Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
music okuyor da benim kastettiğim içinde birkaç klasör bulunduğunda albüm albüm değilde istediğim klasörü bi albümmus gibi müzik çalarda görmesi bu mümkün mü acaba
herseşy güzel olmus yükledim 2 gündürde kullanıyorum hosuma gitti fakat bu bnm rehber biraz geç geliyorda ona bi çare varmı acaba neden kasıyor onu geçirmenin yolu varsa söylermsiiniz teşekkürler şimdiden kolay gelsin yeni çalısmalarınızı bekliyoruz ...
music okuyor da benim kastettiğim içinde birkaç klasör bulunduğunda albüm albüm değilde istediğim klasörü bi albümmus gibi müzik çalarda görmesi bu mümkün mü acaba
arkadaslar herkese ıyı aksamlar burası yerı deıl ama ılgılı konu uzun suredır kullanılmamıs bnde hemen cvp almak ıcın buraya yazayım dedım kus bakmayın
arkadaslar ben telefonu alalı 21 gun oldu( c7)
bugun sabah ılk defa kapanıp acılma sorunuyla karsılastım sonra oglende oldu ve az once yıne oldu uygulama falan yuklamıordum ovı magazasından bıseyler ındıreyım dedım ama ındırmedımde yanı
bu servıse werp degısım talep etme meselesı olurmu acaba hanı bır ay ıcınde falan dıe 15 gun ıcınde dırek fırmaya gıdıp degıstrebılıoruz ama benm meret bı hafta gectı .s
bılen yada fıkrı olan arkdslar yardımcı olun 850 lıra para saydım nakıt lanet olsun canımın sıkıntısından telefondan sogudum ya
haa ayrıca bıde benm ekran sol ust taraftan bıraz toz almıs ıcerıye sızce bu normalmı ne yapmalıyımm
lanet telefon acıldıktan sonra sımdıde ovıden ındırme yapmıo sorun olustu dıor wi fi ıle baglı ınternete oysakı ındırılıor dıo sonra sol ust kosede mobıl verı kapalı baglanılamıor dıor ve yukleme basarız dıor ne yapmalıyım sızde sowmekten bı hal oldum