamam yahu abartma.

---------- Eklendi @ 10:44:13 ---------- Yazıldı @ 10:42:53 ----------

Unutmuşum. O sadece E63, E71, N 82, N95 8gb ve birkaç v3 telefonda var. Tüm telefonlar da bile değil. Boyutu çok küçük 1.2 mb . Özel ve değer verdiğim dosyalarımı orda saklıyorum.

Amacı kilit kodunun formattan sonra hatırlanması için ama biz formattan sonra telefonun hackli olması için kullanıyoz. Hatta eskiden yeni çıkan FW'ler hacklenemezken eski FW'de :y: ye installserver.exe atılıp yeni sürüme güncellenirdi. :)

Haa :D hafiza kucukmus zaten :D

kmesne

kmesne

Üye
V1 Finalde ayriyetten program koyulacakmı fw ye ?

Herhangi bir stilde falan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır.

anılbaran

anılbaran

Üye
4015. yorum da benden olsun..Vayy be o kadar çok şey konuşuldu ki şu konuda bi biz biliriz :alkis

virus19

virus19

Üye
:) yüzde kaçı bitti projenin iyice sabırsızlandım artık :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu konu ekibin ilk kurulduğu günden beri var :sarıl:

---------- Eklendi @ 10:36:43 ---------- Yazıldı @ 10:36:22 ----------

:) yüzde kaçı bitti projenin iyice sabırsızlandım artık :)

Sonlara yaklaşıyoruz ama çok zaman istiyor. 55 CFW, dile kolay.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hahah :D sizi nokia ya sokucam :D furkan abi ceo anil abi genel mudur filan djfhgdskjdf :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:pro2: Sağol dostum, sende bir fırt çek :pro2:

Üst Alt