Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ceyhuncu

Üye
Rambo_ft cfw lerinde symbian belle gibi en azından 3 tane ev ekranı yapılamaz mı?

anılbaran

anılbaran

Üye
:nono:

ceyhuncu

Üye
Olmazmı demek oluyor bu işaret.

anılbaran

anılbaran

Üye
aynen dostum malesef olmuyor ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
evet v51 lerde sorun yok.Rica etsem navifirm dosyasının linkini verir misin?

Linki elimde yok. Kendin indirebilirsin navifirm ile.

---------- Eklendi @ 20:20:06 ---------- Yazıldı @ 20:15:15 ----------

@forcerecon:

Şöyle yapacaksın:

1) adresinden navifirm'i indirip çalıştıracaksın.
2) Aşağıdaki resimde görüldüğü gibi aynısını yapacaksın. En son Browse'ye (kırmızı işaretli) tıklayıp dosyaların kaydedileceği konumu seçip, sonra Download'a (kırmızı işaretli) tıklayacaksın. Download bittiğinde inen tüm dosyaları aynen flaşlayacaksın.

• Beğen
Tepkiler: Maynard
sercan5835

sercan5835

Üye
Arayanın ismini göstermiyor, nasıl halledebiliriz. ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tuhaf bir sorun. Telefonsal olduğu çok açık. Hafıza kartını biçimlendirip hard format atmalısın.

Bu arada, Beta 3 linkleri hâlâ konuda. Final çıkmadı. Bir anda konuya diğer günlere oranla daha fazla mesaj gelmeye başladı. Final gelmeden böyle yoğunluk oluşuyorsa, finali hayal bile edemiyorum :)

Maynard

Maynard

Üye
Tuhaf bir sorun. Telefonsal olduğu çok açık. Hafıza kartını biçimlendirip hard format atmalısın.

Bu arada, Beta 3 linkleri hâlâ konuda. Final çıkmadı. Bir anda konuya diğer günlere oranla daha fazla mesaj gelmeye başladı. Final gelmeden böyle yoğunluk oluşuyorsa, finali hayal bile edemiyorum :)

bekleyen çok o yüzden :)

sercan5835

sercan5835

Üye
.) hard format atmayı deyeyeim o zamn...Finali sabırsızlıkla bekliyoruz .)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Biraz klişe olacak ama "finalde sizi bekliyor" :) Bekleyen sevenleri birbirlerine kavuşturmalıyız :)

ceyhuncu

Üye
Anılbaran teşekkürler ilgilendiğin için :)

anılbaran

anılbaran

Üye
rica ederim görevimiz :)

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye

Bu arada, Beta 3 linkleri hâlâ konuda. Final çıkmadı. Bir anda konuya diğer günlere oranla daha fazla mesaj gelmeye başladı. Final gelmeden böyle yoğunluk oluşuyorsa, finali hayal bile edemiyorum
Furkan kardeş ek olarak tuş kilidi versiyonları ve menu düzenlerini yayınlarsan istediğimiz 5 çeşite de uygularız bu iki mod en kafa mod bence

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Yayınlayacağım merak etme :oke:

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardes nokıa 5230a ykledm cfw yı beğendm fakat bu ram acılısta 52mb oluyo sonra 40larda 35lerde gezıyo normalmi? Ve fazla nette dolaşınca arka kapak biraz ısınıyo ve soguk yerde ekran çzgi çzgi oluyo normalmi

anılbaran

anılbaran

Üye
telefonun ısınmamsı lazım . Sogukta ekran çizgi çizgi oluyorsa onun cfw ile alaksı yok. Önce karta sonra tele format at ram için.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
T.C.K v1 Final, 5. Çeşit için performans bilgileri:

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tema falan ellemedim. Senin verdiğin Speedy performans modlarından başka ek hiçbir ayar yapmadım. Kinetik kaydırma da düzgün bu versiyonda. Sanırım 5. çeşit değil, performans adını koyacağım :naughty:

Çeşit kelimesi yerine Stil kelimesi kullanmayı uygun buldum. Stil 1, Stil 2, ... vs.

---------- Eklendi @ 12:51:36 ---------- Yazıldı @ 12:49:06 ----------

Şu stillere bir isim bulamadım. Stil 5'in ismi Performans olurda diğerleri ne olur bilmiyorum :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
performans koyma sonuna :D

stil 1,2,3,4,5, diye gidiversin :oke:

performans iyi gibi resimlere bakarsak.Tabi en son benim yaptıgım ünlü teste belli olur :ehe

Üst Alt