.şimdi tek skıntım şu tuşları şuan tekrar baktımda hepsi normal yanıyo herhalde yeşil tuş benim gözümü çok alıyormuş :d neyse sıkıntı su 5530 cfw sinde beni biri aradığı zaman tuş kilitliyken yeşil tuşa basınca aramayı açıyor normalde sürgüyü çekip ardından cevaplaya fılan basmam gerekir ama bundA Basınca yesil tuşa direk açıyor veya kiliti açmak için sürükleye basıncada otomatik açıyor bu konuda ne yapabilirsin kardeş??.şimdiden teşekkür ederim bju arada anna icon packı attımda menu bardaki simgeler nanay oldu :d hepsi neredeyse telefon simgesi çıktı 5 taneden 2 si 
5230 için bu saat itibariyle tek çalışma yapan benim. En stabil çalışma OmegA'dır. Ondan sonra yeni çalışmalar yaptım ekiple. Buradaki çalışma 2. çalışmamdır. Ayrıca Serdar'ında CFW'si var. Ardından OmegA 1. Yapım çalışması yaptım.
OmegA -> Maxi Power'daki 2 ayrı CFW -> OmegA 1. Yapım
Yukarıdaki gibi sırayla CFW'leri deneyerek giderseniz sizin için iyi olur.
rambo kardes.şimdi tek skıntım şu tuşları şuan tekrar baktımda hepsi normal yanıyo herhalde yeşil tuş benim gözümü çok alıyormuş :d neyse sıkıntı su 5530 cfw sinde beni biri aradığı zaman tuş kilitliyken yeşil tuşa basınca aramayı açıyor normalde sürgüyü çekip ardından cevaplaya fılan basmam gerekir ama bundA Basınca yesil tuşa direk açıyor veya kiliti açmak için sürükleye basıncada otomatik açıyor bu konuda ne yapabilirsin kardeş??.şimdiden teşekkür ederim bju arada anna icon packı attımda menu bardaki simgeler nanay oldu :d hepsi neredeyse telefon simgesi çıktı 5 taneden 2 si
![]()
Dostum sonunda denemek için boş vakit bulabildim.. anladığım kadarı ile en stabil sürüm omega 4.6 onu yğkliyim dedim.. ama benim cihazımın sürümü v11,0,079 şimdi önce güncellememi yapmam gerekiyor onu çözmedim..
Rambo_FT Gördüğüm kadarıyla siz şarj ve görsellik üzerinde çalışyorsunuz
Bence önemlilik sırası
Şarj çok sorun olmaz bence yani günün 3te 2si şarj edilebilcek bölgelerde bulunuyoruz
şarj bitse takılır
En önemliler
1.PERFORMANS
2.Kalite,işlevsellik ve verimlilik
3.Görsellik
Bu şekilde çalışma daha doğru olur düşüncesindeyim
Veya sizi yormazsa
2,3,4... CFW modeli olsun konuda
Birinde Hız, Stabillik ve Performans
Birinde Görsellik veya başka birşey
Birinde Şu
Birinde Bu
BU şekilde herkese hitap eden bir cfw olur daha çok rağbet görer
En azından bir cevap yazarsanız sevinirim
5250 de internet tarayicisi acilmamaya basladi cfw ilk attigimda calisiyordu simdi acilmiyor sebebi ne olabilir?

Rambo_FT Gördüğüm kadarıyla siz şarj ve görsellik üzerinde çalışyorsunuz
Bence önemlilik sırası
Şarj çok sorun olmaz bence yani günün 3te 2si şarj edilebilcek bölgelerde bulunuyoruz
şarj bitse takılır
En önemliler
1.PERFORMANS
2.Kalite,işlevsellik ve verimlilik
3.Görsellik
Bu şekilde çalışma daha doğru olur düşüncesindeyim
Veya sizi yormazsa
2,3,4... CFW modeli olsun konuda
Birinde Hız, Stabillik ve Performans
Birinde Görsellik veya başka birşey
Birinde Şu
Birinde Bu
BU şekilde herkese hitap eden bir cfw olur daha çok rağbet görer
En azından bir cevap yazarsanız sevinirim
Dediğin yöntemi omega cfw'mde yapmıştım. Performans, pil ve standart diye çeşitlerini çıkarmıştım. Herkes performans cfw'sini kullandı. T.C.K final versiyonda değişik projelerim var
Rehber beta 3 te ışık hızlıyla açılıyor![]()
BETA 3 üü nezaman atıcaksın peki onu da yükleyelim onun özellikleri nasıl ?? olacak..