Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
C6'yı portlayamıyorlar. Core kilidi var telefonda. Kendi core dosyasında başka core kabul etmiyor.
x-scarface
Üye
hocam hersey qüzelde tema ikon işini halledemedim ben ne kadar tema yükledysem bazı ikonlar temanın bazıları da sistem temasının ikonu kalıyor çirkin bir durum nasıl halledeceqiz?
hocam hersey qüzelde tema ikon işini halledemedim ben ne kadar tema yükledysem bazı ikonlar temanın bazıları da sistem temasının ikonu kalıyor çirkin bir durum nasıl halledeceqiz?
peki eyw üstad beta3 ü bekleyenler kervanına bende qirdim aha
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Konuya 'Bağış Yapın' kısmı eklenmiştir.
Sizde çalışmalarımızı beğeniyorsanız, bize katkıda bulunmak için bağış yapabilirsiniz. Şüphelenmeyin, 3 boyutlu güvenlik sistemiyle ödeme yapılıyor.
ForGer
Üye
5800 v60 mı flashlarken statuste boyle yazıyor ve ppm ışığım yanmıyor yardımcı olursanız sevınırım
JAF version 1.98.62Geçerli PKEY: 9000AAC9
Kart sayaci : 99.99%
P- nokia modül versiyon 01.02
FBUS ARAYUZ BAGLANTISI YOK !!!
USB Kablo Sürücü version: 7.1.29.0
Mod degistirme..TAMAM
Mod degistirme..TAMAM
Flash dosyalari :
MCU Flash dosyasi: YOK
PPM Flash dosyasi: YOK
CNT Flash dosyasi: YOK
APE Degisim dosyasi: YOK
Mod degistirme..
Geçerli P-: 9000AAC9
USB baglanti kuruluyor...
TAMAM
JAF kurulum dosya yolunu kaydediyor...
Program Yolu : C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
Varsayilan kurulum arama sonuçlari...
Program Yolu : \Products\RM-356\
JAF kurulum dosya yolunu kaydediyor...
Dosyalar araniyor...
Varsayilan kurulum arama sonuçlari...
Program Yolu : \Products\RM-356\
Flash dosyalari :
MCU Flash dosyasi: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.core.C00
PPM Flash dosyasi: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05
CNT Flash dosyasi: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Degisim dosyasi: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx
Geçerli P-: 9000AAC9
USB baglanti kuruluyor...
AÇMA DÜGMESINE BAS!
Telefon Araniyor... Tamam
Flash dosyasi bozuk yada eksik...