Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

yer666666

Üye
ramboyuda ben bıktırdım herhalde :D

rewshenbir1

rewshenbir1

Üye
Eeee dosyalar nerde :) birde bunları phoneix ile atabilirmiyiz yoksa jafmi lazım phonexile atılıyorsa update mı refubrish mı yoksa resetmi ?? Tesekurler

mstf_l

mstf_l

Üye
Eeee dosyalar nerde :) birde bunları phoneix ile atabilirmiyiz yoksa jafmi lazım phonexile atılıyorsa update mı refubrish mı yoksa resetmi ?? Tesekurler

Flashlanacak dosyalar konuda var indirme diye

Nasıl yapılacagı da konuda yükleme diye :oke:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ben 5230'u bıraktım kısa süreliğine :D ama bu yazdaki planlarıma dokunamaz -_-

anılbaran

anılbaran

Üye
anıl'ın cfw sını yuklemıstm guzeldı gercekten. Herhalde ekıple beraber dha guzel urunler ortaya cıkıyor. Kaldı kı herkes bır sıstem yapıyor bırbırnden farklı sekillerde. Onemlı olan farklılıkları bırlestırıp mukemmele ulasmaksa ve T.C.K ekıbı de bunu basarmak icin gecegunduz calısıyorsa, bızlere mukemmelı tattırıyorsa onlara TEŞEKKUR etmek en buyuk borcumuzdur
TEŞEKKURLER T.C.K EKİBİ ;)
Rica ederiz ;)

----------Eklendi @ 12:27:36 ---------- Yazıldı @ 12:26:17 ----------

jaf kullan derim

----------Eklendi @ 12:28:13 ---------- Yazıldı @ 12:27:36 ----------

peyki ;)

----------Eklendi @ 12:28:54 ---------- Yazıldı @ 12:28:13 ----------

peyki ;)

Carino

Üye
Dört Gözle Final Sürümünü bekliyorum... T.C.K ekibine başarılar dilerim ellerine sağlık....

anılbaran

anılbaran

Üye
2 yorum atın da neşemizi bulalım

auruoluk

Üye
beta 3 mü bu linkler

anılbaran

anılbaran

Üye
yooo

auruoluk

Üye
o zaman eski hataları bol olan linklermi?

anılbaran

anılbaran

Üye
başlıktaki ne yazoyorsa onun linki ayrıca bolca hatalı derken ?;)

auruoluk

Üye
file browser yüklenemiyor vsvsvs

anılbaran

anılbaran

Üye
sen de bumu yüklü ki ? Beta 2 mi ?

auruoluk

Üye
evet

----------Eklendi @ 18:51:11 ---------- Yazıldı @ 18:48:10 ----------

beta 2 yüklü ama aynı hatalar var. bence beta 3 ü hemen yayınlayın

anılbaran

anılbaran

Üye
bencede :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bence beta 3 için acele etmeyin. Beta 3'ü hemen şimdi yayınlarsak yarın yeni bir hata bulursanız hemen versiyon çıkarmanın bir faydası kalmayacak. En iyisi yeni hataların çıkmasını beklemek öyle beta 3'ü çıkarmak.

kmesne

kmesne

Üye
1 haftaya beta 3 çıkarmı veya final ne zaman cıkar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Belli değil. Her versiyonun arasına en az 1 hafta koymayı düşünüyoruz. Yani, yapımı bitse bile 1 hafta dolmadan yayınlamayı düşünmüyoruz.

Bu yöntem çok işe yarıyor. Mesela, farzedelim ki anılbaran bana 5800 için beta 3'ü yapıp indirme linkini iletti. Bende bekletiyorum. 1 hafta geçmesini bekliyorum. Bi bakıyorum 2. günde anılbaran, 'şu şu hatalar varmış' diyor ve düzeltiyoruz. 1 hafta dolana kadar böylece hataları tespit edip azaltıyoruz. Sizlere de en sağlıklı sürümü ulaştırıyoruz.

anılbaran

anılbaran

Üye
Belli değil. Her versiyonun arasına en az 1 hafta koymayı düşünüyoruz. Yani, yapımı bitse bile 1 hafta dolmadan yayınlamayı düşünmüyoruz.

Bu yöntem çok işe yarıyor. Mesela, farzedelim ki anılbaran bana 5800 için beta 3'ü yapıp indirme linkini iletti. Bende bekletiyorum. 1 hafta geçmesini bekliyorum. Bi bakıyorum 2. günde anılbaran, 'şu şu hatalar varmış' diyor ve düzeltiyoruz. 1 hafta dolana kadar böylece hataları tespit edip azaltıyoruz. Sizlere de en sağlıklı sürümü ulaştırıyoruz.

kesinlikle :spr

Üst Alt