Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
CFW yi çok beyendim . Bişey diyicem ama belki demişlerdir . 5230 yatay mesaj yazarken silme tuşu basılı tutulunca silmior bütün herşeyi silmek için tek tek basıyoruz . Normal düz iken basılı tutunca teker teker silio kendi . Sorun degil ama pek önemli degil :) CFW çok beyendim yenisi çıktıgı gibi kurucam

evet o özellik olsa iyi olur

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Facebook Fix modu ne işe yarıyor bilen var mı?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Artık şu yazı tipinden vazgeçermisin ? Telefon hacklendiğinde veya cfw kuruldupunda Nokia for Facebook çalışmıyor onun için..

----------Eklendi @ 20:03:24 ---------- Yazıldı @ 19:59:06 ----------

Bulduğum bazı sorunlar :

Telefon kapaylıyken şarja takıldığında ekran bir anlık geliyor sonra gelmiyor
Telefonu yatay kullanırken kapatıldığında resim ekrana uyum sağlamıyor
Telefon açıldığında "Favori Kartvizitler" widget'ının ikonları/resimleri geç geliyor

Yapılmasını istediğim :

2.Ekranda profil bence kaldırılmasın. Anılbaran'ın cfw sindeki gibi isteyen kaldırsın isteyen eklesin. Hiç değilse isteyen istediğini yapar ?

Andrey.

Andrey.

Üye
Güzel Olmuş bakalım

anılbaran

anılbaran

Üye

onu koymayalım sen bul :D facebook fix modu nokia nın wgz uzantılı orgınlal facebook uygulamasının (widget destekli ) çalışması içindir . Ayrıca mesenger uygulamalarını çalıştırmamız için gereklidir. Java ile ilgili düzeltmeleride yapıyo diye biliyorum .

Luck1

Luck1

Üye
Konudan çok geri kaldım bu sorun söylendimi bilmiyorum ama hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum mesajlara girdiğimde 2 gelen kutusunda 2 tane çöp kutusu simgesi var

esqalsiz

esqalsiz

Üye
gencler sitemiz degısmıs mı bana mı oyle geldı ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
Artık şu yazı tipinden vazgeçermisin ? Telefon hacklendiğinde veya cfw kuruldupunda Nokia for Facebook çalışmıyor onun için..

----------Eklendi @ 20:03:24 ---------- Yazıldı @ 19:59:06 ----------

Bulduğum bazı sorunlar :

Telefon kapaylıyken şarja takıldığında ekran bir anlık geliyor sonra gelmiyor
Telefonu yatay kullanırken kapatıldığında resim ekrana uyum sağlamıyor
Telefon açıldığında "Favori Kartvizitler" widget'ının ikonları/resimleri geç geliyor

Yapılmasını istediğim :

2.Ekranda profil bence kaldırılmasın. Anılbaran'ın cfw sindeki gibi isteyen kaldırsın isteyen eklesin. Hiç değilse isteyen istediğini yapar ?

benim cfw de 2. Profil widgeti yok zaten senin dedigin başka fw olmasın ?

----------Eklendi @ 20:35:54 ---------- Yazıldı @ 20:34:46 ----------

Konudan çok geri kaldım bu sorun söylendimi bilmiyorum ama hatırlatmakta fayda var diye düşünüyorum mesajlara girdiğimde 2 gelen kutusunda 2 tane çöp kutusu simgesi var

sanırsam o sorun bende yok ama :hmmm

----------Eklendi @ 20:36:45 ---------- Yazıldı @ 20:35:54 ----------

gencler sitemiz degısmıs mı bana mı oyle geldı ;)

sana öyle gelmiş :D

esqalsiz

esqalsiz

Üye
la değişmiş gercekten :hmmm

esqalsiz

esqalsiz

Üye
anıl arayanın adı özelliği çalısıyor mu?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
hmm peki sorun çözme olayı nasıl gidiyor kardesım şimdilik :ehe

esqalsiz

esqalsiz

Üye
ee final ne zaman kardes :aha:

Üst Alt