Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ekrandaki simgeler normalde yan yana oluyo usb kablosu mesaj alarm filan onlar alt alta. düzeltilemezmi ?

kmesne

kmesne

Üye
Yeni versiyonda v42 portunu mu kullancaksınız ?? Ve ne zaman çıkacak birde müzik sorununu versiyon düşürerek halletmek pek iç açıcı değil zaten dosya yöneticisinden silip kütüphaneyi yenilediğimizde siliniyor zaten

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ekrandaki simgeler normalde yan yana oluyo usb kablosu mesaj alarm filan onlar alt alta. düzeltilemezmi ?

Onlar özellik :D

----------Eklendi @ 19:07:26 ---------- Yazıldı @ 19:04:20 ----------

Yeni versiyonda v42 portunu mu kullancaksınız ?? Ve ne zaman çıkacak birde müzik sorununu versiyon düşürerek halletmek pek iç açıcı değil zaten dosya yöneticisinden silip kütüphaneyi yenilediğimizde siliniyor zaten

C6v42 kullanacağız.
Dediğin versiyon düşürmeyi Qt içinde düşün. Qt'yi dahil edersen bir sürü hata çıkıyor. Mağazadan uygulama kurulmuyor vs. Biz de Qt'yi dahil etmiyoruz.

Müzik çalar 15.2'nin sorunlarının çözümleri yok. Yabancı forumda başlık açtım, çözüm istedim. Üyelerde "bizde de aynı sorun var yardım" diyorlar ama nafile. Cevap yok. Çözülene kadar Müzik Çalar 15.2'yi kullanmayacağız.

anılbaran

anılbaran

Üye
15.2 de sadece ve sadece şarkı sözleri mi gözüküyor ? Başka bi artısı filan yok mu ? kalite ses falan :D

kmesne

kmesne

Üye
Ben müzik çaları şu şekilde hallediyorum dosya yöneticisinden siliyorum sonra kütüphaneyi yeniliyorum bu şekilde oluyor

yeni versiyon çıkma tarihi belli mi

----------Eklendi @ 19:13:00 ---------- Yazıldı @ 19:10:11 ----------

15.2 de sadece ve sadece şarkı sözleri mi gözüküyor ? Başka bi artısı filan yok mu ? kalite ses falan :D

Benim bildiğime göre var orjinal fwde güncellemelere gelip 15,2 tıkladığımda yazıyordu daha canlı ses diye
oyüzden dedim zaten belki v42 portu 15,2 ile bir sorun çıkarmaz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

İngilizce değişiklikleri:

1.)If you switch to Music player from other apps and press back - it will not hide MP, it will go to music list!
2.)Music bar app wasn't working on v20, but now works!
3.)Lyrics

Türkçesi:

1.)Eğer müzik çalara diğer uygulamalardan girersen ve Geri'ye basarsan, Müzik Çalar'ı gizlemiyor, Müzik kütüphanesine gidiyor!
2.)Müzik çalar barı c6v20'de çalışmıyordu, şimdi çalışıyor!
3.)Şarkı sözleri

Ben müzik çaları şu şekilde hallediyorum dosya yöneticisinden siliyorum sonra kütüphaneyi yeniliyorum bu şekilde oluyor

yeni versiyon çıkma tarihi belli mi

----------Eklendi @ 19:13:00 ---------- Yazıldı @ 19:10:11 ----------

Benim bildiğime göre var orjinal fwde güncellemelere gelip 15,2 tıkladığımda yazıyordu daha canlı ses diye
oyüzden dedim zaten belki v42 portu 15,2 ile bir sorun çıkarmaz

Final tarihi belirsiz. Olsa konuya yazardım.

kmesne

kmesne

Üye
Aha çözdüm galiba ınternet yerinde cihaz güncellemelerine gelin müzik çalar güncellemesini yapın kapatıp açın telefonu 2-3 şarkıyı normal sildim şimi tekrar yüjleyip algılıyormu diye bakıcam

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam işte. Biz CFW'ye gömmeyecez, siz kendiniz güncelleyeceksiniz.

ahmet_0063

ahmet_0063

Üye
bence müzik çalar yerine imelo proğramını kullanın

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Program gömmüyoruz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sonradan kurdunuz mu %100 çözülüyor zten.

79madi

79madi

Üye
merhaba arkadaşlar ellerinize kollarınıza sağlık cfw'nizin v3 versiyonu mükemmel olmuş ama sizden bir ricam var bu cfw nin ev ekranı saydamlaştırmasını nasıl eski moda çevirebilirim yani saydam olmayacak saat witgeti ve diğer tüm alt widgetleri dahil çalışmalarınızın devamını dileriim syg. emeğe syg.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Finalde saat widgetinin saydamlığını eski haline getireceğiz. Diğer widgetler saydam kalacak. İstekleriniz için yamalar oluşturacağız.

79madi

79madi

Üye
Finalde saat widgetinin saydamlığını eski haline getireceğiz. Diğer widgetler saydam kalacak. İstekleriniz için yamalar oluşturacağız.
hmm tamam furkan ama ben ekrandaki tüm widgetlerin saydamlığını kaldırmak istiyorum bunun bir modu var mı rofs2 gömebileceğimiz yardımlarını bekliyorum.NOT: sistem modlamaya açtığın mod arşivinde sadece saydamlaştırma modu var eskiye çevirme modu yok tşk. ederim. emeğe syg.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
1-diğer cfw lerde müzik çalar da şarı sözlerini görüyorum ve herhangi bir sorun yok sonradan kurulum oluyorsa sorun yok
2-ana ekrandaki müzik'e git mesela girdin ona radyo yu veya player ı açtın sonra çıkıştan kapattın widget te son açtığın neyse radyo müzik o kalıyor ve player den çıktıysan ona radyodan çıktıysan tekrar radyoya giriyor mecbur ana müzik dosyadan giriş yapıyorsun radyo ve player program listesini görmek için

3-şeffaflık için temayı düzenlemek lazım galiba bende simgelerin arkasında hiçbirşey istemiyorum nasıl yapıcaz acaba

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
hmm tamam furkan ama ben ekrandaki tüm widgetlerin saydamlığını kaldırmak istiyorum bunun bir modu var mı rofs2 gömebileceğimiz yardımlarını bekliyorum.NOT: sistem modlamaya açtığın mod arşivinde sadece saydamlaştırma modu var eskiye çevirme modu yok tşk. ederim. emeğe syg.

Yama yaparım artık :) Onu Rofs2'ye gömersin oldu bitti :)

1-diğer cfw lerde müzik çalar da şarı sözlerini görüyorum ve herhangi bir sorun yok sonradan kurulum oluyorsa sorun yok
2-ana ekrandaki müzik'e git mesela girdin ona radyo yu veya player ı açtın sonra çıkıştan kapattın widget te son açtığın neyse radyo müzik o kalıyor ve player den çıktıysan ona radyodan çıktıysan tekrar radyoya giriyor mecbur ana müzik dosyadan giriş yapıyorsun radyo ve player program listesini görmek için

3-şeffaflık için temayı düzenlemek lazım galiba bende simgelerin arkasında hiçbirşey istemiyorum nasıl yapıcaz acaba

1-:oke:
2-Müzik çaları hiç ellemeyeceğiz. Düzelir.
3-Başka temayı şeffaflaştırmak için diyorsan, uzun işlemler sonucu temayı düzenleyip widget arkaplanlarını şeffaflaştırabilirsin. Finalde yine şeffaf yayınlayacağım. İsteyenler için şeffaf olmayan yama çıkaracağım.

Üst Alt