ROFS2\private\10202be9\101F8763.txt dosyasını orjinal fw'den bulup bizim fw'deki yerine at.
sadece bu işlem logoyuda düzeltiyormuydu ben bunu sadece animasyon için sanmıştım..splashscreen.mif le boşa uğraşmışım ozaman..Açılıştaki ay yıldız logosunu değiştirip eski haline getirmek isteyenler için:
Açılıştaki nokia eller animasyonunu geri getirmek isteyenler için:
Açılıştaki ay yıldız logosunu silip yerine eski Nokia yazısını geri getirmek isteyenler için:
ROFS2\Resource\Apps\SysAp.mif ve ROFS2\Resource\Apps\SplashScreen.mif dosyalarını orjinal c6v41 portundan bulup bizim fw'de aynı yerine atsınlar.
Artık kullanıp siz rapor edeceksiniz. Bizim X6'mız olmadığı için X6'daki özel sorunları tespit edemiyoruz. Ama tümü aynı s60v5 alt yapısına sahip olduğu için, 5230'da nasıl sorun yoksa X6'da da öyle olmak zorunda.
Bizde böyle bir sorun yok. Yanlış/eksik/hatalı kurulum yapmış olabilirsin.
Kendi FW dosyalarından (rofs2) buluyorsun. Açılış resmini kaldırmak mümkün değil. Açılış resmi zaten telefonun açılışa hazırlandığını gösteriyor. Resmin kaldırıldığını varsay yine telefon geç açılacaktır. Bari bir resim olsun, açıkları gizlesin.
beta 3 için öncelikle teşekkür ederim kurdum.emeğinize sağlık ancak beta 2 deki bağlantı problemi devam etmekte resimi buraya yükledim. problemi hala çözemedim. çok nadir bağlanıyo beta 3 te ama iki dakika geçmeden hemen bağlantı sorun veriyo. beta iki de bu bile olmuyodu. lütfen yardımm edin kaç gündür beta 2 için arıyorum dünden beri de beta 3 için bulamadım bir çözüm acil yardımlarınızı bekliyorumm!!!!!!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 11:22:05 ---------- Yazıldı @ 11:19:27 ----------
resimde veri yok yazan kısımlarda vodafone internet ve vodafone mms erişim noktalarının gelmesi gerekiyo ama yok görüldüğü üzere ne yapacam
ovi maps ı denedim şimdi .. açınca kapanmıyor güncellemiyor şaçma sapan bişey bu ya.. fw den komple kaldırılmalıovi maps kullam
ovi maps ı denedim şimdi .. açınca kapanmıyor güncellemiyor şaçma sapan bişey bu ya.. fw den komple kaldırılmalı
ben ücretsiz sesli navigasyon kullanarak araba ile balıkesirden çanakkaleye gittim
parada ödemedim 
Beta 3 sürümünde, gelen mesajlar ev ekranındaki "bildirim" widgetinde gözükmüyor, sadece "cevapsız çağrılar" bildirim widgetinde gözüküyor... İyi günler...