Oğuzhana iphone vermişler nokiam nokiam demişof ne edecem ben
![]()

birşey soracağım resim atıyorum telefona resimler galeride kırık olarak görünüyor sebep nedir
of ya ciddiyim özledim![]()
evet garantideydi yaptırdım kullandım 1 ay haberin yokmuBir yerde sorun oluşmuş olabilir. Genellikle telefonu bilgisayara depolama modunda bağladıktan sonra, windowstan Çıkar demeden direkt telefonu çıkarınca bozulabiliyor.
Garantideydi değil mi?
senin cfw yükledim
ama işte blackberry ye geçtik aah ah 
açtığında da açılmıyorteşekkür ederim
![]()
evet garantideydi yaptırdım kullandım 1 ay haberin yokmusenin cfw yükledim
ama işte blackberry ye geçtik aah ah
![]()
Takip edersen çok "of"larsın 
FURKAN ım bi önerim var kabul edersen sevinirim kardeşim bazı modlar yüzünden diğerlerinde gözümüz kalacak
bu tür kafa modları diğer 5 çeşitde uyumlu halde ek olarak yayınlarsan biz rofs a gömeriz anladınmı kardeşim Hafıza kartına bilgisayardan erişip aynı resimleri açtığında açılıyor mu? Eğer onda da açılmıyorsa, kesin dosyalar bozulmuştur. Dediğim gibi bir durum olmuş.
Takip edemediğim zamanıma denk gelmiş. Neyse geçmiş olsun. Telefonun gitmiş sen hâlâ bu konuyu takip ediyorsun değişik bi durumTakip edersen çok "of"larsın
![]()
ben kullanmıyorum derken başkası kullanıyor
Olsun telefon elimde olmasada ben dosyaları iniricem 
FURKAN ım bi önerim var kabul edersen sevinirim kardeşim bazı modlar yüzünden diğerlerinde gözümüz kalacakbu tür kafa modları diğer 5 çeşitde uyumlu halde ek olarak yayınlarsan biz rofs a gömeriz anladınmı kardeşim
1-basmalı c5-03 tuş kilidi
2-1-Galeri ve Müzik klasörü E de istediğimiz görmek için private/10202be9/101FFCD2 bu dosyadaki dizin değişikliği yeterlimidir.
Gitmedi duruyo ama ben kullanmıyorumben kullanmıyorum derken başkası kullanıyor
Olsun telefon elimde olmasada ben dosyaları iniricem
![]()

Sana inat rofsu didik didik edicem sonra maxicepin veritabanını bozucam ve linkleri değiştiricem herkesin telefonu çökecekFinal'den sonra yamalar yayınlayacağım. Bazıları direkt kurulabilir olacak (sis dosyası), bazıları ise Rofs'a gömülmesi gerekecek. 2. dediğin doğru ama bazen yetersiz kalıyor.
İyi tamam, indir ama fazla kurcamala telefona kuramadın diye![]()