Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Eklenmiyor, kaç yöntem denediysem hepsi boş çıktı. Bende çareyi, T9'u hafıza kartına almakta buldum. Eğer T.C.K v1 Final'i yükledikten sonra Predic klasörünü silmezsen, T.C.K'nın diğer tüm versiyonlarınıda T9 hafıza kartına gidecek şekilde yapacağız, flaş atsan dahi sonradan eklediğin kelimeler kalıcı oluyor. Hafıza kartındaki predic klasörünün yedeğini alarak biçimlendirirsen daha iyi olur.
starter*.rsc düzenlemeleri tüm stillerde geçerli olacaktır. Kendime özel yapmadım.
101f875a klasörü, başlangıçta bazı dosya uzantılarını çalıştırıyor. Gereksiz sayılabilecek nitelikte. Çok program kurulduğunda, silinince ortalama 5 mb RAM alanı açılıyor.
Orda zaten sizin telefona sonradan yüklenen programların autostartları yok mu zaten. Jbak tm, rpp gibi. Yani bunların autostartlarını iptal etsek yine aynı sonuca çıkmaz mı
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
İşte autostart dediğin programlar zaten iptal. Mesela, T.C.K v1 Beta 3'te rompatcher bile (bunda da yok) yok ama ram performansı yine de yükselmiyor.
Bu arada rehber ve ses komutları başlangıçta açıldığı halde böyle yüksek ram gördüm.
ogzhnoTr
Üye
Ram konusu gercekten iyi oldu ama telefonu olu maymuna benzetmek gerekicek
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Yok yaw o kadar değil
Anna, belle, N8 vs. ikon paketleri kesinlikle telefonun ağırlaşmasına neden oluyor. Kinetik kaydırma kasıyor, ram azalıyor bu da pile yansıyor.
ogzhnoTr
Üye
Xplorerda D: yaziyor ya bilgisayardaki gibi format attiktan sonra ordada kalirmi acaba ?
Ben ram diye biliyorum cunku ram hafizasiyla oranin hafizasi surekli degisiyor ve hep ayni degerde gidiyor. Ustelik Rampatcher'in patchler aktif edildiginde bir kisim dosya oraya gidiyor.
Bi tavsiye verebilirmiyim. Bence Fw'ye Jbak taskman kurun tek autostart onun olsun, açılışta screensaver, autolock, anykey gibi sistem uygulamalarını kapatmaya ayarlayın. İsterse kullanıcı kullanacağı program cıkarır kapatma listesinde.
Yani telefonu kilitlemeyen birine autolock yada ses komutlarını kullanmayan birine açmaya gerek yok bence