Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
anılbaran
Üye
başka yazılım yüklersin yada orgınale dönersin
adem_94
Üye
müzik çalardan sarkı silince programdan atıyor ve dokunmatik ekran kilidini sfazla indirdiginde kilid geri acılıyor...
lgkg300
Üye
Konuyu baştan aşağı inceledim. hakikaten bir emek harcanmış, emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş. daha önce paylaşmış olduğunuz c6v4 temiz portu kullanıyorum. bunu deneme fırsatı bulursam denerim
Konuyu baştan aşağı inceledim. hakikaten bir emek harcanmış, emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş. daha önce paylaşmış olduğunuz c6v4 temiz portu kullanıyorum. bunu deneme fırsatı bulursam denerim
OFW bildiğin orjinal firmware'nin düzenlenmiş halidir. Orjinal firmware zaten hatasız. Ancak C6 gibi widget destekli ev ekranı yok. Opera Mobile tüm versiyonlarda ve FW'lerde hafızayı doldurur sen merak etme
2.ci ev ekranı boş demişsinizde benim bir kaç sorum olcak:
1)2. ev ekranına başka bi duvar kağıdı koyabiliyormuyuz
2)2. ev ekrannınada widget eklenebiliyomu
anılbaran
Üye
hayır ikisindede aynı duvar kagıdını kullanabiyoruz. 2. ev ekranına widget eklenemiyor malesef