Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

ccaaggllaarr

Üye
tuş kilidi için tek tuş programını entegre etmemişsiniz sanirsam:S .sis dosyasını ekleyebilirseniz sevinirim aradim taradım bulamadim bir türlü forumda..

ellerinize sağlik gerçekten süper olmus :)
ram olarak suan 46,43mb kullanıyor c hafizasi iste 76.55mb güzel hizli bir çalişma olmuş gerçekten

ayrica ilk flashlama yaptiğimda yükleniyor falan diye birşey çikti. sonra bir tamamlayamadi hatasi verdi
ama sonrasinda tekrardan flashladim. hiç birşey çikmadi.. Ayrıca Hack adinda bir klasör var o boş normal mi bu acaba?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tuş kilidi dahili bileşendir sis dosyası halinde sunulamaz. nUnlock kullan.

Son yazdıklarında herşey yolunda, bir eksik yok. Hack klasörünü Beta 3'te içi boş ve gereksiz olduğu için kaldıracağız.

• Beğen
Tepkiler: ccaaggllaarr

ccaaggllaarr

Üye
Tuş kilidi dahili bileşendir sis dosyası halinde sunulamaz. nUnlock kullan.

Son yazdıklarında herşey yolunda, bir eksik yok. Hack klasörünü Beta 3'te içi boş ve gereksiz olduğu için kaldıracağız.

teşekkürler ama tam olarak anlatamadim. tuş kilidi çalişiyor problem yok örneğin widgetlere kısayol olarak ekleyebiliyordum diye biliyorum. bu versiyonda bulamadim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hayır tuş kilidi sadece telefon kilitliyken çalıştırılabilir.

Bu tuş kilidi bir program olarak gömülmediği için böyle. Sistemin bir parçası.

ccaaggllaarr

Üye
yani böyle bir seçeneğimiz yok şuan için sanirsam:( yandan kilitlemek zor geliyordu da :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sen kilitlemede sorun yaşıyorsan Easy Keylock diye bir program var. Onu bulup yükle. Daha sonra kısayolunu ev ekranına ekle. Böylece tek dokunuşla telefon kilitlenir.

ccaaggllaarr

Üye
Sen kilitlemede sorun yaşıyorsan Easy Keylock diye bir program var. Onu bulup yükle. Daha sonra kısayolunu ev ekranına ekle. Böylece tek dokunuşla telefon kilitlenir.

Tamam işte bu :) teşekkürler :)

anılbaran

anılbaran

Üye
:good:

efsane1980

efsane1980

Üye
rambo FT hocam beta 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum tabiki siz daha iyi biliyorsunuz ama ben hack klasörünün ikonunu çok beğeniyorum boş olsun kendimiz içine birşeyler atarız kadırmasanız sevinirim teşekürler kolay gelsin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Eğer Hack klasörünü bulundurursak temaya göre değişmiyor. Mecburen kaldırıyoruz.

efsane1980

efsane1980

Üye
peki hocam bu ikonu ben nasıl ekleyebilirim cfw ye yardım ederseniz sevinirim

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ekleyemezsin. Menüden yeni bir klasör oluşturursun Hack klasörü adında.

Sheqi(L)az

Sheqi(L)az

Üye
X-PLORE çalışmıyormu ? Yarım saattir birşeyler deniyorum ama ?

anılbaran

anılbaran

Üye
çalışıyor .

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bıktırmayın :D

Andrey.

Andrey.

Üye
hehehehe (:

torQaresma

Üye
sağol dostum beta 3 sabırsızlıkla bekliyorum eline sağlık icon düzenlemesi süper olacak galiba ve tüm tck ekibine teşekkür ediyorum bu destekleriniz ve birşeyler ortaya koymanız beni çok mutlu ediyo

ccaaggllaarr

Üye
anıl'ın cfw sını yuklemıstm guzeldı gercekten. Herhalde ekıple beraber dha guzel urunler ortaya cıkıyor. Kaldı kı herkes bır sıstem yapıyor bırbırnden farklı sekillerde. Onemlı olan farklılıkları bırlestırıp mukemmele ulasmaksa ve T.C.K ekıbı de bunu basarmak icin gecegunduz calısıyorsa, bızlere mukemmelı tattırıyorsa onlara TEŞEKKUR etmek en buyuk borcumuzdur
TEŞEKKURLER T.C.K EKİBİ ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Üst Alt