Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
Sponsorlu Bağlantılar
virus19
Üye
finalden sonra yeni çalışmalarınız olacak mı
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
v2 beta, v2 final, v3 beta, v3 final... Yalnız tüm versiyonlar C6 üzerinden olmayacak. N97 ve OFW çalışmalarımızda olacak. Geleceğimiz böyle.
atalay1557
Üye
Merhaba
Ben telefona t.c.k yı attım çalıştı fakat sonra başka bir cfw attım telefon açılmamaya başladı flash bittinkten sonra telefon açılır gibi oluyor ve çizikler çıkıyor açılmıyor telefon açma tuşuna basıyorum telefon titriyor fakat ekran yok bunu düzeltmenin bir yolu varmı bir yardım etsen çok sevinirim telefon arkadaşımın. Şimdiden teşekkür ediyorum
Merhaba
Ben telefona t.c.k yı attım çalıştı fakat sonra başka bir cfw attım telefon açılmamaya başladı flash bittinkten sonra telefon açılır gibi oluyor ve çizikler çıkıyor açılmıyor telefon açma tuşuna basıyorum telefon titriyor fakat ekran yok bunu düzeltmenin bir yolu varmı bir yardım etsen çok sevinirim telefon arkadaşımın. Şimdiden teşekkür ediyorum
Selamlar ilk cfw yüklememdi ve başarılı oldum emeğinize elinize sağlık. gerçekten çok hoş inşallah sorun çıkmaz da kullanırım. sorun çıkıp başımı ağrıtmazsa emin olun herkese tavsiye edeceğim. kolay gelsin iyi çalışmalar....
"Galeri sadece hafıza kartınızdaki Resimler ve Videolar klasörünü görüyor. Yani E:\Images ve E:\Videos klasörlerinin dışındaki hiçbir resim ve video Galeriden görünmez." demişsiniz ama bende hafıza kartında kendi adıma klasör var onun içindeki resimleri de gösteriyor. 5800 ınn en sinir olduğum özelliği bu zaten. hafıza kartında ne var ne yok gösteriyor. bunun bir ayarı mı var yoksa yardımcı olurmusunuz size zahmet... şimdiden sağolun kolay gelsin...
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Hafıza kartında ve telefonda önceden belirli olan klasörlerin okunmamasını sağlayabiliyoruz. Sonradan oluşturulan klasörleri okuyor malesef.
Metin MF
Üye
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Rica ederiz.
esqalsiz
Üye
bu okuma muzk calar icn gecerli dgl ama
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Evet.
Alesyus_97
Üye
insAllah guzel ve temiz ayrica basarili bir cfw olur:FINAL
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Zaten hatasız olan CFW'mizi daha da dinamik hale getireceğiz.
esqalsiz
Üye
kards bu temiz portları tr yapması cok mu zor? Daha öce baska soruda sordm cevap atmamsn
pctuna
Üye
bilgilendirdiğin için sağol kardeşim. Kolay gelsin final için...
ben drken rm-612 turkis-langue dosyasnı nfe ile entegre edyrm hanqsi daha saglıklıdır yeri dgl am k.bkma
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Dediğim yöntem en sağlıklısı. Kendim hazır dil yamalarını kullandım, C6'nın orjinalinden dil yamasını çektim ... hepsi hatalıydı. Dediğim yöntem ile %100 hatasız CFW'ler elde ettim.